Lipstick Obsession : Golden Rose 98

September 25, 2011

Здравейте, момичета!

Ако трябва да използвам само една дума за днешното червило, то бих го определила като перфектно!


Случайно го загледах преди известно време и се влюбих на секундата! От много време не съм харесвала някой цвят толкова много и съм голяма късметлийка, защото си купих последното останало в магазина. Очевидно и други като мен много го предпочитат и ви го препоръчвам горещо, защото съм сигурна, че няма да съжалявате.

Golden Rose са доста подценявани като марка, но имат някои неща, които са истински съкровища и това червило определено е едно от тях. От масовите марки не съм виждала нито една да предлага подобен цвят.  Много естествен, подходящ за употреба през деня и би отивал на всякакъв цвят кожа. И нека не забравяме, че се предлага в цяла България, така че всеки може да си го купи.




Цветът е розово-кафяв. Няма блясък, а стои наистина като крем върху устните. Продава се в стандартната опаковка на червилата на Golden Rose и струва по-малко от 3 лева!!! Много е кремообразно и супер приятно се разнася по устните. Аромата не е от най-любимите ми, но нищо, което да дразни. 

Не бих казала,. че е от най-подхранващите червила и аз предпочитам да си слагам балсам преди употребата му. Комбинирам го с гланцовете на Essence от Nude серията им и ефекта е забележителен. 

GR 98  - With Essence Nude Kiss - With Essence Pure Beauty


Ако някой се престраши да си го купи и иска да сподели впечатленията си с мен, ще се радвам да ми пишете. 

Желая ви усмихнат и слънчев ден !

7 comments

  1. Хаха, и аз го имам, едно от любимите ми червила. Иначе съм съгласна, че не е много хидратиращо, но като цвят и консистенция е супер, за цената да не говорим. :)

    ReplyDelete
  2. И аз го имам,наистина е супер!

    ReplyDelete
  3. Приятно изненадана съм от ГР. Имат някои страшни попадения от време на време.

    ReplyDelete
  4. Купих си го, след като прочетох статията ти, но на мен си седи някак твърде розово, 104 не видях, но то по-бежово ли е? Искам да е максимално нюд и незабележимо. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей. Съжалявам много, че не ти е допаднало. Аз в описанието на статията споменах, че е розово, защото знам, че не на много хора подобни нюанси им допадат. 104 е по-кафяво според мен. Ако търсиш много бежово виж на Revlon Soft Nude, но то не е незабележимо. Essence имат много приятен нюд - In the Nude, който е полупрозрачен и много незабележим.

      Delete
    2. Благодаря ти! При първа възможност ще ги потърся. Иначе 98 ми допадна, сложих го няколко пъти в комбинация с нюд гланц, но не е това , което си представях. Ще се носи все пак. :)

      Delete
  5. ного хубаво червило. Много харесвам червилата на Golden Rose, смятам, че определено имат огромно разнообразие от цветове, особено откъм nude и леко розово :) и определено харесвам 104, скоро ще свърша втората опаковка :))

    ReplyDelete