New Products - Maybelline, Revlon, Lumene, Crystal Stone, L'Oreal

September 30, 2017

В последно време все по-рядко си купувам гримове на спонтанен принцип и като цяло внимавам за какво си давам парите, но пък си е забавно човек да тества по нещо новичко от време на време, та така и аз се поддавам на изкушението да добавя по нещо ново към колекцията. 
С изненада установих и , че част от продуктите, които ще ви покажа днес са всъщност такива, които вече съм използвала и съм затвърдила мнението си за тях с годините. Няма нищо по-удовлетворяващо да откриеш онова, което действа при теб и отговаря на очакванията ти за успешна покупка. 

Нека заедно разгледаме на новите ми/стари попълнения и първоначалните ми впечатления за тях.




Сред онова, което ползвам всекидневно са определено базовите продукти за лице - фон дьо тен и коректор и не е изненадващо, че ми се налага да си купувам нови на всеки няколко месеца.


През годините съм пробвала какви ли не фон дьо тени и техни производни - от най-евтините дрогерийни, до безбожно скъпите маркови предложения и категорично CC крема на Lumene е абсолютният ми фаворит измежду всички тях. 
На първо място имат отлична селекция от светли цветове, на мен Light ми пасва перфектно. Не потъмнява след нанасяне, не оранжевее и не е розовеникав. Запазва неутралният си подтон през целия ден. Покривността е страхотна, естествен финиш, позволява наслагване и прикрива перфектно почти всички несъвършенства. Издръжлив е, не е с мазна тежка формула, нито пък такава пресушаваща кожата. На всичкото отгоре е и сравнително бюджетен, достъпен за мен и доста икономичен.
Няма абсолютно нищо, което да не ми харесва в него и от скоро ползвам поне 4-тата или 5-тата си опаковка от него. Горещо препоръчвам да му хвърлите по едно око, ако имате достъп до продуктите на марката. Бих ви направила и ревю ако проявявате интерес. 

Ако ме следите пък отдавна, то няма как да сте пропуснали хвалбите ми относно коректора за под очи Age Rewind на Maybelline. След разни проби с други марки, реших че е време да се върна към някои от тоталните си любимци и въпросния определено се нарежда на челните места във въображаемата ми класация. 
И от него съм изразходвала не едва и две опаковки и във времето се е затвърдил като отговарящ на нуждите ми. Обожавам апликатора гъбичка, разнася продукта равномерно без да го наслагва излишно. Самата формула е много кремообразна, лесно преливаща се и отлично прикрива кръговете под очите.

Нова спирала пък не бях купувала от поне две години - Glossybox и разните тестери, които получавам с поръчките обикновено ме снабдяват, така че да нямам нужда от допълнителни. В момента съм фен на High Impact Mascara на Clinique, чиито тестер обожавам и сериозно обмислям да купя в пълен вариант. След като обаче Paradise Extatic на L'Oreal бе на изкушаваща въвеждаща цена при нас, реших да заложа на по-бюджетня вариант. 
Първоначалните ми впечатления са, че ми допада как кара миглите ми да изглеждат - наслагва продукт върху тях и ги удължава и сгъстява, без да ги слепва, но поне при мен се размазва, дори и с любимата база на Dior. Имам същия проблем с много други спирали обаче и категорично мнението ми не е категорично или показателно за качеството на продукта. 

Много рядко получавам продукти за пробва и ревю, но Manhattan ми бяха изпратили малко пакетче преди няколко месеца с три базови продукта за лице - BB крем, пудра и коректор и след като най-накрая пратката успя да се добере до мен, реших че мога да ви покажа и тях. 
Използвала съм пудрата и коректора на марката в миналото, особено популярна бе пудрата им против пъпки мисля беше, в тийнейджърските ми години и тази ми напомня на онази, която ползвах и харесвах. 
За съжаление и трите са много тъмни и оранжеви за моята кожа и не съм убедена колко бих могла да ползвам и да изкажа адекватно мнение за това как работят.
Тествах коректора преди няколко дни от любопитство и изключвайки цвета, който не е моят, както споменах ми се стори леко сух за моите предпочитания.
Ще дам шанс на пудрата обаче и ще ви споделя мнение в някоя от следващите публикации.

Lumene CC Cream - Light; Manhattan Cover Stick; Manhattan BB Cream - Medium


Uniq One на Revlon е друг продукт, който обожавам и без който не мога, говорила съм ви много пъти за него и дори съм му отделила публикация изпълнена с хвалби и горещи препоръки, но искам да потвърдя оше веднъж, че при мен работи и благодарение на него отново мога да разресвам косата си, почти безболезнено. 

Дезодоранта против изпотяване - Crystal пък поръчах след хвалби от българка с канал на английски в youtube, която заяви, че не може без него и някак си ме убеди, че ми трябва. Инамерих го почти веднага и за съжаление след като го помъчих малко трябва да кажа, че не е моят продукт. Не действа, както на мен ми трябва и не се сработи с химията на поне моето тяло. В следващата публикация ще ви разкажа повече за него, ако и вие сте попаднали на същото видео и сте проявили интерес, публикацията може да ви бъде от полза. 

С това се изчерпва и списъка на всичко ново за този път. Доволна съм от темпото, с което пазарувам и по-внимателния подбор, както и избора ми на по-бюджетни алтернативи там, където е възможно. 
Ще се радвам да споделите с мен кои са вашите последни придобивки и да споделите дали пък не сте ползвали нещо от показаното днес.


3 comments

  1. Откакто открих Uniq 1 миналата година съм влюбена в него! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нямам идея какво има в него, но ще ти кажа, че преди тази опаковка бях поръчала една друга, пратиха ми я на много далечно място и ме домързя да си взема пакетчето.. Косата ми бе отново заплетена, суха, късаща се, падаща.. Не оставам без него вече, докато го продават ще купувам.

      Delete
  2. Мила Жени,
    почитателка съм на твоя блог от няколко години. Не съм коментирала досега. Поздравления, страхотни публикации и информация.
    Днес реших да драсна един ред. Става въпрос за дезодоранта Кристал. Това да не е всъщност този с натуралните соли или т.нар алуминиев камък (тук във Франция се казва 'pierre d'alun')? Ако е така, тогава тези продукти са най-недоразбраните от потребителите. Аз лично използвам такъв от години и съм много доволна. Но концепцията изобщо не е за 'дезодорант против изпотяване', както ти си очаквала явно. Точно обратното. Идеята на този продукт е да бъде максимално натурален. Изпотяването е естественият начин, по който телата ни регулират температурата. За това този продукт запазва това. Действието му е единствено да убие миризмата. Т.е. не очаквай да не се изпотяваш. Но – да - очаквай да не мирише неприятно. За мен това работи и че чувствам много комфортно. Аз не се потя много така или иначе, така че това е идеален продукт за такива като мен.
    Дано съм била полезна.

    ReplyDelete