Благодаря на всички!

March 11, 2011

Здравейте! 

Редактирам темата, за да не я пускам отново.


Този път използвах : http://www.psychicscience.org/random.aspx, защото поради някаква причина стария не се отваря.

Този месец се включиха само трима от вас, благодаря ви.

Номер 2 в списъка е : Eli. Честито!

Надявам се да ти хареса спиралата. Ще се свържа с теб възможно най-скоро, за да уточним детайлите.

За в бъдеще ако има интерес ще има още подобни награди. 


8 comments

  1. Здравейте отново :)
    сега използвам Maybelline affinitone, добре се адаптира с кожата, но ми се струва лекичък,чакам да свърши и ще се впусна в търсене на нещо по покривно.Ако някой може да ме насочи ще съм благодарна :)
    tumpi@abv.bg
    ПП. Благодаря, и чакам с нетърпение нещата особено I love...Cosmetics много ми се искаше да ги пробвам, сега ще имам тази възможност.
    Успех на всички :)

    ReplyDelete
  2. Първо - честито ново оформление! Много е свежарско :)
    В момента съм с Bourjois Healthy Mix Serum, и продължавам да поддържам това, което написах в ревюто за него - че е това е ФДТ-ът, който най-добре ми озарява кожата.
    underground_acids@yahoo.com

    @Maria Dimitrova: Защо не пробваш някой на Revlon или Макс Фактор? Засега техните са ми направили впечатление на по-покривни.

    ReplyDelete
  3. Здравейте, получих си подаръците :),всичко ми харесва много. Впечатлена съм от моливът на AVON и от козметиката на I love... само съжалявам че я няма тук.

    Eli Благодаря за предложението за Revlon и Max, само имаш ли представа къде мога да намеря магазин с тестери(за София ).

    ReplyDelete
  4. За съжаление те нямат тестери, които да си вземеш за вкъщи (или поне аз не съм виждала). Иначе в Ремедиум има Макс Фактор, а в Лили май и двете марки.

    ReplyDelete
  5. Мария, не знам точно какъв фон дьо тен търсиш, но ако държиш да е много покривен и можеш да отделиш към 20 лв, то пробвай Ревлон, най-вече, защото имат богат избор от цветове и не запушват порите. Проблема му обаче е, че много трябва много бързо да го нанесеш, защото много бързо попива и изсъхва и после не можеш да работиш с него. Аз го смесвам малко с овлажняващ крем за лице и ми е много по-добре. Друг вариант е да използваш гъбичка напоена. МаxFactor не харесвам и не използвам. Ако имаш нормална-комбинирана кожа на Bourjois Healthy Mix също е добър вариант, но неговото покритие е средно, аз съм доволна от завършека му, стои добре на лицето и е издържлив. Вече ако можеш да си позволиш 50-60-70 лв. и нагоре съм чувала много добри отзиви за Estee Lauder Double Wear.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Аз не използвам фон дьо тен,но съм много доволна от коректора си.За кръговете под очите ползвам Bye Bye Undereye-It cosmetics,а за други несъвършенства на Shiseido.И двата имат добро покритие.
    itsblondefashion01@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Мерсиииииии! :) :) :)

    ReplyDelete