Glossybox Sweden - September 2012

October 1, 2012


Здравейте, момичета!

Позагубих се през последните дни, за което се извинявам, но признавам бях наистина много заета с какви ли не работи. Искам да ви се похваля, че бях на лекар и според него бенките ми са съвсем нормални и оперативна намеса на този етап е абсолютно излишна. Успокоих се много и съм щастлива, че не се подложих на операция в България, от която не просто съм нямала необходимост, но и спестих на семейството си огромна сума пари. 
Мисля обаче, че цялата случка ми даде нов поглед върху живота и истински важните неща.

Днес имам рожден ден и ставам на цели 26 години. Не мога да повярвам колко бързо минава времето и съм дори малко тъжна, защото изобщо не чувствам да бъда на такава възраст. Надявам се само тази година за мен да бъде по-пълноценна и изпълнена с хубави емоции.


Добър повод за нова публикация е Glossybox кутията ми, която пристигна днес и със себе си ми донесе усмивки и добро настроение. 
Този път не се изкуших да погледна на facebook страницата им, какво съдържа кутията и изобщо не съжалявам, защото си припомних онази тръпка от изненадата, която ме накара първоначално да се абонирам за тях.
Преди няколко дни имаха специална кутия, която бе малко по-скъпа, но предполагаемо включваше продукти от висок клас, за съжаление аз нямах възможност да си я купя обаче и продължава да ме човърка отвътре какво ли съм изпуснала.
Искам да ви се похваля и, че получих нов фон дьо тен от тях (MaxFactor), абсолютно безплатно, който пасва доста по-добре на тена ми, пробвах го днес и първите ми впечатления са доста добри.




Темата, която обединяваше продуктите в кутията този месец бе - Autumn Care. Като казах кутията, впечатление прави, че тя е по-различна от типичната им розова, която получаваме обикновено. Тази е бежова и грубовата, но пък на мен ми е интересна, защото ми е омръзнало от предишните им. 

Anatomicals - Don't Just Clean It Woman, Scrub It - Body Scrub
*Тестер 75 мл, пълен размер 200 мл/79 крони


От същата марка преди няколко месеца получих и маска за лице, която ми допадна много, така че с голям интерес очаквам да пробвам и този им продукт. Принципно не използвам ексфолиант за тяло или ако ползвам е много, ама много рядко (заради бенките, страх ме е да не ги разраня или нещо подобно), но съм готова да пробвам как ще ми пасне. Харесва ми много свежият аромат на грейпфрут (един от любимите ми плодове) и не ми се струва прекалено груб, ще го тествам при първа възможност.

Figs & Rouge 
*Пълен размер 8мл/65 крони


Не мога да се оплача от липса на балсами за устни, но още един никога не е излишен, особено имайки в предвид климата, в който се намирам и предстоящата зима. Според указанията на опаковката съдържа 100% натурални съставки, а аз не разполагам с твърде много такива продукти, така че интереса ми определено е привлечен. Друго, което ми направи впечатление е, че може да се използва както върху устните, така и върху други зони на лицето и тялото, които имат нужда от допълнително подхранване. Не съм го отворила все още, защото няма да го използвам особено скоро, но ще ви държа в течение какво и как се случва.

Odd Molly "My Dream Lather'' Soap Bar
*Пълен размер 125 гр./150 крони




Принципно съм фенка на душ геловете и ги намирам за далеч по-щадящи кожата и практични, но от време на време с удоволствие използвам и някой луксозен сапун. Още имам няколко кубчета от тези на Lush, които между другото са ми много любими и с голямо удоволствие добавям и този към тоалетката в банята. 
Проблемът е, че изглежда толкова хубаво и сърце не ми дава да го използвам. Предпочитам продуктите, които използвам да не са твърде добре изглеждащи, в противен случай съществува опасност да ги трупам до безкрай. 
Специално за този освен да кажа, че мирише силно на парфюм, друго не мога да кажа, защото нямам никакви впечатления от него. Аромата определено е специфичен, силен и много приятен.

