Нови придобивки

November 5, 2012


Здравейте, момичета!

Училището ми е в процес на местене от една сграда в друга и имахме кратка пазуа, което ми даде възможност да си почина и помързелувам на воля. Дори се впуснах в някои кулинарни приключения, част от които бяха доста успешни, а други не до там, но съм горда от прогреса си.
Успях и да си поиграя малко с facebook страницата на блога, където добавих два нови бутона - Instagram и всички блог публикации, ако проявявате желание може да ги погледнете.


Почти се вълнувам заради днешната публикация, защото не си бях купувала козметика от доста време. Не съм сигурна защо се получи така, но при всички положения съм много щастлива, че ми се отвори възможност да използвам продукти, които бях занемарила и да изразходвам някои започнати неща, които очакваха своя ред.
Сега покрай наближаването на празниците настроението ми за покупки се завърна с пълна сила и се сдобих с някои дребни неща, които в интерес на истината не са нищо особено, но пък са чудесен повод за нова публикация, а аз имам много за компенсиране така или иначе. 


Batiste Dry Shampoo Big & Bouncy XXL Volume


Косата ми се омазнява в корените и за да изглежда добре, а и да се чувствам самата аз добре, ми се налагаше да я мия почти всекидневно. Подходих доста скептично към сухите шампоани и не вярвах, че ще ми помогнат кой знае колко много. Още след първия ми досег с този продукт бях сигурна, че е нещо, от което никога повече не бих се лишила. За това и след привършването на предишния ми веднага се сдобих с нов, само че този път във версията му за много обем. Първите ми впечатления са, че е доста по-силен от предишния и направо изсушава корените ми, обем в действителност има, но усещам косата си сякаш е напръскана с лак. Трябва ми още време, за да видя как ще се отрази на косата ми преди да си правя категорични заключения.

Lipsyl Lipbalm Sensitive


Миналата зима използвах балсам на тази марка, който много ми хареса и това бе причината да им се доверя отново. За съжаление не знам точно с какво sensitive версията е по-различната от нормалната, мога само да предполагам, че ѝ липсва някоя съставка. Използвам го от няколко дни, но веднага усетих разликата върху устните си, оригиналната версия е доста по-мазна и плътна, съживяваше устните ми мигновено, докато този имам чувството, че седи някак си отгоре, без да попива и да подхранва отвътре. Не мога да кажа, че е лош продукт, върши работа, но аз съм свикнала и предпочитам другата формула.

Maybelline Color Tattoo - Permanent Taupe


Най-накрая мога и аз да се похваля, че се сдобих с този толкова популярен и харесван от всички продукт. Тук специално този нюанс бе изкупен моментално и дълго време не го бяха зареждали, за това и толкова дълго отлагах покупката им. С изключение на него си харесах само още 2 (от и без това много малката селекция), за които все още се колебая.
Изненадана съм от самата себе си, че устоях да не го пробвам веднага, но много ми се искаше да направя хубави снимки преди да омацам цялата опаковка.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Eye Kajal - Nude & Taupe


Миналият месец ви показах по-детайлни снимки на Nude молива - Линк и споделих с вас отзивите си за него. Поръчах си и този в цвят Taupe, който също ми се стори много уникален и изобщо не сгреших в преценката си. Формулата им е кремообразна, цвета пигментиран, а издръжливостта повече от чудесна. Възнамерявам да си поръчам и бронзовия цвят, който се надявам да бъде подобен на любимия ми Teddy от MAC.

Maybelline 865 Nude Nuances


Една много мила дама от Америка ми изпрати малка пакетче с подаръци, за което съм ѝ безкрайно благодарна. Един от продуктите, който ми направи най-голямо впечатление, бе именно този. Аз съм пословична почитателка на телесните червила, а това е точно такова. Бих казала, че е една идея по-бледо от това, което нося обикновено, но въпреки това ми харесва и го нося с удоволствие. За съжаление е част от лимитирана версия, която не се предлага е Европа и няма да имам възможност да си го купя отново (ако някога свърши).

The Balm - Stainiac


Това е първият ми подобен продукт и нямах никаква идея какво да очаквам от него. Получих го като подарък преди известно време и честно казано дълго време си седя в опаковката, докато се наканя да го изпробвам. Очаквах консистенцията да е много по-течна, а пък тя се оказа гелообразна и много лесна за употреба. Единственият трик е да се действа бързичко с него, тоест да се прелее бързо върху бузите, защото изсъхва бързо и след това няма мърдане. Цвета нанесен от апликатора е стряскащо оранжев, но добре размазан дава съвсем лек прасковен ефект на лицето.



Надявам се днешната публикация да ви е била интересна, макар че нямах много продукти, които да ви покажа. Ще се радвам да споделите с мен кои са последните ви козметични придобивки, а ако имате блог и такава публикация може да ми оставите линк.

4 comments

  1. Привет! Много харесвам сухите шампоани на Batiste и до сега не съм намерила по- добри от тях. Поздрави- http://bygabriela24.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз нямам голям опит извън Batiste, но съм много доволна и смятам да им остана вярна, а и цената е много нормална за предлаганото количество.

      Delete
  2. Да са ти честити! И тук има много малко цветове от мейбълинските сенки, за съжаление. И общо взето, най-всекидневни ми се видяха точно taupe и bronze. Взех само вторите защото не знаех дали ще ми харесат, но определено ще взема и сивите :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не съм броила точно колко са при нас, но със сигурност не много. Харесах си този бронзовия, който ти имаш и един по-златен, но за него не съм особено сигурна, защото не нося такива цветове принципно. Има и един тъмно сив, който ми се струва ок, но пък имам други опции за кремообразни сиви продукти и не съм сигурна, че ще използвам този.

      Delete