Essie Mojito Madness

May 10, 2013

Здравейте, момичета!

При нас температурите в момента са в порядъка на 20 градуса и е много, ама много топло. Съвсем скоро ми предстои много сериозен шопинг, който да ми помогне да си попълня гардероба с някои летни роклички и блузки. Не съм човек, който обича да си купува дрехи, правя го само ако нещо ми е наистина необходимо, но някак си в момента съм особено ентусиазирана.

Подготвям една според мен интересна пролетна публикация, която ще можете да прочетете съвсем скоро и подбирайки продуктите, за които да ви говоря в нея, попаднах на един от любимите си лакове, който търпеливо чакаше да се затопли времето. Подозирам, че подобно на миналото лято, ще присъства върху ноктите ми много често. На няколко пъти през зимата си го слагах, защото чувствах някаква носталгия, но носи съвсем различно настроение, когато се комбинира със слънчице и цветни дрехи.


Моjito Madness от Essie е лак от миналогодишната им лятна колекция, но спокойно може да го намерите в интернет и ако сте фенове на зелените цветове, то задължително трябва да му намерите място в колекцията си. 
Аз съм ви говорила за него доста пъти, включвала съм го в няколко публикации и съм искрено изненадана, че не съм му отделила специална статия, в която да ви покажа пълната му красота. Тъй като това, което съм ви подготвила за следващите седмици е сериозно и просторно четиво, ми се стори добра идея да ви предложа нещо лекичко и неангажиращо.



Формулата е невероятна, нанася се без никакви проблеми, не оставя празни места и след два слоя изглежда чудесно. Завършека е кремообразен и бляскав. Цвета е разкошно искрящо тревисто зелено, много уникален и интересен. 


Тази пролет не съм си купувала почти никакви нови лакове и видях, че новите нюанси на Essie са просто разкошни, харесала съм едно синьо, което задължително ще си взема. Прибирам се след 10 дни и смятам да си взема някои свежи цветове от Golden Rose и Flormar, благодарение на българските бюти блогърки съм в течение на това какво ново се предлага и вече имам подготвен списък с това, което искам.

Кои са вашите любими пролетни цветове и марки?

4 comments

  1. Направо лъха свежест от маникюра ти :)
    Да си изкараш незабравимо у дома! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, нямам търпение да се прибера. За последно си бях вкъщи през Август и много ми е домъчняло.

      Delete
  2. Оххх, и аз не обичам да купувам дрехи - напоследък все по-често пазарувам от нета, точно поради тази причина :D А лакчето е наистина адски лятно, чак ми се допи мохито :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз съм същата, като ги гледам в магазина рядко си харесвам нещо, но в интернет ми е по-интересно да преглеждам какво ново има. Вече си направих една стабилна поръчка от HM, която чакам да пристигне тази седмица, а останалите неща трябва да си ги купя лично.

      Delete