Любимите ми продукти на E.L.F.

September 4, 2011

Здравейте, момичета!

Нямам търпение да се преместя, за да мога да си направя една огромна поръчка от E.L.F. Не съм си пазарувала от тях oт доста време, а имат доста нови и интересни неща, които с удоволствие бих пробвала. Ето само малка част от глезотийките, на които съм хвърлила око :


 
Надявам се скоро да ви залея с много ревю-та и да има на какво да се радваме заедно.


Имам специална публикация посветена на E.L.F., в която обстойно обяснявам всякаква информация, която би ви била нужда в случай, че се интересувате как да си направите поръчка. В допълнение искам още веднъж да напомня, че ще е добре ако следите facebook страницата им, защото пускат кодове за намаления и безплатна доставка наистина често.


Имала съм възможност да пробвам доста неща и честно казано съм наистина впечатлена. Цените са много ниски, а качеството е повече от добро. Особено за тези от вас, които живеят в малки градчета, в които няма голям избор от декоративна козметика, E.L.F. е супер алтернатива. Днес ще ви представя някои от най-любимите ми продукти, като ви ги препоръчвам наистина горещо.

1. E.L.F. High Definition Powder - Цена £6.00 (12, 40 lv.) - Net weight: 0.28oz (8g)

Много фино смляна безцветна пудра за лице, която прикрива малките бръчици и разширените пори. Идеална както за появяване пред HD камера, така и за всекидневна употреба, правейки фон дьо тен-а по-издържлив, а кожата по-свежа.

Няма го брашняният ефект, който е често срещан след употребата на пудра. Аз съм с комбинирана кожа (омазнява се предимно в т зоната и рядко, но все пак понякога по бузите) и нямам проблеми с омазняване, нито го има лъщящият ефект. Количеството е доста и стига за много дълго време.

2.  E.L.F. Mineral Lipstick - Цена £3.50 (7,40 lv.) - Net Weight: 0.13oz (3.8g)

Червилата от минералната серия съдържат натурални масла, витамини и екстракти от различни растения и са подхранващи за устните. Цветовете, които аз имам са : Bare Brown и Nicely Nude, но асортимента е доста богат и може да избирате измежду 20-тина цвята. 

Опаковката е много стилна и издържлива. Самите червила не са от този тип, които са много сухи и се събират в малките линийки на устните, много са кремообразни и добре пигментирани. Веднъж нанесени издържат много дълго време и са много леки, не се усещат въобще.

3. E.L.F. Countouring Blush & Bronzing Powder - Цена £3.50 (7,40 lv.) Net weight: 0.28oz (8g)

Това дуо е може би един от най-любимите ми продукти, които ще продължавам да си поръчвам. Съдържа руж и бронзер в една компактна опаковка с огледало. Цветовете са разкошни и дори и за толкова светли момичета като мен са напълно използваеми.

Ружа е розов с безброй малки блестящи частици, но въпреки това блясъка е умерен и стои много закачливо и приятно. Бронзера от своя страна ми е фаворит, защото не е твърде силно пигментиран и не стои оранжев, както често се случва с други продукти от този вид. В опаковката изглежда блястящ, но всъщност нанесен не изглежда така. Бляскавите частици се сливат с кожата.

4. E.L.F. Mechanical Eyelash Curler - Цена £1.50 (3,40 lv). 

Най-добрата извивачка за мигли, която съм използвала. Достига и до на-малките косъмчета и ги извива перфектно, без да прищипва кожата ми. За най-добър ефект препоръчвам използването на водоустойчива спирала, която удължава значително ефекта на извитата мигла.

5. E.L.F. Mineral Blush - Цена £3.50 (7,40 lv.) - Weight - 0.12oz (3.4g)

Минералните ружове са едни от фаворитите ми. Въпреки че се работи малко по-трудно с тях, усилието си струва. Не съдържат парабени, химикали и консерванти. 100% натурален продукт.

Този , който аз имам е в цвят Coral и е перфектната смесица межу розово и прасковено. Няма блясък и придава онзи естествено розовеещ цвят на бузките, към които всички се стремим.

6. E.L.F. Cream Eyeliner - Цена £3.50 (7,40 lv.) Net Weight: 0.16oz (4.7g)

За мен това е открието на годината. Подготвила съм ви цяла публикация, в която надълго и на широко обяснявам драмата ми свързана с този продукт.
Може да избирате измежду осем цвята, аз имам този в Purple и представлява наситен тъмно лилав цвят. Използвам го за очна линия, но може да се използва и вместо база, ако сте намислили да си направите някой интересен вечерен грим в този тон. Впечатлена съм от издържливостта и качеството. Препоръчвам.

