Garnier - Caffeine Eye Roll on

May 21, 2011


Здравейте!

От много време заглеждах този продукт, но все не се решавах да си го взема. Преди време най-накрая се реших да му дам шанс и ще споделя с вас впечатленията си.

Ето какво пише на опаковката :

Тонизиращ рол-он за очи 2 в 1 - срещу кръгове около очите.

С какво той е различен?
Garnier създаде своя първи рол он с масажно действие Caffeine Roll-on Cernes, който обединява грижа с естествени съставки и дълготраен тонизиращ коректор. Формулата има дълготраен освежаващ ефект при белези на умора около очите.

Как действа?
Освежаващият рол-он има двоен ефект върху зоната около очите:
- Незабавно покриване - богата на минерални пигменти, дълготрайната му формула осигурява естествено покриване на зоната около очите благодарение на нюансите си тон върху тон.
- Ефект срещу умора; богата на кофеин, известен със стимулиращото си действие, и на екстракт от лимон с освежаващ ефект, неговата хидратираща формула с масажно действие премахва белезите на умора. Неговият UV филтър предпазва очния контур от вредното влияние на слънчевите лъчи.

Моите впечатления :

Както виждате става дума за рол-он с метално топче, който има за цел да освежи очите и да прикрие тъмните кръгове. Продава се в 2 разновидности - за светла и тъмна кожа. Имайте в предвид, че аз съм доста бяла и нямам проблем с цвета, надявам се да е подходящ за всички тонове.

Топчето е студено и при нанасяне дава наистина освежаващ ефект. Много е приятно.

Важно е да споделя, че аз нямам мното тъмни кръгове под очите и ефекта при мен е доста задоволителен. Коректора се разнася много лесно и приятно, попива бързо и освежава, кръговете ми са озарени, но не напълно прикрити. 
Ако обаче имате по-сериозен проблем така да се каже, то със сигурност това не е перманентно решение.

Това, за което аз го използвам главно обаче и ми върши страхотна работа ако зоната около очите ми е подпухнала, особено рано сутрин. 
Вероятно се дължи на кофеина, но само няколко секунди след нанасяне разликата е доста видима.

Няма кой знае какво да се каже за въпросния продукт. Не бих си го купила отново, не защото не съм доволна, а защото не е нещо, от което наистина имам нужда, а и цената според мен е твърде висока за това, което получаваме насреща.

7 comments

  1. Така и не рабрахме каква е цената..

    ReplyDelete
  2. Здравей, цената му беше около 15 лева.

    ReplyDelete
  3. Благодаря:)

    ReplyDelete
  4. Интересно,казваш,че си с доста светла кожа,а на снимката е показан цват "Medium"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, цвета е fair to medium :) Този продукт се продава само в две разновидности, освен тази, която аз използвах може да се намери и в medium to dark.

      Delete
  5. ПРЕДИ 2 ГОДИНИ СИ ГО КУПИХ ОТ ГЕРМАНИЯ? СЕГА НЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ В БЪЛГАРИЯ? ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КЪДЕ ДА ГО НАМЕРЯ??

    ReplyDelete
  6. ПРЕДИ 2 ГОДИНИ СИ ГО КУПИХ ОТ ГЕРМАНИЯ? СЕГА НЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ В БЪЛГАРИЯ? ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КЪДЕ ДА ГО НАМЕРЯ??

    ReplyDelete