Glossybox Sweden - May 2014

June 1, 2014

Здравейте, момичета!

Бързам да ви честитя празника и да ви пожелая да сте здрави и да запазите детското в себе си. В Швеция няма традиция да се празнува 1-ви юни и честно казано ако не бяха снимките и пожеланията във фейсбук, може би аз самата щях да забравя за съществуването му. Определено не се гордея с този факт, тъй като всичко свързано с България ми е много ценно и имам прекрасни детски спомени специално от този ден. 

От няколко дни съм безработна и още ми е странно да свикна с факта, че ставайки сутрин няма причина да бързам да се гримирам и да гоня влака. Не очаквах, че ще имам нужда от време да се нагодя към нов режим, но в крайна сметка положението е такова, каквото е. Много ми се работи, искам да съм сред хора и силно се надявам съвсем скоро да намеря нещо, което да осмисли допълнително живота ми и да съм полезна не само на себе си, но и на обществото. Стискайте ми палци. 
Междувременно се надявам да ми дойде желанието и вдъхновението да пиша отново, блогът заема важно място в живота ми и се надявам да намеря мотивация в себе си да му отдам заслужилото внимание.


Традиционно в началото на всеки нов месец ви показвам какво получих в кутията си Glossybox, за която съм абонирана вече цели две години и макар и напоследък да не съм особено екзалтирана при вида на продуктите в нея, определено ще ми липсва ако прекратя абонамента си. 
Ако трябва да съм честна и този път някак си не ме оставиха въодушевена и макар на пръв поглед кутията да не е лоша, някак си явно очакванията ми са се променили или съм леко претръпнала и не отдавам толкова голямо внимание на подобни неща.

Темата, която обединява всички продукти този път се казва : Summer Essentials и макар според мен това изобщо да няма никакво значение, все пак ми се стори добра идея да го отбележа, сами вие може да прецените дали отговаря на съдържанието или пък не особено.



Be Your Mood маска за коса с оцветяващ ефект - 2 разфасовки от по 50 мл за руса и тъмна коса (59kr/200ml); Тестер от 5мл на крем Miracle Skin Cream от Garnier (140kr/50ml); Panos Emporio - Deospray "Coco Sun" (149kr/50ml); Humble Brush четка за зъби (34kr); 2 x тестера от по 3ml на Vichy Idealia за околоочен контур и лице (279kr/50ml)


От много време не боядисвам косата и честно казано свикнах с естествения си цвят, от време на време ми идва желанието да съм отново руса или тъмно кафява, или червена, но поне за сега успявам да издържа на изкушението. Спомняйки си за дните, когато боядисването беше нормална част от живота ми, мога да си представя ползата от подобен балсам с оцветяващ ефект, който да поддържа цвета между боядисванията. Може да се престраша да тествам варианта за тъмна коса, тъй като моята в момента е такава, а русото ще подаря. При всички положения ако е нещо, което действа, имайки в предвид много ниската цена, смятам че би било от полза на много дами.
За крема на Garnier съм чувала доста положителни отзиви и нямам търпение да го тествам и аз, предполагаемо има озаряващ ефект, който се нагажда според тона на кожата. Не вярвам в подобни рекламни обещания, но пък на теория поне звучи интересно. В кутията са включили и код за намаление, така че ако ми допадне, ще си го купя. За съжаление разфасовката е много малка и не искам да капризнича прекалено много, но някак си оставя у мен не добро впечатление. 
В предишна кутия получих дезодорант на същата марка, който споменах, че ми е познат като мирис, не мога да кажа, че ме впечатли супер много, но ето че ми се предостави възможност да тествам друг аромат, който в интерес на истината ми харесва. Всичко кокосово автоматично се превръща в мой фаворит. 
Срам ме е да си призная, че от всичко най-ми допадна бамбуковата четка за зъби, зад която стои добра кауза (за всяка закупена четка, фирмата производител дарява пари за благотворителност).
Кремовете на Vichy са в прекалено малък размер, за да добия каквито и да е било впечатления от тях, в момента обаче изразходвам всякакви малки кутийки и кутийчици тестери, които съм складирала, така че още днес смятам да ги вкарам в употреба. 

Това бяха продуктите, които аз получих. Видях, че има няколко варианта този месец, като един от тях дори включва гланц на Flormar, което искрено ме изненада. Споделих ви за впечатленията си в началото на публикацията, така че ще пропусна да се повторя, но самият факт, че най-вълнуващият продукт се оказа четка за зъби, говори достатъчно много за себе си.

10-тото издание на Memebox е вече в ръцете ми и там положението, както винаги е много на ниво, тези дни ще ви покажа за какво става дума.


1 comment

  1. Бамбукова четка за зъби? Интересно :-)

    ReplyDelete