7.  E.L.F. Natural Radiance Blusher - Цена £1.50 (3,40 lv).

Много се чудих дали да включа още един руж, но са ми наистина много любими въпреки ужасно евтината, лесно чупеща се и неудобна опаковка. Моите са в цветове Shy и Coy и са много сполучливи. Не са много силно пигментирани и се радвам, за което и са много издържливи. Отговарят на името си перфектно, защото правят кожата да изглежда по-сияйна.

8. E.L.F. Powder Blush - Цена £3.50 (7,40 lv.)

Ако има четка, която бих препоръчала на абсолютно всеки, то това е точно тази. Аз не я използвам според предназначението и - за пудра, а вместо това за нанасяне на фон дьо тен. Става много бързо, завършека е перфектен.
Не се скубе, нито съм имала проблеми с падане на боя от косъма, но след няколко месеца дръжката леко се разхлаби, но си я залепих със секундно лепило и не е мръднала от тогава.

Надявам се днешната публикация да ви е била интересна. Отне ми много време, за да я подготвя, защото ми е важно да ви препоръчвам продукти, които използвам самата аз и бих си купила отново и в този смисъл подбора, снимките и текста, който е доста дълъг ми отнеха дълги часове в работа. Ако имате някакви въпроси, не се притеснявайте да питате. Скоро ще пусна обещаното ревю на кремообразната очна линия, както и статия посветена на четките за грим, така че се оглеждайте за това. 

Желая ви хубав и усмихнат ден!

12 comments

  1. Супер,тъкмо смятам в скоро време да поръчам и аз нещо от Елф,сега ме улесни в избора! :-)

    ReplyDelete
  2. Нямам търпение и аз да пробвам новите им продукти. Супер много неща съм си харесала. Да не забравиш да споделиш какво си си купила.

    ReplyDelete
  3. Интересно, че във вчерашната си стаятия пишеш, че не си използвала кремообразната очна линия и сега си я преоткрила, а тук, в статия от преди около месец, казваш, че за теб е откритието на годината?

    ReplyDelete
  4. "Подготвила съм ви цяла публикация, в която надълго и на широко обяснявам драмата ми свързана с този продукт."

    Можеш да препрочетеш този абзац и ще разбереш, че двете статии бяха написани по едно и също време. Първо пуснах тази, но за да не се получава твърде много спам за една и съща марка изчаках малко време докато я пусна. Дори снимките са направени по едно и също време, когато си бях в България. Вече фона ми е по-различен.

    Не разбирам каква е целта на това заяждане, но ще си затворя очите. Надявам се да съм обяснила достатъчно изчерпателно.

    ReplyDelete
  5. Не е заяждане, а въпрос. Няма как читателите ти да знаят, че статиите не са писани в деня на публикуването...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. @NIkki

    Здравей. Благодаря за коментара и препоръката. Чух от няколко места абсолютно същото, което казваш и ти за cover stick-a и реших да пропусна. Знам, че не е много скъп, но пък няма смисъл да трупам неща, които не са ми необходими и не ми харесват.
    Направих си две големи поръчки през миналия месец и общо взето си купих всичко, което на този етап ми харесва. Много е вероятно да направя втора част на тази публикация, защото има много какво да се каже за тази марка. Понякога мисля, че с положителните си отзиви оставям впечатление у хората, че всичко, което предлагат е наистина невероятно, а не е точно така, имат и големи разочарования.
    За това е важно да си споделяме информация и това е целта, която стои зад моят блог.

    Хубава вечер!

    ReplyDelete
  8. NIkki, без да искам ти изтрих коментара :( Съжалявам много.

    ReplyDelete
  9. Здравей Жени,

    Бих искала да те пипитам ти от Англия ли си поръчваш продуктите, във фейсбук намирам само страница на ЕЛФ на румънски и нищо не им разбирам :)
    може ли да публикуваш линк на страницата им във фейса и страницата от която правиш поръчките си?

    Благодаряяяя :)))))))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей :) Да, аз си поръчвам от английският сайт, който прави доставки до всички държави, които нямат локален представител.

      http://www.eyeslipsface.co.uk/index.htm

      http://www.facebook.com/elfcosmeticsUK

      Delete
  10. Забравих да попитам, при поръчка обаждат ли се по телефона тъй като виждам че искат телефонен номер?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей! На мен лично никога и по никакъв повод не са ми звъняли по телефона.

      Delete