Пролетните ми фаворити

May 13, 2011

Здравейте!

Времето се затопли, а пролетното настроение ме е обсебило напълно. Днес подбрах от колекцията си някой от любимите ми и най-често използвани продукти през последния месец. Надявам се да ви дам добри идеи за нови покупки, в случай, че се чудите каква нова глезотийка да си вземете.





През последните месеци съм голям фен на ружовете. Харесва ми как отразяват настроението ми и начина, по който променят цялото ми излъчване. 
MAC - Well Dressed е един от най-предпочитаните ми ружове. Най-прекрасното бебешко розово, което придава много свеж вид на лицето ми. Много подходящ за момичета със светла кожа, като моята. Какво е по-пролетно от розовото все пак.



Обожавам Revlon Colorstay най-вече за вечерен грим или дискотека, защото не мърда от лицето ми независимо какво се случва наоколо. Тъй като обаче е много гъст и трябва да се работи доста бързо с него, а признавам си покрай другите ми фон дьо тен-и съм изгубила тренинг започнах да го смесвам с Hard Candy - All the way bronze. Не мога да ви опиша колко добре изглежда кожата ми с комбинацията от тези два продукта. Малките блестящи частички се смесвт равномерно с фон дьо тена и лицето ми изглежда озарено без да е брокатено.


Друго много любимо откритие е roll on коректора за под очи на Garnier. Признавам си, че цената е малко по-висока, отколкото би ми се искало и не съм 100% сигурна, че ще си го купя отново, но няма нищо по приятно и освежаващо сутрин от студеното метално топче под очите ми. Разсънвам се веднага, а цвета се слива чудесно с кожата ми и я озарява и прикрива неприятните тъмни кръгове.


Червилото на Manhattan - Rosewood видях за първи път във Варна преди 2 седмици. Тук в София не съм ги виждала по местата, от които пазарувам, но не изключвам варианта да се предлагат някъде. Мирише страхотно, разнася се много приятно по усните, а розовият му цвят е особено подходящ за пролетния сезон, а и освен това отива на всякакъв цвят дреха.


Спиралата на Avon - Supershock ми е един от фаворитите през последните месеци. Със сигурност е продукт, който ще продължавам да поръчвам и да използвам за в бъдеще. В зависимост от слоевете, които нанасяте ще може да постигнете по-драматичен ефект. Харесва ми, че не слепва миглите.


Не мога да не пропусна да ви покажа едни от любимите ми обeчки, които обожавам да нося.  


И на последно място е един матов лилав лак на Perfect, който много ми допада. Откроява се от лекия ежедневен грим и придава лек акцент върху ноктите.

6 comments

  1. Червилото на Манхатан беше отт една лимитирана колекция, и честно казано, докато му се чудих и навсякъде ги изкупиха... Но аз му намерих заместител - Avon Moisture Seduction в нюанс Nude perfection беше точно като другият нюанс от колекцията на Манхатан (аз исках него).
    Много сладък руж, наистина - придава пролетно настроение :)

    ReplyDelete
  2. Къде мога да намеря този продукт - Hard Candy - All the way bronze

    ReplyDelete
  3. Хахах, Ели. Сега осъзнавам, че и аз го имам това червило на Avon, каква изненада просто. Трябвало е да си го вземеш! Аз съжалявах много, че не си взех и двете, но имам толкова много червила, че даже не им знам имената.

    @Anonymous За съжаление, никъде :( Но съм се заела със задачата да намеря подходящ заместител и няма да се откажа, докато не го направя :) Mememe имат подобни продукти, но пак е поръчка от интернет. Не знам ти какво точно имаш в предвид, в смисъл дали да е от България или не.

    ReplyDelete
  4. Определено знам за какво говориш - в момента съм на червилена диета, и едвам издържам! :)

    ReplyDelete
  5. Днес мисля да мина през МАС да си взема Angel.

    ReplyDelete
  6. Уф, Жени, ти и мен ме накара (даже доста отдавна) да гледам много жално заради Hard Candy. :) Освен това статиите ти ми действат много зарибяващо, та ще се радвам ако дадеш малко отзиви за Mememe - поне са европейци. :) Вече им разгледах сайта и определено има апетитни нещица. :)

    ReplyDelete