Wishlist

October 15, 2012


Здравейте, момичета!

Днес имах намерение да ви покажа първите ессени лакове, с които се сдобих съвсем наскоро, но пък в момента съм лакирана с Flormar 437 и изглежда невероятно, та ми беше жал да го изтрия. 
Едното от кучетата ни замина на гости при баба си и в момента се радвам на спокойствие и чистота. Много обичам животни и не бих се лишила от присъствието им, но две ми идват малко в повече, имайки в предвид, че предимно аз се грижа за тяхната хигиена и тази на къщата. Предполагам другото лято вече новата къща на майката на моя приятел, ще бъде готова и Лукас може да живее там. 



От време на време си събирам в една папка снимки на продукти, които искам да си купя и винаги, когато сметна, че има смисъл, показвам и на вас. Често продуктите, по които бленувам са недостъпни финансово за мен и не смятам, че на този етап от живота ми мога и е редно да отделям такива суми за козметика и споделянето с вас, някак си задоволява първоначалното ми желание да изтичам до близкия мол.
Днес обаче смятам да го раздам по-скромно и всичко, което съм подбрала е от масовата козметика и при желание, достъпно за всички. Не знам защо се получава така, но точно в момента много сравнително евтини марки предлагат супер интересни продукти, които с удоволствие бих пробвала.



1. Revlon Lip Butter


Не знам дали, защото нямам достъп до тях или просто съм си втълпила в глава, че трябва да ги притежавам, но от почти година непрекъснато заглеждам тези червила на Revlon. За мое щастие имах възможност да пробвам един от техните цветове - Peach Parfait и макар да не ми е най-любим, си го нося често.
Много ми допада формулата, която е подобна на тази на балсама за устни - толкова кремообразна и лесно разнасяща се, а и цветовете са достатъчно пигментирани, което ги прави чудесни за ежедневна употреба. Много ми е приятно да използвам такива продукти, действат добре на устните ми и са много лесни за употреба. Нямам дори претенции кой цвят да притежавам, бих се зарадвала на всеки един от тях.
Нямам достъп до козметиката на Revlon и единственият вариант за пазаруване ми се очертава ebay.

2. Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain


Друг свръх популярен в интернет пространството продукт за устни са лип стейновете на Revlon, които буквално взривиха всички блогове и позитивните коментари са безбройни, което само по себе си е достатъчен факт да ги искам.
Подобно на горният продукт, нямам никакви претенции за цвят, само искам да задоволя любопитството си. Не съм ги използвала никога и не знам дали не се предоверявам, но идеята за хидратиращ стейн ми се струва прекалено интересна, за да пропусна.

3. OPI. German Collection


Много, ама много рядко ми се случва да се влюбя толкова в цяла колекция лакове на една и съща марка (не ми се бе случвало от Карибските пирати, пак на OPI), но в момента, в който ги зърнах на дисплея и бях убедена, че трябва да присъстват в живота ми. Голяма слабост са ми нюд наюнсите, както и тъмно червеното. Имах намерение да си ги поръчам от ebay (тук цената им е 16 евро), но си пренасочих финансите към едни ботушки на UGG, та изчаквам търпеливо другия месец да успея да се сдобия поне с няколко от най-желаните ми.

4. Maybelline Color Tattoo


Друг много мечтан продукт са кремообразните сенки на Maybelline, които отскоро се продават и в България. Не една от вас вече сподели отзивите си за тях, което допълнително ме мотивира да си ги взема, но всеки път, в който отида в магазина и точно тези цветове, които искам - липсват. Хвърлила съм око на златните блестящи и матовите сиви, тествах ги върху ръката си и ми се сториха толкова красиви. Винаги се хвърлям точно на такъв тип нюанси и само изчаквам да ги зърна, за да си ги взема моментално.

5. Tangle Teezer Aqua Splash


Споделяла съм ви не веднъж, че съм огромна почитателка на тези четки и този факт не се е променил ни най-малко. Използвам си моята всеки ден и нямам намерение да я сменям с друга марка. Не знам какво и как прави, но разресването далеч не е толкова трудно, колкото бе преди. Забелязвам, че бодличките на моята леко са се огънали (особено тези в краищата) и май ще се наложи да инвестирам в новичка по някое време. Новата им серия ми грабна вниманието моментално, може да се използва и под душа, та общо взето е сравнително мултифункционална. Ще изчакам, докато тази, която имам издаде багажа съвсем и няма да се поколебая да си поръчам новичка.

