Anastasia Beverly Hills - Blush Trio - Peachy Love

September 4, 2017

Нямам много нови козметични открития за споделяне, но пък една от последните ми придобивки се оказа супер попадение, което съм сигурна ще допадне и на онези от вас, които си падат по такъв тип козметични продукти. 

Anastasia Beverly Hills е нова марка специално за мен, не съм сигурна дали съм ползвала нещо тяхно преди, честно казано нямам спомени да съм и поради това подходих скептично към въпросната покупка, без каквито и да е било очаквания. 
Сред най-новото в линията им са трио ружове в пет различни варианта (поне предлагащи се тук), разделени съответно в различни цветови категории - тъмно розови, светло розови, преасковени и нещо средно в топли или студени подтонове. 

Розови ружове имам достатъчно много, някак си винаги ме влече да си купувам именно такива и не виждам какво ново бих могла да добавя към онова, което вече имам. Ситуацията с оранжево-прасковените нюанси е малко по-различна и там определено имам какво ново да тествам. Имайки в предвид и, че тона на кожата ми е топъл, изненадващо е, че нямам повече топли и меки ружове в тази гама. За това и след известно премисляне, се спрях на Peachy Love, което в крайна сметка се оказа и правилното решение за мен.
Ако се намирате в сходна с моята ситуация, мога да дам същия съвет и на вас преди да похарчите голяма сума за нов козметичен продукт - преценете какво вече имате, какво би ви липсва, какво би ви отивало и какво бихте носили често, така че покупката ви да се окаже оправдана. 




Цената на триото на шведския пазар е около 75 лева, всеки цвят съдържа по 3 грама или общо 9 грама за трите. Ако живеете тук, може да поръчате от https://kicks.se/, в останалите държави предполагам в магазините, предлагащи асортимента на марката.


Опаковката е поне според мен моите представи луксозно изглежда и на външен вид и като усещане, подобна е на тези на Chanel или Dior, но на мен лично ми допада дори и повече. Логото на марката е изобразено върху нея, почиства се лесно от пръстови отпечатъци и дава представата, че е особено стабилна, което се надявам да бъде от полза при евентуално изпускане на пода.


Палитрата е произведена в Китай, но както и останалите продукти на марката съставките не са тествани върху животни, освен това не съдържат и животински продукти - правейки ружовете веган.



Споменах, че палитрата съдържа три различни цвята - Nectarine, Ginger и Miami. Според описанието върху опаковката са подходящи за наслагване и постигане на ефект с максимална пигментация - по желание.


И трите пудри са силно пресовани и не се разпрашават особено много при ползване, което разбира се е винаги плюс. Текстурата е гладка и мекичка, като цяло не особено плътна. За сметка на това четката заграбва достатъчно количество без да се налага да я въртя докато ме заболи ръката, докато успея да накарам пигмента да се захване за косъмчетата (като например печените ружове на Bourjois, когато започват да изсъхват). Избирам четка, която да е от естествен косъм и да е леко по-ефирна, защото наслагващия ефект се постига най-лесно с такава. 


Nectarine очаквано е любимият ми измежду трите - умерено розово-коралово с топъл подтон. При леко вторачване в него се долавят ситни блестящи частици, които обаче при нанасяне са изцяло незабележими и изглежда нормално матов. 
Ginger е оранжево-червенеещ, изцяло матов и особено стряскащ на пръв поглед.  Доста е пигментиран, но формулата е непрашлива и по-четката не попада екстра пигмент, което прави преливането в кожата доста безпроблемно и може да бъде постигната по-неутрална визия без особени усилия. 
Miami е топло оранжево, съдържащо блестящи частици, които подобно на Nectarine не забележими върху лицето. Прави цялостната визия много топла, изключително красиво стои върху кожа с тен. 

L:R - Miami, Ginger, Nectarine

За мен Peachy Love се оказа "нетипичната" палитра, защото точно тези нюанси липсваха в колекцията ми. Допада ми селекцията - един по-неутрален и два по-ярки цветове и факта, че мога да контролирам инетензивността на пигмента върху лицето си. Такъв тип ружове са ми любими и ги намирам за най-практични. 
Направя ли пък грешка, лесно мога да поправя, преливайки с чиста четка. 

Не мога да не похваля и издръжливостта им. Не мога да се ангажирам с часове - обикновено а работа грима ми изчезва доста по-бързо, отколкото в други ситуации. При всички положения не са нещо, за което трябва да мисля през деня и поне аз лично не слагам допълнително руж по средата на деня. Ginger и Miami съм забелязала, че се задържат за най-дълго време. 

Надявам се публикацията да ви се е сторила интересна и не забравяйте, че дори и комбинацията от цветове, която аз избрах да не е точно онова, което пасва на вас, има други 4 варианта измежду, които може да избирате. 

Кои са любимите ви ружове?

1 comment

  1. От известно време изповядвам твоята политика по отношение на нови покупки и съм много по-доволна!
    Това трио изглежда интересно и малко плашещо, хах! Дали можем да видим снимки на ружчетата в действие?

    ReplyDelete