Разходка до МАС - Отново :)

April 22, 2011





Здравейте!

Преди няколко дни реших да си направя отново една разходка до МАС, защото бях твърдо убедена, че искам да си купя поне една четка. 

Бях чувала напоследък много добри отзиви за пудрата - Mineralize Skinfinish Natural и реших да я пробвам, но ми препоръчаха най-новата им, която се казва Studio Careblend. Сложиха ми на половината лице от едната, а на другата половина от другата и така прецених, че тази е по-удачна за мен.

Разбира се си взех и така мечтаната номер 217 - Blending Brush и съм толкова очарована от нея, че нямам думи. Това е първата ми четка на МАС, чувала съм от къде ли не хубави неща за тях, но е съвсем друго, когато вече имам такава в ръцете си и мога да си правя изводи. Много съм щастлива и доволна. Хвърлила съм око и на някои други, но всичко с времето си. 

И като за финал се сдобих с още един глос от любимият ми Лейди Гага 2. Винаги съм търсила точно такъв цвят, защото се харесвам най-много така, а и качеството им е страхотно. Препоръчвам ви ги горещо. Скоро ще направя отделна тема за червилото и глоса, за да видите какво точно имам в предвид.

Доста скромно, но съм много доволна. Най-вече от факта, че вече имам качествени продукти за лице, които са точно за моят цвят кожа и вършат това, от което имам нужда. Определено си струват.

Кой е любимият ви продукт на МАС?

5 comments

  1. Да са ти честити! Направо ти завиждам за четката (благородно разбира се :)

    ReplyDelete
  2. Ели, препоръчвам ти я горещо. Знам, че не са малко парите, но си струва на 100%.

    ReplyDelete
  3. Колко струва четката?Скоро имам рожден ден... :-)

    ReplyDelete
  4. Здравей, Ида. Четката струва 42 лв. Ако можеш да си я позволиш, си я вземи. Няма да съжаляваш. Можеш дори и само с нея да си правиш целия грим и да изглежда добре :)

    ReplyDelete
  5. Оо,значи я слагам в уишлиста!Като я взема,ще се похваля!

    ReplyDelete