Нови покупки - Март

March 31, 2011

Здравейте!

Реших, че ще е интересно да ви показвам новите си покупки периодично и за това винаги, когато се насъберат 5,6 неща ще споделям с вас първите си впечатления. Напоследък не съм си купувала много работи, защото на този етап наистина колекцията ми е доста голяма и ми се иска да изразходвам поне част от нещата, които имам преди да се впускам в нови начинания. За това и днешната темичка ще бъде малко по-скромна.

1. Споменах ви вече за двата продукта на La Roche Pose - Гел за измиване и Effaclar Duo крем, които използвам от скоро, така че няма да ви отегчавам с излишни подробности.
2. База за фон дьо тен - Delia.

Полска марка, впечателенията ми до момента са добри, нямам оплаквания, цената беше около 8 лв., но съдържа 5 парабена, а аз твърдо съм решила да приключвам с продуктите, които съдържат парабени, така че не съм сигурна дали ще я използвам до край. Отделно съдържа и някои други съставки, които не одобравям.


3. Еssence Long Lasting Eye Pencil - Almost Famous.

Определено ще направя отделна тема за този молив, много съм впечатлена и позитивно изненадана.
4. Палитра с ружове - La Femme

Очаквайте специална тема за мaрката, защото я чаках наистина много дълго време и съм изключително доволна от покупката. За съжаление 3 от цветовете не ми допадат и със сигурност няма да използвам, но останалите 7 са отлични.

5. Еssence червило в цвят - This is me

Всички червила, които имах до момента бяха в разновидности на кафявото, но откакто смених цвета на косата ми не ми отиват и реших да си взема няколко розови червила, а и идва лято. Розовото винаги е на мода.


6. Maybelline ColorSensational в цвят Sweet Pink

От swap-a, за който вече споменах 457 пъти получих едно червило от тази серия и формулата много ми допадна. Направо съм влюбена в новото червило - нося го постоянно! Със сигурност ще си взема още някое по-нататък.

7. Nivea Glamorous Gloss

От много време ги заглеждах и най-накрая се реших да ги пробвам. Ще направя отделна тема за този гланц.

8. 2 лака за нокти - Golden Rose в цвят 160 и Essence в Cherry Plum.


Както виждате сенки вече не купувам, защото имам 20 палитри сигурно и е много вероятно поне в близката година да не взимам нищо ново.
Ако за някой от продуктите искате да получите допълнителна информация - не се притеснявайте да питате :)

Хубав ден!

7 comments

  1. За първи път я чувам тази марка Делия... Откъде си я взе? Не се притеснявай толкова за парабените - честно казано след толкова много прочетени неща, изводът е, че нищо не е доказано - просто май парабените станаха изкупителна жертва на маркетинга. Аз лично предпочитам един сигурен консервант като парабена, вместо развалени продукти и сигурни алергии от някои по-нетрайни.

    ReplyDelete
  2. Здравей, Ели. Купих си базата в началото на месеца от квартално магазинче. Струваше 8 лв. Нямам идея дали предлагат други продукти на тази фирма, похвалиха ми само този продукт и реших да го пробвам.

    ReplyDelete
  3. Супер цена! А как е с действието? Матира ли?

    ReplyDelete
  4. Ще го пробвам известно време още преди да си правя пълни заключения, но да - матира.

    ReplyDelete
  5. Ще почакам за ревю тогава :)

    ReplyDelete
  6. Ще ми е интересно да прочета повече за палитрата с ружове - цена, консистенция и по-подробни снимки на отделните цветове. Изглежда интересна :)

    ReplyDelete
  7. @Vorpax
    Много накратко, за да не те карам да чакаш - поръчах си ги от Америка, всеки цвят струва 2.5$, доставката беше мисля 11$. 10 цвята + палитрата се продават за 35$, но не ти препоръчвам да си взимаш толкова много, защото няма да ги използваш.
    Качеството е добро, силно пигментирани са, не се ронят много, издържливостта е добре. Бих казала, че съм повече от впечатлена, имайки в предвид цената им. Ако те интересува нещо по-конкретно, питай. Ще се постарая да отговоря максимално изчерпателно.

    ReplyDelete