Първите ми сенки от Inglot

January 6, 2012

Здравейте, момичета!

Както вече сте разбрали от заглавието на днешната публикация, най-накрая успях да мина през Inglot и да се сдобия с така мечтаната палитра сенки.
Споменах на facebook страницата на блога, че останах много разочарована от обслужването, но държа да го напиша и тук, защото смятам, че като клиенти ние имаме право да изискваме и трябва да отстояваме правата си.


Имах намерение да си взема палитра с 10 цвята, но консултантката бе видимо изнервена от това да ме чака да си избера, та се наложи да си взема такава само с 4 цвята, защото се почувствах не на мястото си.

Както знаете, Inglot са известни с това, че предлагат т.нар. "freedom" система, което на практика означава, че се предлагат различни видове палитри, в които може да поставите каквото пожелаете и да комбинирате различни продукти според вашите предпочитания.


Цените на самите палитри (празните) варират според големината и предназначението си. Самите палитри са изработени много добре, капачето се закрепва с помощта на магнити.
Не успях много да разгледам ценоразписа, но това, което си спомням е, че палитра от 4 цвята струва 12 лева, тази от 10 цвята - 20 лева, а тази от 20 - 38 лева. Отделно единични сенки струват 8,50 лв. Не е нужно да си попълните палитрата наведнъж, всъщност не е нужно дори да си купувате палитра, ако вече имате такава, в която може да съхранявате сенките си.


Искам да спомена, че съм много доволна от качеството на сенките. Текстурата им е много интересна и доста по-различна от тази на други марки, но се работи много лесно с тях и нямам възражение по нито един параграф - пигментация, издръжливост и преливане.
Останах много изненадана обаче, че се разпрашават толкова много. Не е нещо, с което никога не съм се сблъсквала или пък ми е неприятно до там, че да не ги използвам, но е важно да се отчете.
Друг неприятен момент е факта, че трябва отделен магнит, за да се извадят сенките от палитра. Чувала съм, че при големите палитри могат да се използват магнитите върху капака, но при моята този метод не действа. Съществува варианта да се използва игла или някакъв друг остър инструмент, но се притеснявам, че цялостта на сенките би се нарушила при евентуална грешка (което и разбира се се случи, сега единият ми цвят изглежда потресаващо). 


Нюанса, който най-много ми допада е DS502, а и смятам, че е най-оригинален от всички. Представлява лилаво-сив цвят с много ситни блестящи частички, които са предимно златни, но тук там има и такива в други цветове.
Нанесен върху окото изглежда предимно сив, а лилавият подтон е съвсем леко доловим, като блестящите частици са определено видими, но същевременно не до там, че да бъдат неподходящи за носене през деня.


Matte 339 e студен сив матов цвят със син подтон.
Всъщност причината да отида до магазина на Inglot бе точно, за да си купя студен сив цвят, но тъй като не успях да ги пробвам се доверих на консултантката, че е това, което аз търся. За съжаление не се оказа така.
Със сигурност сенките не са лоши, дори бих казала, че са доста интересни, но на мен просто този род тонове не ми отиват.


Matte 342 е топъл светло кафяв цвят със сив подтон, който е много подходящ за поставяне в сгъвката на окото или за преливане на други цветове.
Нямах изобщо намерение да купувам нещо такова, тъй като имам два кафяви цвята в палитрата Naked, които са ми предостатъчни, но както казах ситуацията не позволяваше прекалено дълго седене и избиране.
За щастие се оказа, че е доста по-различен от това, което аз имах и все пак ще ми свърши работа.


Matte 328 е бежово-прасковен светъл цвят, който е подобен на този на кожата ми.
Подходящ е за хайлайтър, както и за нанасяне върху клепача за база на останалите сенки.


Много ми хареса разнообразието от цветове, които се предлагаха в магазина, както и цялостната идея, която стои зад марката Inglot. Цените са разумни (единични сенки на Catrice са 6 лева) и с удоволствие бих продължила да си пазарувам от тях в случай, че отношението на персонала се промени.
Направи ми впечатление разнообразието им от очни линии (кремообразни) и обмислям да си взема една такава преди да тръгна.

