Bourjois - Pink Glow Blush

April 27, 2011




Здравейте!

Наскоро ви писах за колекцията на Bourjois - Fête Paris. Ако не сте прочели можете да погледнете тук : http://makeupforbegginers.blogspot.com/2011/04/bourjois-fete-paris-collection.html.

Искам да изкажа задоволството си от сайта, от бързината на доставката и от отличното им обслужване. 
Моят руж пристигна без да е залепен за кутийката, което препдолагам е фабричен дефект, писах им, за да споделя и да им кажа да погледнат да не би да има и друг такъв проблем с другите им кутии. След по-малко от час получих обратен мейл, за да ми се извинят и ми казаха, че веднага изпращат нов руж с куриер. Новата достаква отне по-малко от 2 дни. Както казах - невероятно обслужване, а аз дори не исках да го връщам или да получавам нов.  

Така! Сега по същество. Предполагам всички знаете как изглеждат ружовете на Bourjois и колко са големи. Във всяка кутийка има огледало, както и четка, която както се предполага е абсолютно безполезна. Относно дизайна - въпросната картинка на Триумфалната Арка е залепена отгоре и не бих казала, че е нещо особено, но все пак е нещо по-различно от традиционното. Чувала съм обаче, че опаковките са доста чупливи, така че ще внимавам, за да не стават инциденти.

Количеството продукт, което получавате е 2,5 гр, а цената за последно беше 4.99£, което е значително по-евтино от цената, на която се продават в България (около 15 лв.), доставката е безплатна. 

Цвета се казва 33 Lilas D'or (наскоро разбрах, че D'or значело на френски нещо свързано с блясък, така че всички ружове на марката, които имат D'or в името си са силно блестящи )и за съжаление не е уникален и може да си го вземете по всяко време. Розово с прасковени брокатени частици, които изглеждат доста големи, но върлу лицето се преливат добре и са незабележими.
Доста е пигментиран и трябва да сте внимателни, за да не прекалите. Аз лично дори потупвам четката върху ръката си, за да може цвета да стане една идея по-лек. 

Има лек аромат, не е натрапчив или неприятен, нито пък химически. Мен не ме дразни, а и кожата ми не реагира зле на него.

Издържливостта е доста прилична, а и пудрата ми определено спомага за това. Чувала съм обаче от няколко места, че след определено време ружа "изсъхва" и е много трудно да се наслои върху четката, за това е добре ако това се случи с клечка за зъби да се отстрани леко най-горния засъхнал слой. 
За момента обаче аз нямам подобни впечатления, но в случай, че се случи подобно нещо, то ще пиша допълнително.

Доволна съм, харесва ми и ще го използвам. Цената е разумна, а аз съм голяма почитателка на марката като цяло, така че ако някой ден привърша с този руж е много вероятно да си взема да пробвам и някой друг.

Ако съм пропуснала нещо, което ви интересува, то не се притеснявайте да питате. Ще ви отговоря с радост.

*Снимка - Bourjois.com

5 comments

  1. Все не мога да се престраша да си взема техен руж! Бая са си блестящи нюансите, които ми харесват (по-специално Rose D'Or), и не знам как ще ми понесат... D'Or означава 'златен' - и наистина тези им нюанси са със златист блясък :)
    Забелязва ли се много блясъка като се нанесе?

    ReplyDelete
  2. Здравейте :)
    Аз отскоро имам същия руж и съм очарована от него. Отблясъците са изключително нежни и се забелязват без взиране само при нанасяне на ненужно голямо количество. Аз също се въздържам от прекалено бляскави цветове, дори ги избягвам напълно, ако трябва да съм честна, но нямам проблем с този продукт.

    ReplyDelete
  3. @Ели, не се забелязва. Приятен е, на мен ми допада.

    @Мира, радвам се, че ти харесва. Според мен е много нежен.

    ReplyDelete
  4. Жени, знаеш ли дали доставката все още е безплатна?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да :) Доставката е безплатна независимо от цената на поръчката.

      Delete