6. MUA Caviar Manicure Set


Честно казано, когато този тип маникюр стана известен си помислих, че е супер грозен и няма вариант, в който някога бих си го сложила на ноктите. Да, обаче с течение на времето свикнах да го срещам и свикнах с него, та настъпи момент, в който не бих отказала да го пробвам ни най-малко. До този момент една марка - Ciate, предлагаше такъв сет, но цените бяха абсолютно космически и изчаквах, докато някоя по-достъпна марка предложи аналог. За щастие разбрах, че английската марка MUA вече има такъв продукт - вдъхновен от космоса и съзвездията и цената на всеки сет е 3 паунда. Сайта им прави доставки до България, на много достъпни цени.

7. Rimmel London Scandaleyes Waterproof Kohl Liner


Новите водоустойчиви моливи на Rimmel са друг продукт, който със сигурност ще пробвам, дори вече съм си поръчала два от нюансите. Имам слабост към моливите за очи и винаги съм в търсене на следващото най-добро нещо. Масовите марки предлагат страхотен избор от качествени моливи и докато това е така, нямам намерение да хвърлям излишни пари на вятъра. Веднага щом пристигнат, ще споделя отзивите си с вас.

8. L'oreal Shine Caresse


Показах ви някои снимки на новите стейнове от L'oreal и споделих с вас, че много ми напомнят на стейновете на YSL, от които аз имам само един цвят. Като цяло не ме грабнаха твърде много нюанси и селекцията ми се струва много генерична, но едно коралово и розово ми се сториха много симпатични.

9. NYX Blush Taupe


На много места прочетох, че този руж е подходящ за контуриране на много светли кожи, като моята. прочетох безброй ревюта и се нагледах на един куп снимки, докато реших да му дам шанс. Не съм чак огромен фен на контурирането в интерес на истината и се впускам в подобни експерименти сравнително рядко, но предполагам това се дължи главно на факта, че така и не съм успяла да намеря точният продукт за себе си. Имам няколко бронзиращи пудри, от част от тях съм доволна, от други не чак толкова, но като цяло има какво още да се желае.

Надявам се моите предложения да са ви били интересни и да сте успели да си набележите нещо новичко, което да пробвате. Докато пишех тази статия много се вдъхнових и страстта ми към козметика отново се разпали с пълна сила. Нямам търпение да успея да си позволя някой от желаните продукти и задължително ще споделя с вас.

Снощи гледах скока на Феликс Баумгартнър и докато си мислех, че е абсолютно ненормален да рискува живота си по този начин, изпитах огромен респект и прилив на адреналин. През цялото време му стисках палци и в момента на скачането бях затаила дъх, а сърцето ми щеше да изкочи от гърдите. Възхищавам се на куража му и се радвам, че успях да гледам начинанието му.

Хубава вечер!

11 comments

  1. Новите червила на L'OREAL изглеждат интересни. Дали ще ги има скоро в България?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нямам никаква представа, но ще ви информирам в случай, че разбера нещо.

      Delete
  2. И аз се влюбих в Lip Butter-а на Ревлон и само се чудя как да си взема още един цвят (пословична съм с нежеланието си да пазарувам от нета). А стейновете изглеждат също супер, само че при тях малко проблем е избора на цвят - като гледам няма две еднакви снимки на който и да е цвят по чуждите блогове, а са бая крещящи...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз нямам проблеми с пазаруването от нета, но не ми се дават толкова пари за доставка.

      Delete
  3. И аз постоянно заглеждам тези на Лореал в нета и нямам търпение да дойдат и при нас!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Надявам се скоро да се случи.

      Delete
  4. Здравейте!Вие ме вдъхновихте с вашият блог! Невероятно полезна! Въпросът ми към вас е от къде се сдобивате с козметика на NYX, от ebay или, има ли я на територията на страната ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравейте, благодаря за милите думи. За съжаление NYX не се предлага никъде в България, единственият вариант остава ebay.

      Delete
  5. Привет,
    аз се включвам с малко по-страничен въпрос, относно лаковете за нокти. Успявате ли да ги използвате максимално и как постъпвате с тях ако са повече и не се изразходват напълно. Аз лично много често си купувам лакове за нокти и никога не мога да ги използвам оптимално и след това ги изхвърлям. Ще се радвам на вашето мнение и благодаря предварително!
    Хубав ден!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей!

      Не ми се е случвало да изразходвам лак за нокти, освен ако не е в супер мини опаковка. Можеш да си купиш разредител и да го използваш, когато усетиш, че дадения лак се е сгъстил и не се работи така лесно с него.

      Delete
  6. Къде мога да намеря Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain в България ?

    ReplyDelete