Ако имате опит с марката и вече си имате любими продукти, ще се радвам да споделите с мен в коментарите отдолу. 

Желая ви хубав и успешен ден!

34 comments

  1. Честити :)
    Много съм доволна от сенките и лаковете им! Може да се каже ,че съм влюбена в тях ♥
    Мога да споделя и малко за другите им продукти , но всичко си е индивидуално.
    От основата за ФДТ не съм доволна , кожата ми лъсва след 2-3 часа (със смесена кожа съм), но пък поставена само под пудра се справя перфектно.
    Мога да коментирам и пресираната им пудра (от рефилите) с две ръце съм за нея! Седи много естествено върху лицето и няма ефект на брашно!
    Относно ФДТ (имам този в бялата тубичка с черно капаче) не съм доволна , много не естествен цвят добива след около 1-2 часа.
    Гланцовете като цяло не са им лоши.
    Сега съм хвърлила око на моливите им и на гел очните линии.

    ReplyDelete
  2. Здравей,

    От няколко седмици чета блога ти и съм много радостна, че го открих :)Реших да пиша първо по тази тема, защото и аз съм разочарована от обслужването в Inglot.

    Сестра ми ме спираше да влизам там, защото знае, че няма да изляза без нищо...:D и само минавах и очите ми изтичаха! Но накрая се престраших (трябва ми определена нагласа, за да влизам в такива магазини, лош опит с първия ми път в MAC). Влязох, разглеждах, никой от персонала не ми обърна внимание (което е добре, защото си разгледах на спокойствие). Исках да си взема специално pencil brush, защото такава нямах... След 5 мин. гледане към персонала, мъжът дойде да ме обслужи. Голяма грешка. Тъй като манията ми по гримове започна с клипчета в youtube и просто съм свикнала да си използвам наименованията на английски. Той не знаеше какво е pencil brush. Ок..няма проблеми. Започвам да му обяснявам за какво ми трябва и посочвам съответната четка. Попитах дали има други варианти, други размери. Явно не хареса моя избор и ми обясняваше как мога да си взема друга четка, която да ми върши някаква друга работа. Заинати се на техния вариант на blending brush. 10 мин говорих, че такава четка с големи размери просто не ми трябва, тъй като си имам 2 MAC и Sigma. Както и да е, накрая просто му казах "Искам това.". Намръщен ми я даде, погледът му просто изразяваше едно пренебрежение към теб, все едно не разбираш нищо. Почувствах се много нищожна, да, не разбирам, не съм професионален гримьор, хоби ми е, НО знам какво искам!

    Не знам, може би аз съм в грешка, но просто не очаквах такова държание.

    Доколкото за четката- харесва ми, но трябва да пробвам и други, за да мога да я сравня.

    Взех си и очна линия N86- прекрасно тъмно зелено! Уникален цвят, обожавам зелени нюанси. Много мека текстура, нанася се много лесно, издържа цял ден без да мръдне. Даже като си свалям грима се чисти мноооого трудно! Много съм доволна, препоръчвам. Има огромен избор от прекрасни цветове. Направих си експеримент- пробвах я като спирала. Първият път беше без обикновена спирала и не беше много добре. Но опитах пак (упорито) върху вече 1 слой черна спирала- ефекта беше само върху краищата на миглите, беше интересен завършек. Естествено не е за всеки ден, но за по-особен случай става.

    Иии така! Първият ми пост тук стана дооста дълъг, но не можах да не разкажа за разочарованието си. Продуктите са супер- обслужването- не!

    ReplyDelete
  3. Честито! Аз онзи ден минах за първи път през нашие Инглот (в Пловдив), и честно казано нямам оплаквания от обслужването. Много бързах и нямах време да си избера и взема нищо, но въпреки това бяха много мили, и ме поканиха на грим сесия. Иначе направо станах разногледа - за този магазин определено си трябва поне час!