Cowshed Cow Pat Moisturizing Hand Creme
*Тестер 50 мл, пълен размер 300 мл/250 крони


Още от сега искам да ви кажа, че почти не съществува вселена, в която да дам 50 лева за крем за ръце, при положение, че съществуват по-евтини алтернативи с отлично качество. 
Аромата на този продукт ми напомня на тютюн и като върл непушач, изобщо не ме грабва. На пръв поглед забелязвам течна консистенция, не попива веднага в кожата, сравнително плътен и мазен. Доколко действа нямам представа, защото съм го използвала точно веднъж, но принципно не ми харесва да усещам ръцете си мазни или хлъзгави, така че по този параграф, мога да му дам голям минус. Според опаковката съдържа масла от грейпфрут и кориандър, което не зная какво би трябвало да означава, но ги има и са там.

Balance Me Balancing Face Moisturizer
*Тестер 20 мл, пълен размер 50 мл/289 крони


Предполагаемо това е крем за лице, подходящ за нормална до комбинирана кожа. Съдържа 99% натурални съставки и би трябвало да изглади, успокои и хидратира кожата на лицето. Не съдържа парабени и минерални масла и не запушва порите.
Не съм използвала нищо до този момент от тази марка и бих ги пробвала, винаги съм в търсене на следващия най-добър продукт, който да подобри състоянието на кожата ми. 

Както виждате отново добра кутия, съдържа интересни и различни продукти. Започнах леко да се затрупвам с продукти за тяло, та се надявам другия месец да предложат нещо по-различно, но като цяло съм доволна от всички получено. 
Надявам се утре да имам малко време, за да ви разкажа как и вие може да се сдобиете с Glossybox (инфо-то е от една мила и отзивчива читателка). 

Хубав и приятен ден!


14 comments

  1. Тази кутия за първи път май ми разпали по-сериозно вниманието към Глосибокс... Много интереси продукти!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Оооох, и честит рожден ден! С пожелание за хиляди усмивки и слънчевости!

      Delete
  2. Честит рожден ден :)))) Много щастливи мигове :)

    ReplyDelete
  3. Честит рожден ден, Жени! Пожелавам ти най - напред много, много здраве и след това всичко останало най - хубаво! Продължавай да ни радваш с винаги полезните си публикации и бъди много щастлива и обичана още много, много години! :)

    ReplyDelete
  4. Жени, честит ти рожден ден! Пожелавам ти всички хубави пожелания, и понеже ще пропусна някое, просто няма да ги изредя, а накуп ще ти кажа, че ти желая най-хубавите неща! Благодаря, че толкова време отделяш за блога, бъди сигурна, че с това помагаш ужасно много и вдъхновяваш останалите да експериментират (аз спадам към тази графа също)!

    ReplyDelete
  5. Честит рожден ден,Жени!Желая ти много здраве и щастие,все така да се радваш на блога,да го пълниш с още мноого хубави ревюта и последователите ти да се утроят!;)))

    ReplyDelete
  6. Честит Рожден Ден, Жени :)

    Много здраве, щастие и красиви мигове с любимия човек! Добро настроение, усмивки и вдъхновение! Весело прекарване на празника :)

    Ани

    ReplyDelete
  7. Честит рожден ден, Жени! Бъди усмихната, щастлива и обичана! Желая ти здраве, късмет и много вдъхновение. Публикациите ти винаги ме радват и ги чета с интерес. Продължавай все така :)

    ReplyDelete
  8. Честит Рожден Ден! Нека си жива и здрава, щастлива и доволна от живота. Бъди обичана и ценена. Няма значение на 26 или 126 си, щом чувстваш духа си свеж... Продължавай да пишеш в блога, а ние ще те следим с интерес!
    П.С. Благодарение на теб се запалих по Glossybox и попрегледах английския вариант. Тези дни ще си пусна абонамента :D
    Поздрави!

    ReplyDelete
  9. Честит рожден ден и от мен ^^
    Нека те очакват само хубави неща и много приятни изненади. Надявам се, че празникът ти ще светъл и безгрижен, изпълнен само с положителни емоции. Продължавай да водиш блога си все така приятно, защото публикациите ти са наистина интересни и съм сигурна, че не само аз ги следя с удоволствие!

    ReplyDelete
  10. Честит рожден ден (с малко закъснение)! Желая ти здраве, любов, щастие и много позитивизъм.

    ReplyDelete
  11. Момичета, от сърце ви благодаря за хубавите думи и пожелания. Не мога да ви опиша колко съм щастлива, че ви има.

    ReplyDelete
  12. Честит рожден ден и от мен (на патерици) :)

    ReplyDelete
  13. Честит празник, макар и със закъснение! Пожелавам ти интерес, време и средства за любимите занимания, да си здрава и... любов разбира се!

    ReplyDelete