The Royal Wedding

April 30, 2011


Здравейте!

Във времена, в които се случват само неприятни неща, които честно казано ме натъжават днес бе повод за радост и въздишки. Няма малко момиченце, което да не си е мечтало да бъде принцеса и днес едно обикновено момиче се превърна в истинска такава.

Предполагам всички като мен бяхте затаили дъх, за да видите как ще изглежда красивата Кейт Мидълтън днес и определено не останах разочарована. Признавам си, че не очаквах да бъде толкова зашеметяваща.

Сватбената рокля, която бе подбрала по мое мнение е разкошна. Семпла и в същото време елегантна и женствена. Най-голямо впечатление ми направи горната дантелена част и ръкавите.

Похвално е, че се е гримирала сама за сватбата си и мисля, че се е справила с тази задача повече от добре. 

Друга дама, която ми спря дъха с визията си определено бе по-малката сестра на новата принцеса. Винаги съм смятала, че не дрехата прави човек, а обратното и тази жена изглеждаше божествено в тоалета си. Отново семпъл и изчистен грим.

Принцеса Еугения и принцеса Беатрис обаче бяха кулминацията на сватбата според мен. Бежовия тоалет ми харесва много, но шапките и на двете госпожици бяха все едно извадени от арсенала на Лейди Гага. 

Виктория Бекъм е световна модна икона, но сякаш този път се беше престарала. Не ми допаднаха тъмните цветове, които бе избрала, шапката също не ми е по-вкуса, но обувките макар и доста високи ми грабнаха окото мигновено. 

Майката на булката изглеждаше страхотно. Много младолика и усмихната. Нежният грим подчертаваше определено хубавите черти на лицето й, тоалета също беше много изискан и подходящ за нейната възраст според мен.

Не успях да изгледам целия материал по телевизията, но от това, което видях останах с впечатлението, че двата много се обичат. Начина, по който Принц Уилям гледаше Кейт е само начин, по който един влюбен мъж гледа своето момиче.
Самата сватба бе като излезнала от приказките - с каляски и коне, блясък и диаманти и много усмивки.

*All of these pictures are ones I found through Google images, no copyright intended.

4 comments

  1. Кейт можеше направо да се даде на гримьорката а не да си експериментира. Честно казано много мога да кажа за грима и, но нека не загрозявам невероятния ти блог. Поздравявам я за смелостта де, но все си мисля, че щеше да е по зашеметяваща ако професионалист я беше направил.

    ReplyDelete
  2. Не знам какви са били съображенията й да го направи, но се иска голяма смелост, както ти казваш :) На мен ми хареса, беше сладка.

    ReplyDelete
  3. Аз до колкото четох тя е посещавала курсове за гризьорство преди сватбата.

    ReplyDelete
  4. Кейт беше семпла. Мисля, че в много случаи е по-добре да сме по-семпли, отколкото да сме смешно претруфени. Специално за сватбата си бих се доверила на професионалист.

    ReplyDelete