    @Инна - идеята за зелени връхчета на миглите е меко казано чудна :) Мерси!

    ReplyDelete
  4. Инна, при мен се получи горе-долу същото. Влезнах в магазина и започнах да си разглеждам, нямаше никой друг освен мен, а трите момичета се бяха вторачили в мен и даже започнах да се замислям, че не изглеждам много палтежоспособна вероятно. Постоях няколко минути и видимо се лутах, когато ме приближи косултантката (много хубаво момиче между другото), обясних й, че за първи път съм там и искам да си купя палитра, но не знам точно кои цветове ми трябват и ако може да ми препоръча нещо, което би ми стояло добре на мен, на моят цвят кожа и е подходящо за ежедневен грим. След молбата ми, тя ми предложи да си купя ярно син цвят и аз й обясних, че просто не бих се възприела с нещо подобно, ама няма да каже как примерно бих могла да го нося, да даде някакъв съвет.. Каза ми, че не знаела какво искам. Понечих да пробвам един от цветовете, но тя така ме изгледа сякаш бях мръсна и бих ги замърсила или и аз не знам, но нали знаеш хората ти дават едно такова чувство и ти става ясно. През цялото време стоя до мен и гледаше в колежките си и беше видимо изнервена, че ми отнема толкова време, докато накрая каза, че ще е по-добре да си направя малка палитра, щом не знам какво искам. Поисках да ми предложи хубав хайлайтър, погледна няколко цвята, предложи няколко варианта, които извинявам се, аз съм абсолютен непрофесионалист, но никога не бих си сложила. Направих си цветовете и очаквах, че вече ще мога да ги пробвам, но каква бе изненадата ми, когато тя просто ги взе и изчезна някъде. Поразходих се още малко, защото исках да си взмеа някои други неща, но другите момичета просто се бяха вторачили в мен, без да си направят труда да ми съдействат. Беше много некомфортно и неприятно изживяване. За първи път ми се случва да имам толкова голямо желание да си взема нещо и да се отнесат към мен по подобен начин. В последствие разбрах(включително и от твоя коментар, за което много ти благодаря), че явно това при тях е тенденция да се държат така и направо не мога да повярвам, че собствениците на този магазин могат да допуснат клиенти да бъдат толкова неуважавани и притеснявани. Мерси още веднъж за изчерпателния коментар, определено ме накара да се чувствам много по-добре и се надявам нашето недоволство да достигне до хората, до които трябва и положението да се подобри.

    Нина, мерси за предложенията. Аз тъкмо заглеждах фон дьо тен-ите, но ми се сториха малко скъпи и реших да пропусна. Благодаря, че ми спести пари. Ако си с мазна кожа е много вероятно да се окисляват и за това да си променят цвета.

    ReplyDelete
  5. Честита палитра! Аз също се надявам скоро да си взема, колебая се между тази за 5 и за 10 цвята. Това, което също ми харесва, е че самите сенки са доста големи и стигат за дълго време. За обслужването сте прави, наистина не е на ниво, а специално този мъжа е отврат, много е нелюбезен.
    Иначе мога да препоръчам коректора им в тубичка, много е пигментиран и траен, през лятото бях писала публикация за него и дори бих си го купила пак, като свърши. :)

    ReplyDelete
  6. Ели, тук положението е коренно различно. Доколкото знам гримирането се заплаща, което според мен е огромен минус и губят много клиенти от това. Радвам се, че си останала доволна и съм сигурна, че продуктите ще ти харесат. Нямам търпение да прочета мнението ти :)

    ReplyDelete
  7. То и тук се заплаща. Казаха, че до преди известно време имали промоция с безплатен грим, и сигурно щели пак да правят. Иначе наистина нямам търпение да пробвам нещата, даже бих се възползвала от поканата им дори и да се плаща, за да видя какво е да те гримира някой друг :D

