Golden Rose - Ceramic

April 7, 2011

Здравейте!

Иска ми се да обърна внимание на лаковете за нокти, защото до сега доста пренебрегвах тази тема. Нямам кой знае колко голяма колекция, а и не съм от момичетата, които ходят да си правят професионален маникюр или някакви специални дизайни. Харесвам по-тъмни цветове, ноктите ми са къси (така ми е много по-удобно) и се надявам моите предложения да ви бъдат полезни.

Една марка, която ужасно много харесвам е Golden Rose и по-специално Ceramic серията им. За съжаление от мястото, където пазарувам няма кой знае колко голямо рабзнообразие от цветове, но и трите, които имам използвам много често и съм наистина доволна.

Не знам какви са вашите критерии според, които оценявате дали един лак за нокти е добър или не, а не трябва да забравяме, че и нокътната плочка е различна при всеки и това, че нещо според мен е добро не го прави автоматично най-подходящият продукт и за останалите, но имайки в предвид цената, която е ориентировъчно около 3 лв., със сигурност няма да сгрешите ако решите да ги пробвате.

Всяка опаковка съдържа 9.7мл. продукт, а срокът на годност е 8 месеца след отваряне. Аз имам тези в черно(160), розово(119) и зелено с малки брокатени частици(164).



Какво харесвам :

- На първо място издържливостта. Тези на Essence например точно след ден и половина, два след нанасянето, започват да се белят. С тези изкарвам поне 4 дни без никакъв проблем.
- Четката. Много ми е лесно да ги нанасям и много ми допада дължината на четката.
- Наситеността на цвета. Конкретно розовото, което имам е страхотно. Не е задължително да нанасям два слоя, за да се получи достатъчно наситен цвят. Зеленото обаче няма как да мине само с един слой.

Доволна съм много, наистина ми допадат и ще продължавам да ги използвам и за в бъдеще. Ако и вие имате някакви впечатления, ще се радвам да ги споделите.

И тъй като качеството на снимките не е брилянтно си позволих да потърся няколко с по-добро качество, ако искате да видите цветовете по-добре.

11 comments

  1. Здравей!

    Следя блога ти и много го харесвам!Информацията,която постваш е много полезна и интересна! ;)
    А относно въпроса за лаковете...
    При мен тези на Essence не издържат дори и ден.Ужасно нетрайни са!
    На ГР наистина са хубави и като покривност и като трайност.Въпреки,че аз не съм критерий за трайност,защото обичам да си сменям лака на 2-3 дни и ми е достатъчно да издържа поне толкова. :)

    ReplyDelete
  2. И аз имам проблеми с лаковете на Есънс от малките шишенца. Тези от големите (нещо си dimension) са по-добре определено. Голдън Роуз засега са ме впечатлили с едни с издължени капачки като айфеловата кула (ама че описание:) Иначе и тези ще си заслужава май да се опитат :)

    ReplyDelete
  3. Мислех, че проблема с лаковете на Essence е само при мен. Незнайно защо съм останала с впечатлението, че са много харесвани. Като цветове ужасно много ми допадат. Обожавам лаковете на Revlon и тези на Rimmel, който са с до 10 дни издържливост, но разбира се в нашата малка държава е много трудно да се намерят наистина хубавите им цветове.

    Ели, надявам се ти допаднат ГР, розовия цвят е невероятен, нямам друг такъв.

    @Nastia - Благодаря ти, че следиш блога :)

    ReplyDelete
  4. Привет :)

    Още един положителен отзив за лаковете на Голдън Роуз от мен!

    ReplyDelete
  5. @Мира - Искаше ми се да има малко по-раздвижени цветове, но каквото такова :)

    ReplyDelete
  6. На мен ми се налага да се ограничавам с по-стандартни цветове от съображенията на служебния дрескод, така че още известно време липсата на раздвиженост няма да ме притеснява... :)

    ReplyDelete
  7. Не съм пробвала лаковете на ГР, но от известно време залагам на тези на Melly. Не се предлагат в много магазини (не знам защо), но са от ценовия диапазон 2-3лв, така че смятам, че всеки може да ги пробва. За мен много добри са и заздравителите. Ще опитам и лаковете на ГР.

    ReplyDelete
    Replies
    1. В момента любимите ми лакове са тези на Flormar. Иначе никога не съм виждала тези, за които ти споменаваш, наистина нямам представа дори къде се продават.

      Delete
  8. Искам да попитам за какво служи това отгоре на капачката, ако изобщо служи за нещо, и защо се казва golden rose CERAMIC ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, на капачката отгоре има малко капаче в златист цвят, което не служи за абсолютно нищо, освен за декорация.
      Нямам идея защо са решили да кръстят серията CERAMIC, предполагам искат подсъзнателно да ни внушат, че лаковете им са много издръжливи :)

      Delete
    2. Благодаря ти много !!! :)

      Delete