Memebox #11

June 29, 2014

Здравейте!

Не е тайна за никого, че съм абсолютно и безвъзвратно пристрастена към Memebox кутиите и колкото и да не ми се иска да ви досаждам постоянно с публикации за тях, няма как да не се стърпя да ви покажа последните си придобивки.
Няма да ви отегчавам излишно, разказвайки ви в подробности за любовта ми към корейската козметика и специално тези кутии, но искам да ви се "похваля", че наскоро отделих цяло чекмедже на придобивките си от Memebox и старателно разделих всички излишни продукти по вид, за ми е по-лесно да преценя какво да изразходвам.
Поръчвам по 2 издания месечно, което ме снабдява с между 12-14 продукта и дори при най-добро желание, нямам физическата възможност да пробвам всичко, имайки в предвид, че те доста обичат да пращат големи разфасовки на доста неща. 

На този етап съм предплатила още 3 кутии от глобалното издание, както и една от специалните - Office Essentials, след което колкото и да не ми се иска, ще се наложи да си взема кратка почивка, иначе рискувам да ме видите по телевизията в поредния епизод на Hoarders. Много, ама много се изкушавам да поръчам "Cacao" и "Vitamin Care", стискайте ми палци да се въздържа. Освен ако не пуснат някоя размазваща промоция, възнамерявам да си трая и да фокусирам вниманието си към нещо по-продуктивно. 

Повече за промоциите, точките, как да направите поръчка, както и всякакви нужни и ненужни подробности около Memebox, бих ви препоръчала да прочетете предишните ми публикации по темата, където на дълго и на широко съм описала моите преживявания. Memebox #4, Memebox#9, Memebox#10.
Съвсем накратко за тези, които нямат свободно време да се ровят в архива, ще обобщя, че Memebox реално представлява корейски сайт, който през известен период от време пуска за продажба кутии, съдържащи корейска козметика. Може да избирате между глобалното издание - случайно подбрани продукти, както и тематични кутии - съдържащи продукти подбрани по определен критерий. Цената варира, като обикновено е 23$ + 6.99$ досткавка.

Преди известно време получих 11-тото издание на глобалната кутия, като забавих публикацията, за да не ви досаждам постоянно с едно и също нещо. Знам, че много от вас подобно на мен обичат да четат тези ми статии, но не искам да задръствам съдържанието на блога с тях, винаги съм държала на разнообразието и няма да направя компромис с това.


Този път не мога да се оплача откъм съдържание и всъщност поне в моите очи, въпросната кутия е най-силната сред последните няколко и за моя изненада дори бяха включили няколко продукта, които са част от декоративната козметика. 

1. Illi - Green Tea Brightening Mask - 30g / Full Size Product 30g/3$
2. Too Cool For School  - Dinoplatz Cinema City - 10ml / Full Size Product 30ml/30$
3. Hope Girl - Nail Travel Bling Bling Set/Sugar Mint - Full Size Product / price unknown
4. Dear By Enprani - Moistfull Booskin - 65ml / Full Size Product 120ml/31$
5. Purederm - Botanical Choice Pure Solution Eye Cream - 30ml / Full Size Product 30ml/34$
6. Witch's Pouch - Radiant Lolli Tint #3 Funky Bloom - 2.5g / Full Size Product 4.5g/14$
7. Illi - Fresh Moisture Body Lotion - 100ml / Full Size Product 350ml/24$



В предишното издание на кутията отново бяха избрали да включат маска за лице и още тогава ви споделих какво смятам по въпроса. Обожавам корейските маски и мнението ми не се е променило, че подобен продукт намирам за необходим и съм изключително доволна, че ми се отдава възможност да тествам различни марки и формули. Специално тази съдържа екстракт от зелен чай и е предназначена за озаряване на тона на лицето, като междувременно осигурява и хидратация, комфорт и има възстановяващи функции.
CC крема освен, че се отличава с името си (Too Cool For School), както и супер симпатичната опаковка, всъщност е един от малкото корейски продукти за изравняване на тена, които ми харесват. Тествах го няколко пъти и макар, че на мен лично ми идва малко мазен за лятото и не  е свръх покривен, крайния завършек ме изненада и харесах как изглежда кожата ми.
Получих и сет от 3 мини лака за нокти, като на мен ми се падна зелено/синия/ментов вариант. Според указанията на опаковката първо трябва да се нанесе светлия перлен цвят, след което да се постави брокатения лак. 
Dear By Enprani правят и така любимия ми Bounce Cheese Cream, който получих в първата си кутия и който отдавна свърших (и просто обожавам), така че определено бях любопитна, виждайки, че са ми пратили друг продукт на същата марка. Всъщност Booskin е комбинация от серум и тонер, като се нанася върху кожата с потупващи движения. Според картичката трябва да успокои кожата, да я хидратира добре и най-вече да подпомогне останалите продукти за грижа (например хидратиращият крем) да покажат пълния си потенциал.
Определено нямам нужда от нов крем за очи, вече имам достатъчно количество, за да ми стигне за следващите няколко години, но от Memebox редовно се грижат да съм добре запасена и да нямам бръчки в тази зона.
Стейна за устни е много хубав, използвах го няколко пъти вече и дори получих няколко комплимента, явно устните ми са направили впечатление на тези около мен. Текстурата е много интересна, не мога точно да я определя за съжаление, продукта се нанася като гланц, много лек, не се разтича, не се размазва, не подчертава линиите, може и да се наслагва - има много бляскав завършек, който издържа много дълго време. Цвета се задържа върху кожата цял ден, освен ако не ям нещо, тогава за съжаление остава само в краищата на устните и не изглежда супер привлекателно, при пиене обаче не забелязвам такова нещо. Цвета е много насително розов, подходящ за сезона.
Лосиона за тяло не съм пробвала до момента, мога само да кажа, че мирише приятно и според картичката може да бъде използван и върху лицето, специално подходящ е за много суха кожа.

Това беше всичко този път, очаквам с голямо нетърпение следващите кутии и се надявам да са още по-успешни и най-вече съдържащи висококачествени продукти.
Ще се радвам да споделите с мен какви са отзивите ви за Memebox, ако вече сте техен клиент и като цяло как ви се отразява корейската козметика.

Post a Comment