    ReplyDelete
  8. Жени,честита палитра.Отдавна следя блога,но най-накрая се престраших да пиша.
    За отношението на персонала съм напълно съгласна.Влязох в магазина само веднъж с желанието да си направя палитра от 10 или най-вероятно 20 цвята,а покупката ми приключи с коректор и само едни сенки за очи.При (мисля) четиричленен персонал нито един не си мърда пръста да ти помогне,седят на касата и нищо не правят.Когато попитах едно от момичетата за коректорите и най-вече този в тубичката (който си купих и честно изобщо не ми харесва) тя започна да ме убеждава за някакъв друг който беше с доста по-висока цена и нямаше нищо общо с това което аз търся.Що се отнася за сенките,първо си харесах едни,но след това предпочетох други и трябваше да настигам на бегом мацката за да и кажа че искам другите.Очевидно просто нямаше търпение да се разкарам по възможно най-бързият начин,а видиш ли имах наглостта да я накарам да се върне и да смени сенките,направо не знам как се разминах жива.
    Като цяло съм влюбена в сенките,ако обслужването беше на ниво щях да си пазарувам от тях редовно,а от първото ми стъпване там минаха месеци и все още не намирам причината да отида и да ми развалят на бързо настроението.Направо почти се бях решила да си направя отново палитра на МАК,но просто искам да пробвам нещо ново,но не мога да го проумея това отношение.
    А до колкото си спомням в първите месеци когато отвориха магазина гримирането е бил безплатно,а от отношението на персонала имаше доста добри отзиви.До сега все си мислех че аз нещо не съм направила както трябва.Та това е "изчерпателното" ми мнение към марката и обслужването.
    И между другото,казват че черното им(Сенките имам предивид) било едно от най-наситените,даже било по-добро (или близко до) MAC Carbon..Ако някой го ползвал,би ли споделил мнение?

    ReplyDelete
  9. Здравейте,

    аз съм от хората които обичат да разглеждат на спокойствие, без да ме притесняват излишно или да проявяват прекомерно внимание, но също така държа когато имам нужда от допълнителна информация било то за цена или съвет да се отзове любезен консултант който да ми помогне в избора. И съм получавала подобно отношение в много магазини. Смятах да постъпя по същия начин и с Inglot, но след като прочетох вашите коментари определено мисля дълго време да не стъпя в този магазин. Сестра ми която е много притеснителна искаше да ми купи подарък за Коледа от там но впоследствие реши че е по добре аз сама да избера какво искам . Дори не бих искала да си представям колко неприятно изживяване е щяло да бъде за нея ( тя не разбира от гримиране и използва само най основните неща - спирала за мигли руж и гланц за устни ) . Благодаря за споделените мнения .Определено много ми помогнахте.

    ReplyDelete
  10. Сенките им са страхотни, аз от доста време се каня да отида до София, само за единия Инглот... Но вие ме амбицирахте, не мога да си представя такова просташко поведение. Ще споделям опит след като го направя!

    ReplyDelete
  11. @Presi
    Много ти благодаря за изчерпателния коментар. Съжалявам, че и ти си останала разочарована от персонала и благодарение и на останалите момичета, които споделиха впечатленията си, поне можем да сме сигурни, че вината не е в нас. Знам колко е неприятно чувството и те разбирам напълно. Аз съм на същото мнение като теб, че колкото и да харесвам марката, не съм убедена, че си струва цялостното изживяване. Колкото до черното, аз не съм го пробвала, но пук имам Carbon и мога спокойно да кажа, че въобще не е пигментиран, така че съм почти 100%, че това на Inglot ще го задмине в пъти, но го има и момента, че зависи за какво ти трябва. Много пигментираните цветове са по-трудни за нанасяне и преливане, така че вече зависи ти от какво имаш нужда.

    @Anonymous
    Здравей, благодаря ти за коментара. Аз съм на същия принцип като теб, когато пазарувам, но в крайна сметка това са хора професионалисти, които би трябвало да разбират от типове кожа, подтонове и ей такива неща, с които ние обикновените момичета не сме особено запознати в детайли. Тези хора получават заплата, за да ни научат как да използваме продуктите на тази марка и когато поискаме помощ е редно да я получаваме. Препоръчвам ти нашите отзиви да не те отказват от това да пробваш продуктите на Inglot, защото поне според мен те си заслужават. Успех!

