NYX High Voltage Lipstick - Stone & Flutter Kiss

October 26, 2015

Голяма част от продуктите на NYX от скоро се предлагат и в любимия ми онлайн магазин - http://www.feelunique.com/. Асортимента е изключително богат, както и разнообразието от цветове и нюанси. Цените малко варират, като палитрите и продуктите им за лице са леко по-високи, но въпреки това поносими и приемливи.

Нямам голям опит с марката, имам два от джъмбо моливите им сенки - варианта в бяло и един златист, не са никак лоши, използвам ги рядко, но предимно като база преди други сенки, които искам да изпъкнат повече. Любимата ми контурираща пудра е също на NYX - ружа им в цвят Taupe, който е идеалната смесица между кафяво и сиво и много успешно имитира сянка върху кожата. Той обаче е спрян от производство и на негово място вече се предлага същия цвят само, че от серията HD Blush, която се предлага и на сайта в 20 цвята, измежду, които Taupe липсва. Имам опит с продуктите им за устни, които са и сред най-успешните за марката като цяло, за Butter Gloss-a в цвят Peaches and Cream съм ви говорила и в отделна публикация. В миналото пък съм ползвала базата им за сенки и коректор в бурканче - и двата хубави продукти, които не купих отново, но имам спомени, че харесвах.
При всички положения тепърва ми предстои да експериментирам с марката и за в бъдеще ще споделям впечатленията си от продуктите им с всички вас.


При първата поръчка реших да заложа на сигурното и се спрях на продуктите им за устни, които са достъпни като цена и предлагат разнообразни формули и цветове.

High Voltage серията е сравнителното нова и доста популярна, което бе и сред основните причини да се насоча веднага към нея. Включва 18 цвята и определено би се харесала на онези от вас, които обичат да експериментират с червилото си. 
Избрах си Stone и Flutter Kiss, които до някъде спадат в графата на онова, което най-често харесвам и нося, но все пак една са една идея по-различни. 
NYX High Voltage Lipstick струват 7,54€, а количеството продукт във всяка опаковка е 2.5гр. 


Опаковките са пластмасови, доста леки на допир и не създават впечатлението, че са твърде стабилни. Въпреки това са симпатични, а прозрачната капачка позволява да се види и самият цвят на червилото, което е бонус, ако човек разполага с повече от едно.

В ляво - Stone, в дясно - Flutter Kiss

Ще започна веднага с това, че и двете червила ми харесаха и мога да препоръчам и на вас. Формулата се оказа много кремообразна и приятна за разнасяне. Едно минаване върху устните е достатъчно, за да се постигне хубав и наситен завършек, който пък от своя страна не е твърде блестящ. 
И двете червила, които имам са с отлична пигментация и се нанасят равномерно. През целият процес на нанасяне са комфортни, включително и веднъж нанесени - не изсъхват и през цялото време остават все така кремообразни. Леки са и не се усещат, не лепнат, не са мазни и не се разтичат или размазват.
Допада ми и формата им - сравнително по-малка и заоблена от тази на стандартно червило, лесно се побират в несесер и са по-прецизни при употреба. Не мога да кажа, че са хидратиращи или подхранващи, но не повлияват състоянието на устните ми и не съм срещнала проблеми с пресушаване. 
Flutter Kiss оставя устните ми леко оцветени в краищата, нещо като стейн ефект, но не съвсем, след Stone този момент липсваше. 
Червилата не са рекламирани като много издръжливи и не са и такива на практика. При пиене и ядене се отбелязват върху чаши и прибори, изчезват бързичко и при прекалено много говорене. Едно минаване обаче е достатъчно, за да възвърне интензитета и приятния финиш.

В ляво - Stone, в дясно - Flutter Kiss

Цветовете, които си избрах са в по-неутралната гама, както винаги. Flutter Kiss е леко лилавеещ и поне върху моите устни изглежда доста по-тъмен, отколкото в опаковката. Stone от друга страна е кафяво-бежов нюанс, който първоначално не ми се стори особено привлекателен, но след нанасяне става по-тъмен и по-сивкав, което го различава от всичко онова, което имам. Все още не съм сигурна как точно се възприемам с него. 


В заключение мога да кажа, че и двете червила ми допаднаха, определено ще си ги нося и смятам, че напълно оправдават цената си. Съжалявам, че не си взех някой от по-забавните нюанси, нещо по-тъмно и есенно, но при следващата поръчка, ще се опитам да си харесам и нещо такова. 

Ще се радвам да споделите с мен кои са любимите ви продукти на NYX и какво бихте ми препоръчали да пробвам задължително.

2 comments

  1. Ne sam saglasna :-)))
    http://jessiesbudgetbeauty.com/2015/02/19/affordable-contour-nyx-hd-blush-in-taupe/

    Ima NYX Taupe blush i vav HD variant :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Зная, но не се предлага на feelunique :)

      Delete