Glossybox Sweden - September 2015

October 3, 2015

След кратка пауза, днес се завръщам, за да ви покажа кои продукти бяха включени в Glossybox кутията ми за месец Септември. 

Ако сте прочели публикацията за кутията през август, то вероятно си спомняте, че останах доволна от съдържанието, което бе истинска изненада, имайки в предвид, че последните няколко издания не успяха да ми се харесат изобщо. Бях почти сигурна, че след толкова сполучливата кутия, този път ще ме сюрпризират с нещо не до там на ниво, но както и сами ще се убедите след мъничко, реалността далеч не се оказа такава. 

Темата, обединяваща продуктите този път е Beauty Spotlight. Тя пък от своя страна допълва кампанията, която Glossybox организира наскоро - за повече толерантност и позитивност в интернет, което заслужава адмирации и аз се присъединявам към призива им за повече толерантност и добрина.



В кутията е включено и традиционното Glossy Mag списание. Този месец включва статии посветени на актуалните продукти на пазара и тенденциите през есента.



1. Oriflame - True Perfection Exfoliating Renewal Mask. Full Size Product 50ml/199kr
2. Benefit Cosmetics - Roller Lash Mascara. Full Size Product  8.5g/235kr
3. Glam of Sweden - Caviar Pearls. Full Size Product 15ml/39kr
4. Naked Lips - Organic Tinted Lip Balm, Plush Red. Full Size Product 59kr
5. Make Up Store - Boheme Microshadow. Full Size Product 145kr.


Обожавам всякакви маски за лице и съм много щастлива, че ми се предостави възможността да използвам и такава на Oriflame - марка, която знам, че голяма част от вас много обичат, а на мен ми е съвсем непозната. 
Според картичката маската е нежна към кожата, има геообразна формула и съдържа ензими от плодът нар, които ефективно ексфолират лицето, оставяйки го меко и гладко. 
Ще я пробвам при първа възможност и с удоволствие бих ѝ посветила и ревю, ако ви е интересно да прочетете повече. 

Спиралата Roller Lash също ме изненада приятно, макар че ако трябва да съм честна спиралите на Benefit като цяло не са сред предпочитаните от мен. 
Специално изработената четка захваща и повдига миглите, правейки ги извити без да е необходима употребата на извивачка. 

Не харесвам малките топченца за маникюр, които бяха така актуални преди няколко години и може да се каже, че това е единственият продукт, който няма да използвам и дори не бих пробвала. Не е нещо, което ми допада - поне върху моите нокти и не ми представлява никакъв интерес.

За балсамите на Naked Lips мога да кажа само хубави неща, дори в момента използвам техен - само че без оцветяващ ефект и съм много доволна от ефекта, който има върху устните ми. Този е със 88% био съставки, а освен това е и 100% натурален, оставя червен отенък след нанасяне. 

Сенките на Make Up Store са също сред фаворитите ми този път и дори цветът ми се струва като нещо, което би ми допаднало, което е супер. Като цяло симпатизирам на марката, но съдържанието на парабени в техните продукти обикновено ме отказва да си ги купувам самостоятелно. 

Това бяха всички влючени продукти през месец септември. Надявам се да продължават да поддържат добро ниво и да мога и за в бъдеще да да се вълнувам и радвам на кутиите им.

Post a Comment