    @PureAdoration
    Дано си късметлийка и се отнесат с теб подобаващо. Нормално е всеки да има кофти ден и аз се опитвам да ги оправдавам до някъде, но в крайна сметка това им е работата и са длъжни да уважават хората, които са им клиенти. Сенките ше ти харесат със сигурност, наистина са много хубави!

    ReplyDelete
  12. Де само в този магазин да беше така...Мога да ви кажа че 90 процента от продавачките на козметика в България, не разбират нищо от гримове...или най-много са от общата маса кифли, чиято основна цел е да се наплескат по такъв начин , че и майка им да не ги познае. Малко съм крайна, извинете! За тях грим, който едва се забелязва, не е грим. Радвам се че има и други момичета, които непрофесионално се занимават за да научат нещо повече за смисъла на грим-а, смисъла му да подчертава, а не с маскарадна цел. Страхотен блок, компетентни мнения и публикации, с голям кеф ви чета.

    ReplyDelete
  13. Здравей, София!

    Принципно съм съгласна с теб, но когато даваш толкова много пари за козметика се очаква, че персонала ще бъде адекватен, за да ти съдейства. Отчитам политиката на компанията като наистина голям минус (Особено, че не те гримират, за да се видиш как изглеждаш. Нямам в предвид цялостен грим, но поне това, което си си избрал) и на фона на кризата в България, нямам обяснение за подобно отношение. Не трябва да се впрягаме излишно, в крайна сметка на тях не им пука, а ние хабим нерви напразно. Дано само поради липса на клиенти в един момент да не останем без магазин на Inglot.

    ReplyDelete
  14. @София: Дам, особено стресиращо е положението в по-малките магазинчета, където направо ти иде да се забиеш в стената от ужас като ги слушаш. А са и доста нахални. Затова - винаги в хубави големи магазини. Най-доволна засега съм от IVIS и един в Пловдив - "Еми" се казва. Момичетата си предлагат услугите много учтиво, а и си разбират от работата - и това си личи и по начина, по който се гримират :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. може ли да споделиш къде се намира магазина "еми" и малко инфо за него? благодаря ти предварително.

      Delete
  15. Къде са магазините им?Има ли ги в някой от моловете?

    ReplyDelete
  16. Мол София - бул.Стамболийски 101

    ReplyDelete
  17. За отношението на персонала не си спомням, но пробно си взех "палитра" с 2 цвята - е, магнитният капак за мен е адски неудобен и рисков - в резултат на което бързо-бързо си самосчупих едната сянка, а другата така и не съм я избрала добре, така че не ги ползвам...

    ReplyDelete
  18. Момичета, моето мнение е, че марка като INGLOT задължително трябва да вкара и online магазин за България. Изключително много харесвам сенките и лаковете им, персонала в Mall of Sofia не ме е подразнил с нищо до момента, може би защото винаги ме обслужва много приятно момиче, което очевидно ми симпатизира. И все пак ако имаше INGLOT online, определено щях да предпочета тази опция.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз съм на същото мнение. На мен лично ми е много по-лесно да си поръчвам онлайн и е предпочитам метод за пазаруване, но те може да се притесняват, че работата им в магазина ще намалее и няма да могат да си покриват разходите. Не знам каква точно е причината, но е добра препоръка.

      Ако трябва да съм откровена аз винаги, когато излизам по моловете се случва да съм с обикновени дрехи, без грим и вързана коса, предполагам просто не изглеждам достатъчно лъскава и си мислят, че нямам възможност да си позволя продуктите им.

      Радвам се, че твоите впечатления от персонала са позитивни.

      Поздрави.

