Haul November 2015 - Garnier, MAC, Batiste, Lancôme, Estée Lauder, NYX

November 21, 2015

Подготвям публикацията с нови придобивки от няколко дни, но поради липсата на подходяща дневна светлина, снимките така и не ми се получаваха и се наложи да я отлагам неколкократно. В крайна сметка успях да се преборя и "спасих" няколко фотоса, които да допълнят това, което ще ви покажа днес, макар и самата аз да не съм изцяло доволна от тях. 

Ноември бе интересен месец откъм емоции за мен и шопинга определено помогна да измести мислите ми в друга посока. Общо взето се отпуснах и си взех всичко, което поисках, без да съм се замисляла прекалено много и съм сигурна, че ще си проличи и от интересния и малко необичаен списък с продукти. 


Както винаги успях да се възползвам от няколко промоции и част от продуктите успях да закупя на по-ниска от редовната им цена.
Коледните комплекти тази година не успяха пък да ме впечатлят и измежду всичко видяно до момента си харесах само варианта на Lancôme и възнамерявам да си остана и само с него. 
Цели 4 от продуктите пък всъщност ми трябваха , което не се случва често и допълнително ми донесе някакво такова чувство на задоволство.


Divine Look e измежду тазгодишните Коледни подаръчни комплекти на Lancôme и включва освен така популярната Grandiôse спирала за мигли, лак за нокти в червен цвят, черен молив (който съм пробвала и преди и НЕ харесвам), както и мини вариант на страхотните им гланцове за устни от Gloss in Love серията в полупрозрачно розово. 

Изминалата 2015 не бе особено сполучлива, откъм спирали за мен и с изключение на две, които ползвам в момента. Искаше ми се да тествам нещо от друг клас козметика, тъй като обикновено залагам на дрогерийните марки в тази категория и се надявам да не остана разочарована. 
Днес ползвах гланца за първи път и много ми допадна, но аз така или иначе съм запозната с тази им серия и знаех, че ми харесва. 


При нас пък от скоро се внася нова разновидност на мицеларната вода на Garnier - за суха кожа, обогатена с глицерин и тъй като беше на изкушаваща въвеждаща цена реших да я пробвам. Така или иначе харесвам оригиналния вариант в розовата опаковка, беше ми интересно да видя има ли някаква осезаема разлика между двете. 
Ползвам я вече около седмица и честно казано според мен разлика има. Усещам я по-различна върху кожата си - не по-зле или по-добре, просто различно. Харесва ми и бих я купила отново.

Сухите шампоани на Batiste са ми най-любимите и този път си взех най-новият им вариант за обем. Ползвам го доста редовно и макар да не прави косата драматично обемна, дава някакъв временен ефект. 

Търся си балсам без отмиване от известно време и когато попаднах на този на Palmer's с кокосово масло, както може и да се убедите, не се поколебах да го купя. Обичам всичко кокосово, а този ухае направо божествено. Мириса пък се задържа в косата  и мога и сама да го усетя, докато вървя или върша нещо друго. Не мога да коментирам дали и как действа все още, но не омазнява и утежнява косъма, което винаги е желателно, така че първоначалните впечатления са добри.


Поръчвайки балсама без отмиване от feelunique, ми бе необходимо да избера и нещо друго, за да достигна лимита за безплатна доставка. 
NYX в момента са ми особено интересни и по-специално продуктите им за устни, така че веднага се насочих към тях. Измежду всички налични цветове от серията Matte Lip Cream си харесах варианта в тъмно розово - Milan. Текстурата е гладка, консистенцията подобна на мус. Не изсъхва изцяло, но изглежда почти изцяло матов върху устните. Не изсушава. 

Скулптуриращата ми пудра на NYX пък е на път да свърши и случайно, търсейки с какво да я заменя, попаднах на някаква лимитирана колекция на MAC,  която включваше точно това, което ми трябва. 
Пудрата е от серията Sculpt And Shape, цветовете, които си харесах са Accentuate/Sculpt. Матовата пудра/хайлайтър не ползвам изобщо и не съм сигурна точно как и къде да я слагам, но скулптуриращата половинка взе, че се оказа супер сполучлива. Цветът много ми пасна и е точно това кафяво/сиво, което харесвам, нито прекалено тъмно, нито оранжево. Удачна е за жени със светла кожа и ако ви попадне някъде, някак си, хвърлете ѝ по едно око.


Точно в момента не разполагам с фон дьо тен, който да харесвам на 100% и си търсех нещо, което да задоволи тази ми потребност. Обикновено предпочитам дрогерийните марки, но така и не успях да си харесам конкретен продукт, който искам да пробвам. Бях решена да пробвам един супер популярен на Estée Lauder - Double Wear, но ми се стори твърде скъп, а и нямаха моят цвят така или иначе.
Studio Waterweight е нов фон дьо тен на MAC, който заглеждам, откакто го пуснаха на пазара и след като прочетох добри отзиви се престраших и го поръчах. Все забравям кое е NW и кое NC и подозирам, че май поръчах грешния, но времето ще покаже. Носих го днес за първи път, не е много покривен, но успях да прикрия онова, което исках с малко наслагване. Ще видим как ще ми се стори и след по-продължителна употреба.

В публикацията посветена на новите сенки на Estée Lauder - Pure Color Envy Eyeshadow Wet/Dry ви показах матовия вариант Amber Intrigue, който съжалих, че купих и реших да поправя грешката като си взема единствения измежду всички нюанси, които на живо ме грабнаха моментално - Magnetic Rose. Както си личи и от снимката, нося си ги редовно, но истината е, че и те не се оказаха тотален фаворит за съжаление. Цветът върху моите клепачи изглежда доста кафеникав и не така металически и макар да ми харесва, не мога да кажа, че супер много ми трябваха.

Сенките на Lancôme пък са нови на пазара и са страхотни. Серията се казва Hypnose Dazzling, а цвета, които имам Brun Bibliotheque - златисто/бронзово. Купих ги почти на шега, защото бях решена, че искам да си купя нещо ново, а те пък взеха, че се оказаха истинско попадение.
Носила съм ги само няколко пъти, но съм впечатлена от това как се нанасят и колко са издръжливи, определено препоръчвам.

Ляво : MAC - Accentuate/Sculpt; Estée Lauder - Magnetic Rose;  Lancôme - Brun Bibliotheque; NYX - Milan.
Това бяха всички нови придобивки за последните седмици. Скоро се прибирам в България и в следващата публикация ще ви покажа какво избрах да си купя оттам.

Post a Comment