Bourjois - Volume Fast & Perfect Rotating Mascara и още...

September 7, 2011

Здравейте, момичета!

През този месец в дрогерии Lilly имa доста интересни промоции на част от продуктите на Bourjois. Много се зарадвах, защото и без това проявявах интерес към някои неща и имах възможността да си ги купя.
За това и бързам да споделя с вас, подобни промоции са наистина доста редки в България и си е цяло чудо ако има нещо интересно.

В комплект с новата им спирала Volume Fast & Perfect Rotating Mascara получавате сенки за очи, които ако си купите индивидуално са си над 10 лева със сигурност. Общата цена за двата продукта беше 22 лева (или нещо такова). На цената на един молив (8 лева), получавате два. На цената на един лак за нокти (7-8 лв.), получавате два.

Моливи си имам достатъчно и наистина нямам нужда от нищо ново, а лакове спрях да купувам, защото ми предстои път и няма как да взема със себе си твърде много, така че се спрях на офертата със спиралата.




Новата им спирала е много интересна и различна от това, което аз съм пробвала до момента. Първото, което забелязах е, че е доста тумбеста и тежичка в сравнение с други, които съм използвала.
Четката е въртяща се и се върти или на ляво или на дясно. Ефекта при мен е абсолютно същият, независимо коя опция си избера. Не знам дали механизма работи с батерия или не и тъй като я използвам само от няколко дни, не мога да дам гаранция колко време ще издържи или колко бързо изсъхва спиралата. Работи се супер лесно с нея, наистина целият процес отнема не повече от 30 секунди на oко, както е описано на опаковката.

Ефектът, който се получава ми допада, но не би се харесала на всеки. Прави миглите гъсти и дълги, което ме удовлетворява и не мърда цял ден. Не се размазва, нито пък става суха и се рони, както между другото ми се случва със спиралите на Maybelline. До някаква степен слепва миглите и ако сте от момичетата, които са свикнали да имат естествени и максимално разделени едно от друго косъмчета, то спиралата определено не е за вас. 

Между другото не си позволявам да правя ревю-та на спирали, защото всички сме с различни мигли и имаме различни изисквания от спиралите си, така че ще се спра до тук с впечатленията си. Допада ми, бих си я купила отново със сигурност, но определено придава на окото по-драматичен вид.


Подаръкът, който получих в комплект със спиралата са сенки за очи в цвят 25 Ardent, който на практика е много, много блестящо сиво. 
Никога не бих се спряла на подобен цвят, ако имах избор какво да си взема, но пък не съжалявам изобщо. Харесва ми факта, че не е твърде наситено сиво и може да се използва като хайлайтър в началото на окото и ако го комбинирам с матово сиво, за да убия малко блясъка ми се получава добре. 

Надявам се днес да съм ви била полезна и в случай, че си търсите нещо ново, да се възползвате от промоциите. 
Ако имате някакви допълнителни въпроси бих се радвала да ви отговоря.

*Нямам нищо общо с промоцията или магазина, който я предлага. Просто се намира на 2 минути от нас и ми е най-лесно да си пазарувам от там.

8 comments

  1. Искаааам! От много време гледам, че я има на сайта им, и се чудих дали изобщо ще я внесат... Лошото е, че сега имам две спирали, и не искам да взимам и трета, но пък ще изпусна промоцията... Оххх :(

    ReplyDelete
  2. Аз съм с четири спирали в момента :) Но си прецени дали инвестицията си струва или не. Като цяло не е лоша спиралата, но не е нищо невиждано.

    ReplyDelete
  3. И аз в първия момент като видях промоцията,веднага си я заплюх,но после се размислих и- първо,не харесвам спиралите на Буржоа,а и въртяща се спирала нещо не ми допада като идея,и второ,точно тези техни сенки също не ги харесвам,не са ми достатъчно пигментирани,а и сиви сенки имам предостатъчно.С една дума,ще я пропусна лично аз!

    ReplyDelete
  4. За сенките много грешиш. Ужасно пигментирани са. Ще постна снимка после.

    ReplyDelete
  5. Вчера я видях на живо в Лили... Мммм, ще я взема след време - прекалено съм любопитна, но засега ще се въздържа... Гордея се със себе си :)

    ReplyDelete
  6. Браво! Много се радвам. Добре спестени 22 лв. :) Сега можеш да си купиш нещо друго :P

    ReplyDelete
  7. Точно такава спирала търся! Не държах да е Bourjois, но понеже съм била доволна от други техни спирали, ще се пробва. Мерси за инфото!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мина доста време, откакто я използвах, дано все още се продава, не беше никак лоша :)

      Delete