      Delete
  19. Здравейте момичета.Аз искам да споделя впечатленията си от магазина на INGLOT във Варна.Преди няколко дни го посетих във Grand Mall,и да ви кажа обслужването си беше на ниво,много приятни момичета.Освен това си купих коректора за очи и съм много доволна от него,много лека теситура четчицата е много удобна и лесно се нанася,и ме ориентираха правилно за цвета,с което обикновено аз не се справям.:)Освен това ходих отделно да ме гримират.Исках вечерен опушен грим.Изключително доволна останах и от гримьорката и от самата козметика.Честно ви казвам страхотен грим ми направи,много мило се отнесе и ми обясни доста неща за кожата ми как да си подбирам цветовете какво е подходящо за мен и т.н.Гримът издържа цяла вечер,не се размаза,имайки предвид че моята кожа е проблемна по-лено се омазнява,но нищо подобно не се случи във въпросната вечер.Много професионална работа,определено тази марка ме "спечели".Преди няма и месец си бях взела 120 цвята палитрата на lollipop,но съжалявам много защото повечето цветове въобще не са наситено и общо взето както се казва се прецаках,а никак не са евтини поне за мен,55 лева дадох,и само 1/3 от цветовете може би стават.НА INGLOT не съм използвала сенките но смятам да си избера 4 цвята от топлите цветове в бежово,да ги изпробвам.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей! Благодаря, че сподели впечатлението си от обслужването във Варна. Аз стоя зад думите си, че не съм доволна от отношението на персонала в София (няколко пъти съм ги посещавала) и е нещо, над което със сигурност могат да поработят. Относно качеството на продуктите им нямам никакви оплаквания, няколко месеца по-късно все още използвам всичко, което съм си купила от тях и препоръчвам горещо на всички заинтересовани да ги пробват. Цените не са прекалено високи и постепенно човек може да си направи една малка колекция от най-необходимото, която ще му върши работа с години напред.

      Delete
  20. Момичета абсолютно съм съгласна с вас.Аз не стъпвам повече в магазина на Инглот в МОЛ СОФИЯ защото персонала ме гледа надменно всякаш съм мръсна,бедна и нямам пари за тяхната козметика.Просто е ужасно отношението.Немога да ви опиша как се чувствам.Всякаш съм недостойна да разговарям с тях.Незнам защо ги търпят а толкова мили момичета чакат за работа.Стигам до извода че си предлагат явно и други услуги на шефовете им щом ги търпят тея там.Вече в този магазин не ходя.Немога да търпя да ме унижават така и да ми седят настрани всякаш съм миризлива или болна.Жалко че ги търпят а толкова момичета чакат за работа.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей! Аз лично имам няколко ходения в Inglot и при всяко едно от тях съм оставила минимум 50 лева на касата. Само в един единствен път получих нормално обслужване и то, защото се оплаках. Имах възможността да разговарям и с управителката, която ме гледаше така все едно я лъжа и в общи линии не ми обърна никакво внимание, но в крайна сметка реших да си премълча и да не се лиша от удоволствието да пробвам хубавите им продукти. Това, което си мисля аз е, че не изглеждам достатъчно платежоспособна и не ме взимат достатъчно насериозно. Мога да те посъветвам да не се палиш излишно и да не им обръщаш внимание. Има хора, които обичат да си придават излишни важности и винаги ще ги има, подмини ги и си свърши сама работата.

      Delete
  21. Здравейте момичет!Преди около час и аз се сдобих с уникална палитра от цвята на инглот!Купих и хайлайтър и червило!Незнам за вас,но аз останах очарована от обслужването в магазина!Момичето се отнесе много ама много добре с мен,но пък и аз от друга страна знаех какво искам предварително и така си помогнахме взаимно!Много съм доволна от покупката!Останаха още няколко неща да си ги докупя,но следващия път!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Чудесно е, че си останала с хубави впечатления от обслужването. Надявам се нещата да се променили, аз ще ги посетя отново при първа възможност.

