Inglot - Sleeks 40

February 24, 2012

Здравейте, момичета!

През последните няколко дни бях много тъжна, защото едното от кученцата е много болно и трябваше да му бъде направена спешна операция, която за щастие се оказа успешна и сега се възстановява бавно и славно. Неприятното в случая е, че много го боли и въпреки успокоителните жално плаче и скимти и просто се чувствам ужасно, че не мога да му помогна. Стискайте палци да е по-добре съвсем скоро и този неприятен момент да остане в миналото.

Споменах ви в една от публикациите си, че напоследък предпочитам да нося гланцове за устни много повече, отколкото червила и днес искам да ви покажа един от абсолютните ми фаворити, който е подходящ за светли жени като мен и стои нежно и деликатно през деня. 




Купих си този гланц в началото на месеца и съм много впечатлена от него, не можах да се стърпя да споделя с вас впечатленията си.

Цената на този тип гланцове е приблизително 20 лв., а избора от цветове е наистина огромен, така че дори и най-претенциозните могат да намерят по нещичко за себе си. Количеството продукт, което получаваме бих казала, че е стандартното, но забелязвам, че го изразходвам много по-бързо, отколкото други подобни. Продава се в опаковка подобна на епруветка с развиващо се капаче и стандартен апликатор.

Най-много ме впечатли формулата, която е много лека и нелепкава. Нанася се много равномерно по устните без да подчертава линийките и не се събира около крайчетата на устните. Аромата е плодов и е ненатрапчив, дори бих казала приятен, няма вкус. 
Формулата позволява да бъдат нанесени няколко слоя без да става прекалено или да тежи върху устните по никакъв начин. 


Цвета, който аз имам е розов и съдържа малки блестящи частички във всякакви цветове, които обаче са толкова миниатюрни, че не се забелязват веднага, а ако бъдат уловени от слънчевите лъчи, ефекта е много интересен, но достатъчно премерен.
Пигментацията е бих казала средна, но гланца позволява да бъде наслояван, така че да се постигне плътен и наситен цвят.

От ляво на дясно : Avon - Nude Perfection; Rimmel - Pink Blush; Maybelline - Sweet Pink; Manhattan - Rosewood.

Гланца нанесен самстоятелно, както и върху изброените по-горе червила.

Най-често предпочитам да го нося самостоятелно, но няма проблем да бъде комбиниран и с червила в сходни тонове.

Останах наистина приятно изненадана и съм много доволна от покупката си, за кратко време се превърна в един от най-често използваните ми продукти за устни и нямам търпение да разширя колекцията си с някой от другите предлагани цветове.
Препоръчвам ви да хвърлите по едно око на тези гланцове следващият път, когато посетите магазина на Inglot и се надявам и на вас да допаднат толкова много.

Тези, които са с много светла кожа вероятно са наясно колко е трудно да намерим такъв тип продукт, който да пасне на тона на кожата ни, а особено в розовата гама положението е дори още по-трудно, така че мисля, че днешната ми препоръка би ви била полезна.

Благодаря за вниманието и ви желая хубава вечер!


6 comments

  1. Милата душичка! Стискам палци да се оправи бързо!

    ReplyDelete
  2. Благодаря ти, че си загрижена за животинките. Това винаги издига един човек в очите ми. Не знаех, че е нещото, с което се занимаваш. Знам, че съвсем скоро кученцето ще се оправи (hug).
    Гланцът наистина е много хубав цвят, носи си го със здраве!

    ReplyDelete
  3. С теб и кученцето сме, дано скоро престане да го боли :о)

    ReplyDelete
  4. Надявам се скоро да се оправи!Стискам палци!:)))

    Относно гланца-цветът изглежда добре:)

    ReplyDelete
  5. Скорошно оздравяване на сладурчето!

    ReplyDelete
  6. Благодаря на всички от сърце за милите думи, стана ми много приятно, когато прочетох коментарите ви и не мога да ви опиша колко добре ми подейства такава подкрепа. Изчаках умишлено няколко дни преди да отговоря на всички, за да видя как ще се развият нещата и за сега всичко е нормално, той спи добре, спря да плаче и се храни.

    ReplyDelete