Glossybox Sweden - October 2012

November 1, 2012


Здравейте!

Честит празник на всички!

Днес реших да си взема почивка от училище и да си свърша всичката работа, която отлагам от седмици. Планувах от край време да отида да купя някои дребни неща за вкъщи и нямах търпение да обиколя магазините. Навсякъде бяха изкарали Коледни щандове и ме обзе едно такова настроение, та си тръгнах с една чанта лампички и декорации за елхата, свещи и сладки. С напредването на възрастта, подобни покупки започнаха да ми носят далеч по-голямо удовлетворение от поредната дреха или чифт обувки и ми е приятно да персонализирам дома ни и да го правя по-уютен и за двама ни. Майката на моя приятел си купи къща в южна Швеция и другата година има планове да се премести там, което означава, че ми се дава пълна свобода да правя каквото пожелая, за което няма и как да бъда по-щастлива.

В един от магазините дори намерих кутия подобна на тази, която ви показах в предишната публикация, но с две допълнителни чекмеджета и на половин цена. Много се замислих дали да не си я купя, но за съжаление нямам какво да правя с нея, въпреки че много ми хареса.


Рано сутринта пристигна и Glossybox, за който признавам съвсем бях забравила. Нямах идея какво да очаквам от тях този месец, но имайки в предвид колко страхотни бяха всичките им кутии до момента нетърпеливо разкъсах кутията. Честно да ви кажа малко съм разочарована или по-точно не разочарована, но да кажем, че нито един от продуктите не ме развълнува кой знае колко и ми е все едно за тях. Видях, че другите варианта са били доста по-интересни, но такъв ми е бил късметът, в крайна сметка не е чак плачевно положението.  





Темата, която описва продуктите този месец е - The Beauty Of A Geisha. Нямам идея какво точно имат в предвид под това, защото шведският ми е в много начален стадий, но някак си не ми се връзва много с това, което получих. 



Aussie 3 Minute Miracle
*Тестер 75 мл, цена 59 крони


Много добре познавам този балсам и имаме богата история помежду си, бях решила да си дам малка почивка от него, защото дали на косата ми ѝ омръзна или аз нямах търпение да се отърва от него не знам, но съдбата реши да ми го изпрати отново.
Бях малко разочарована, че цената му е толкова висока, а не смятам, че е нещо невиждано или неповторимо, но пък днес намерих магазин, в който предлагат огромно разнообразие от продукти на Ausssie на много ниски цени и интереса ми към марката се запали отново. 

Färg – AnnaC
*Пълен размер 12 гр, 99 крони.


Доколкото разбрах тази марка продукти е собственост на училище за грим, което е популярно тук в Швеция. Имам огромен проблем с аромата на този продукт и нямам дори намерение да го използвам, защото направо ме замайва. За съжаление не мога да го опиша, но наскоро изхвърлих червило с изтекъл срок на годност, което миришеше по същия начин. 
Цвета е бебешко розов, но не мога да кажа нищо за пигментацията или консистенцията. Ще го предложа на някоя от познатите ми, ако някоя го хареса с удоволствие, ще го предоставя.

Nails Inc – Victoria
*Тестер 4 мл. Пълен размер 10 мл/159 крони


За втори път получавам мини лак на тази марка в кутията си и това е може би единственият продукт, който до някаква степен ме зарадва. Цветът е много тъмен червен с лилав подтон и странно за мен различен от всички останали лакове, които притежавам. 
Четката на предния ми не ми хареса много, защото е леко нестабилна и някои косъмчета стърчаха (цвета обаче бе страхотен), надявам се този проблем да не присъства този път. Ще се лакирам при първа възможност с него и ще ви покажа резултата.

Luxurious Exfoliating Soap Bar by BeautyBird
*Пълен размер 75 гр, цена 89 крони.


Още не съм си изразходвала сапуна от предния месец, а вече ми изпращат нов, макар че този е предназначен само за ръце. Аромата е много силен, но чист и приятен. Принципно използвам течен сапун, но предполагам по някое време, ще го вкарам в употреба. Малко ми е трудно да говоря на тема сапуни, защото никога не съм се замисляла особено много по темата и нямам нито мнение, нито очаквания. 

Brilliant Smile - Whitening Mouthrinse
*Тестер 30 мл. Пълен размер 250 мл/198 крони.


Вода за уста в мини размер е нещо, което със сигурност ще ми потрябва някога и ще си я запазя за някое пътуване или ваканция. Едва ли ще стигне за повече от 4,5 употреби, но е нещо различно, което бих пробвала. Мирише на мента и ми се струва приятен.

Както виждате определено набора от продукти бе странен и нямам много какво да кажа по темата, защото да седим и да коментираме сапуни и вода за уста си е чиста загуба на време. Кутията ми с продукти за черни дни се сдоби с някои нови обитатели, които ще си изчакват времето, за да влезнат в употреба. 

2 comments

  1. Здравей! Струва ми се, че този път продуктите не са много интересни. Дано следващата кутия да си заслужава :) Поздрави- http://bygabriela24.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. И на мен не ми е от най-любимите, но се успокоявам, че можеше и да е по-зле :)

      Delete