      Delete
  22. Привет, момичета! Изчетох най-внимателно коментарите за Инглот и съм благодарна на всички ви!. До сега си мислех, че продавачките в Инглот (Мол Сердика по-конкретно) дискриминират само мен :) 3 пъти съм се опитвала да пазарувам от тях и всеки път постигат нови висоти в "изкуството да мразиш клиента". По Нова Година имаха промоция на сенки и бях решила, че ще си правя палитра... след 3-та минута исках да избягам с писъци. Опита се да ме "обслужи" жена, която се държеше като управителка на магазина, но успя така професионално да ме откаже от пазаруването, че сигурно келнер от Слънчев Бряг би и завидял за таланта! Мисля отново да отида, но този път ще си сложа дрехите с които боядисвах вкъщи, като преди това ще мина през няколко кални локви и солидно ще похапна таратор с чесън, и ако отново се държът по познатия начин, ще се оплача не само на управител, но и в центрата на марката.
    Бранда е готин и не залужава подобна слава! Успяла съм с цената на унижението да се сдобия с 2 техни продукта и са страхотни!
    В тези тежки времена, когато икономиката е толкова затегната би трябвало да ни посрещат като царици и да се радват на всеки похарачен лев в магазина им. Не знам кога българският персонал ще проумее, че ключът за успешната търговия е доброто обслужване.
    п.п.
    Jeni следя блога ти от доста време и съм ти адски благодарна за страхотните ревюта!!! Спестила си ми доста пари :)))
    Keep up the good work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много е неприятно това, което ти се е случило. Наистина не знам какво да те посъветвам, на думи е лесно да каже човек да не се обръща внимание на подобно поведение, но няма как да не се чувстваш засегнат, когато се държат с теб неуважително. Не зная и до колко политиката да продължаваме да купуваме от тях след това им поведение, води до нещо добро.

      Delete
  23. Здравейте,вижте на какво попаднах:
    Inglot Cosmetics Plovdiv's Notes
    Как да поръчате продукти от Инглот
    Tuesday, January 15, 2013
    Ако не сте от София, Пловдив или Варна, но искате да имате продукти на Инглот- не се колебайте да ни потърсите! С удоволствие ще ви помогнем в избора на подходящ продукт и ще го изпратим до Вас! Пишете на ЛС в нашата страница или позвънете на 0893603009.

    За съжаление, мен ми се искаше да посетя магазина им за да си избера хубаво цветовете...но толкова мразя надменни продавачки..като някой ме гледа в ръцете и въобще не мога да се съсредоточа към продуктите! Чудя се дали да не им използвам опцията за "поръчка по телефона" ....

    ReplyDelete
  24. Mnogo hubava publikaciq,mnogo mi pomogna blagodarq :) A otnosno otnoshenieto na konsultanite v Inglot sum mnogo razocharovana...kato pochnesh da razglejdash vpervat pogled v teb i taka cqloto ti jelanie da si haresash neshto se izparqva...
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. момичета ходете в инглот в мол Сердика.там персонала са много любезни.ще жи обърнат жнимание

    ReplyDelete
  26. Миналата седмица имах "удоволствието" да контактувам с продавачките в Мол Сердика. Бях се настроила да си купя 3 сенки, руж и хайлайтер. Излязох си само само с един глос, колкото да не е без нищо, и с много неприятно усещане от пазаруването. За щастите другата седмица съм командировка в Полша и мисля да им изкупя стоката от магазина.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много жалко, че след толкова години явно няма промяна в отношението на персонала им. Явно проблема идва от шефовете, щом отказват да намерят проблема и да го поправят.

      Delete
    2. Миналата седмица пазарувах от магазина им в Галерия Краков. Страхотно обслужване. Момичето 2 пъти си омаза ръцете до ушите, за да ми покаже всеки цвят, който ме заинтересува. И ме насочваше кои цветове добре се комбинират и кои ще отиват повече на моя цвят на лицето. А и разговорът спокойно се водеше на английски. Очарована съм. Освен това и продуктите са много качествени. Палета с 3 сенки и руж ми излезе 39,14 лв. За сравнение в българския магазин палета с 3 сенки и без руж е 46 лв. Сега само ми остава да се науча да не прекалявам с ружа, че е много пигментиран.

      Delete