Нови покупки - Mай

May 28, 2011

Здравейте, момичета!


От доста време не съм писала за новите ми придобивки, а този тип публикации са ми много любими и обожавам да ги чета из блоговете.


Ще започна с един много специален за мен подарък от любим човек - руж на Isadora в
цвят Pinky Peach.
Марката е шведска, продава се и в България, но никога не ми е представлявала такъв интерес, че да си купувам техни неща. Цените са доста високи за българските стандарти (ружа е 35 лв.почти), но след като имах възможността да пробвам техен продукт със сигурност заявявам, че няма да е за последно.
Самият руж е много силно пигментиран, разнася се невероятно лесно и приятно по кожата. Прелива се много добре стои много естествено. Съдържа малки брокатени частици, които в допир с лицето се превръщат в лек и приятен блясък, без да бъде прекалено блестящо. Със сигурност ще направя по-обстойно ревю съвсем скоро.




Вчера отскочих до МАС с надеждата да си взема ружа от новата колекция Surf Baby, но е твърде оранжев за моя вкус и не се възприех. Бях обаче абсолютно убедена, че ще си купя руж ( а и приятеля ми настояваше да ми купи, не можех да не се възползвам :P) и за това разгледах наоколо и окото ми се спря върху кремообразните ружове и по-точно Ladyblush. Беше любов от пръв поглед и тъй като никога не съм пробвала такъв тип (имам друг, който също е кремообразен, но след нанасяне става на пудра) ми беше много интересно как ще се възприема и за моя огромна изненада ми пасна идеално. Невероятно лек и нежен, страхотен розов цвят, по мое скромно мнение идеален за момичета със светла кожа и руса коса като мен.




Друга глезотийка на МАС, която си избрах беше така популярното червило - Angel. Доколкото съм чела е любимото на Kim Kardashian и по блоговете се срещат доста често публикации за него. Признавам си, че си падам по неутралните цветове, но пък понякога малко разнообразие не е излишно. Цвета е светло розов без блясък, завършека се води frost, но със сигурност не ми изглежда да е такова. Формулата на червилата на MAC е много приятна и не мога да я оприлича на нищо друго, което съм пробвала от другите марки. 


Sigma E 25 четка ми беше изпратена от компанията като подарък. Тъй като вече имам тази на MAC 217, която е меко казано невероятна и уникална мога да направя сравнение между двете и със сигурност съм много доволна (за да не навлизам в детайли тук ще направя отделна тема, за да сравня двете). Препоръчвам я горещо.



Новата спирала на Maybelline One by One Volume Express в момента е на промоция и се продава само за 10 лв., ако сте си я харесали сега е момента за купуване. Отново много популярен продукт, но ако трябва да съм честна не съм я отворила все още. За това ще се въздържа от коментари точно сега. Използвам в момента Golden Rose Volume x 4 (дори се замислям да направя ревю и на нея, защото е повече от страхотна) и любимата ми Supershock на Avon и след седмица две, ще пробвам и новата, която си купих.

Не пропуснах да си взема новата четка на Essence за очна линия. Цената й беше само 3.30 и си купих 2. За сега съм с леко смесени чувства към тази четка, но ще видим след като имам възможност да я използвам по-продължително как ще ми допадне. Истината е, че сега, когато е много топло не използвам сенки, очни линии и т.н., а само спирала и вероятно може би това е причината да не съм свръх очарована от нея, след като нямам никакво желание да се занимавам.

Отново на Essence си купих молив в цвят Coral Nude, който също се води нов и е много универсален като нюанс, смятам че ще си пасне с доста от червилата ми.. Не съм много на "ти" с този тип продукти и съм в процес на научаване кое си подхожда с кое и защо.

И като за последно едно червило на Rimmel в цвят Undressed, неутрален кафеникав цвят, без боркат и блясък, приятна текстура, но ужасен аромат. Имам още едно червило от съшата серия, ако ви е интересно ще споделя впечатленията си от тях като цяло.

За сега е това, както забелязвате не е нищо особено, но пък много харесвам почти всички неща и си ги ползвам с огромно удоволствие. 

Ако искате да прочетете в детайли за някой от продуктите, не се притеснявайте да ми оставите коментар. Ще се заема веднага :)


6 comments

  1. Здравей! Нека споделя и аз колко съм очарована от марката IsaDora. Да, вярно скъпи продукти, но пък съм на мнение, че изцяло си заслужава.
    В един парфюмериен бутик професионални гримьори гримираха с продукти изцяло на IsaDora. Естествено побързах, да си взема час пък и беше безплатно. Накрая ми дадоха картонче на което пишеше с какво са ме гримирали. След като свърши гримьора бях очарована.... Невероятно! Тръгнах си и отидох с приятелки на кафе и разходка. Прибрах се и след това щтях да излизам. Не спя никога с грим, но легнах за около 2 часа и си направих експеримент. Ами дори гланца си стоеше.... ааа за останалата част от лицето си няма смисъл да казвам... сякаш токо-що бях гримирана. Мноооооого качествени продукти.



    Сега за четките Sigma. Много ги хваляг по блогове и сайтове. И аз с радост бих си закупила, ако ги имаше тук...



