Цветни нокти през пролетта

May 3, 2011

Здравейте :)

Пролетта е любимият ми сезон, всичко наоколо сякаш оживява, времето не е прекалено горещо и хората си мисля, че като цяло са по-позитивни и усмихнати.


През този сезон обичам ноктите ми да са свежи и цветни - зелено, розово, лилаво са само част от най-любимите ми.
Днес съм подбрала да ви покажа някои от любимите ми лакове, които използвам постоянно и повдигат пролетното ми настроение.
1.Revlon - Minted
Може да се каже, че това е моят фаворит! Нося го постоянно. Изглежда малко нестандартно и не всеки може да се възприеме с подобен цвят, въпреки че определено е много модерен, но според мен е много свеж и младежки.

    
2.  Revlon - Peach Smoothie
Друг много приятен и свеж цвят отново от Revlon ( По подробно за новата им колекция Scents of Summer може да прочетете Тук).
Обожавам прасковените нюанси и се влюбих от пръв поглед в този лак, въпреки че изглежда силно блестящ в опаковката, когато се нанесе е доста по-дискретно. 

3. Essence Colour & Go - 27 No More Drama
От всички включени в моя смисък, то това лавандулово лилаво в моите очи е най-пролетният лак от всички. Признавам си, че не харесвам лаковете на Essence твърде много, но толкова разкошен цвят не съм успяла да намеря при никоя друга марка. За най-добри резултати препоръчвам три слоя.

4. Golden Rose Ceramic - 119
Перфектното розово. Цветно, много момичешко и определено привлича погледите. Бих го носила през всички сезони и е в топ 5 на любимите ми лакове за всички времена. Определено го пробвайте ако харесвате подобни нюанси.

5. Catherine Arley - 916
Не на последно място в моята "класация" поставям този оранжев лак. Признавам си, че не е един от най-любимите ми, но пък има нещо в него, което ме грабва всеки път щом го погледна.

Надявам се днешната публикация да ви е била интересна и ще се радвам да споделите с мен, кои са вашите любими лакове.
Ако имате интерес ще публикувам снимки, както и впечатленията си от изброените марки и нюанси.



4 comments

  1. Тъкмо ставам, и този пост ми излезе първо в рийдъра :) Направо ми освежи сутринта (имайки предвид ужасното време навън). Мисля сега да сложа един червен лак :)

    ReplyDelete
  2. И при мен е така. Цветните нокти винаги ме карат да се чувствам по-добре :)

    ReplyDelete
  3. И аз имам ментовия Ревлон и 119 на ГР,и са наистина прекрасни!Сега ще ида да потърся и този прасковения,защото изглежда страхотно :-)

    ReplyDelete
  4. На мен ми допада :) Съдържа малки брокатени частици, но цвета е доста приятен и свеж.

    ReplyDelete