    Maybelline One by One Volume Express от много време се чудя дали да я закупя и изобщо имали някаква разлика от останалите.. Пробвай я, ще чакам да чета отзиви или негативи... хих


    Четката на Essence и аз я гледах миналата седмица и след голямо колебание от моя страна не я купих. Но пък, за смитка на това си купих от новите гланцове Essence Stay with me. Номер 01, 02 и 03. Много ми харесват и най-вече, защото повечето гланцове уж имат цвят а накрая като си сложиш само брокат. А тези са като млечни. И наистина така както ги гледаш от шишенцето така и стоят-толкова ярки и наситени. Станаха ми любими и със сигурност ще продължа да ги копувам.
    Видях на щанда на Essence и монго други нови и стари неща, които харесах но следващият път ще си взема, пък може и четката за се престраша да купя.... хихихи

    Написах роман ама се овляках за това..

    Хубава вечер и слънчево утро.
    Поздрави, Дани! :)

    ReplyDelete
  2. Дани, благодаря ти за изчерпателния коментар.

    Когато създадох блога си купих доста неща, които мога да пробвам и да споделям за впечатленията си с вас. Минаха вече 6 месеца и това, което мога да кажа е, че има някои неща, за които човек си струва да даде повече пари.

    Пудри за лице имах 4, преди да си купя MAC Careblend, разликата е толкова огромна, че не мога и да си помисля да се върна на Maybelline примерно. Ружове имам поне 15, от тях всекидневно използвам 3,4, които са също на хубави марки.
    Съгласна съм, че стандарта в България не позволява на много жени/момичета да си купуват хубава козметика за съжаление, друг проблем е, че в малките градове достъп до повече от 2,3 марки - просто няма.
    Бях в Добрич за Великден и се поразходих, за да погледам какво се продава - MaxFactor, Bourjois, Seventeen, Manhattan.

    Много пъти преди да пусна публикация се замислям сега защо да го правя, като или нещо е прекалено скъпо ( макар че аз нямам Шанел и прочие, които да са на невъзможни цени) или пък хората няма от къде да си го купят и има ли смисъл изобщо да се занимавам. Както бях споменала обаче в предишен отговор - човек просто не може да има всичко.

    В този ред на мисли ( отклоних се малко, за което съжалявам) съм толкова впечатлена от IsaDora и особено след мнението ти за марката съм сигруна, че ще пробвам още доста техни неща. Независимо от цената. Надявам се да успея да отида до Швеция след месец, два и да разгледам сама някои интересни нещица, в които да се влюбя.

    Колкото до четките на Sigma. Аз сега подготвям една публикация, но ми отнема много време и не знам кога ще успея да я завърша специално за четките и от всички в списъка ми има точно една на Sigma. Чудесни са ако можеш да си ги позволиш, но има и такива, които са чудесни заместители.
    Четката на Essence просто не ти я препоръчвам. Не е фатална, но много се огъва, няма никакъв баланс в нея и на мен ми е доста трудно да работя с нея. На Ecotoools е мисля двойно по-скъпа, но върши 450 пъти по-добра работа.

    Мерси, че следиш блога. Хубав ден :)

    ReplyDelete
  3. Здравей, отново! :)

    Да, следя го с интерес всеки път и оставям коментари.

    Не написах нищо, за марката МАС, защото аз не съм ползвала техни продукти понеже знам, че ги има само в София, а аз не съм от София, а и защото е безсмислено.... То всички клипчета в youtube го паказват че няма нужда от коментари... :)
    Скъпи са продуктите за нашите стандарти тук, но пък се надявам по-нататък да си купя нещо.
    А пудрата дори няма място за сравнение с тази на Maybelline. Аз не съм почетателка на марката. А особено фон дьо тените им и по специално Affinitone за мен не върши. Стои като маска ефект. А сега новият 24h ми го похвалиха, че стоял различно, но не мисля че ще си купя.
    А спиралите не мога да разбера мсички какво толкова им харесват, като има сто пъти по добри. И всяка следваща спирала на Maybelline ми се струва еднаква... :D Това, което на мен ни ми харесва е, че много сухи стават после миглите и сякаш се начупват, но тава си е мое мнение. Виж за спиралите L'oreal съм с две вдигнати ръци. Всеки различно се приспособява към продуктите.

    Благодаря ти за съвета, за четката няма да я взимам, затова и се поколебах, защото реших, че няма да е добра. Не е скъпа, но пък имам доста продукти, които копувам така просто и после не ползвам. В край на сметка, защо да си даваме парите за неща, които няма да ползваме, докато може да доплатиш още някой лев и да купиш нещо, което ще ти влезе в употреба. Вече съм решила, че дори и да е евтино, пари на вятъра няма да давам и още повече да стоят вкъщи неизползвани.

    Приятен ден! :)))))

    ReplyDelete
  4. Това червило на Римел от коя серия е? Не си спомням да съм го виждала, а изглежда хубаво :)

    ReplyDelete
  5. Lаsting Finish. Идва ми малко кафяво обаче.

    ReplyDelete
  6. На Исадора имам една палитра сенки от лимитирана колекция и мога да ти кажа,че са невероятни и ги ползвам непрестанно.Малко са скъпи-5 цвята за 45 лв,но определено си заслужават,така че ако ще експериментираш с техни продукти,препоръчвам ти сенките.Чувала съм много добри отзиви и за спиралите и фондьотените,но не съм ги пробвала още.Знам,че доста професионални гримьори също ги ползват.

    ReplyDelete