Glossybox Sweden - August 2017

September 1, 2017

В първия ден на септември реших, че е време да се взема малко в ръце и да поизтърся прахта от блога, зарадвайки себе си и надявам се вас с нещичко ново за четене.

Не съм ви показвала Glossybox кутиите си от цяла вечност и понеже все още съм абонирана и все още ми носят позитивни емоции всеки месец, пристигайки директно в пощенската ми кутия, избрах да възобновя месечните постове по темата днес и сега.

Хайде да разопаковаме заедно!




1. Pick And Pinch - Slant Tweezers, 250kr
2. The Beauty Crop - GRLPWR Liquid Lipstick "Peach Please", 135kr
3. Moroccan Oil - Dry Texture Spray, 279kr
4. Manna Kadar - Glo Illuminator, 235kr
5. Beautaniq Beauty - Radiant Glow Sheet Mask, 52kr



Пинсетите ми изчезват перманенто заедно с фибите и ластиците ми за коса. Нямам идея какво се случва с тях, какво ги правя и защо, но действителността, в която живея е, че трябва да си купувам нови по-често, отколкото искам и никога не намирам, когато спешно ми трябват. 
Glossybox са се постарали грижновно да добавят към колекцията ми "скоро изчезващи" нова пинсета, която изглежда подозрително добре и се надявам да ми помогне в отстраняването на нежеланите косъмчета по лицето, без да ги къса. Любимите ми Tweezerman отдавна изгубих и тормозейки се с тяхно неуспешно копие през последните няколко месеца, категорично мога да заявя, че първият продукт в кутията този месец се оказа супер попадение, ако работи.

Течните червила са от тези продукти, които хем харесвам, хем не успявам да намеря цветове, с които да се харесам. Повечето от тези, които се предлагат са в тези розово-прасковени супер искрящи цветове, които след 5 годишна вътрешна борба установих, че просто не ми отиват. Такъв е случаят и с предложението на The Beauty Crop. Приятна формула, леко наподобяваща мус, но една идея по-течна, изсъхва доста бързо и като цяло прикрива устните с едно минаване. Просто не се възприемам и това е. Устните ми са много бледи, каквото и да сложа изглежда много контрастно с кожата ми и това, което върху някого другиго изглежда нежно и закачливо, мен ме прави да изглеждам като папагал. Край, отказвам се.

Ползвали ли сте някога спрейове, които да придадат текстура в корените на косата? Аз лично до сега не. Видях, че при нас от скоро се предлагат така хвалените в света на youtube - Oribe, но цената от около 110 лева за една разфасовка на бързо ме отказа. А, принципно имам нужда от обем! Мнооооого харесах варианта на Moroccan Oil, определено бих си го купила (и познавайки се, ще) и е нещо, което се виждам да използвам често. На прост език казано спрея съдържа някаква субстанция, която е лекичко лепкава и се натрупва в корените, предотвратявайки слепването на отделните кичури, придавайки им повече обем и текстура, удачна за направата на различни прически. 


Срам ме е да ви призная от колко време не съм си слагала маска за лице и имайки в предвид, че чекмеджетата са пълни с всякакви между, които мога да избирам, просто мотивацията да се погрижа екстра за себе си явно ми липсва. Glossybox отново ме подсещат, че мога да си позволя да се отпусна поне за кратко и са ми пратили подхранваща маска с папая, която ще оползотворя още днес. Приканвам ви и вас да направите нещо мъничко за себе си, без да отлагате. Заслужаваме го.

Течния хайлайтър на Manna Kadar е още в период на проба и още се колебая дали виждам някаква разлика, използвайки го или не. Цветът е прасковен, не е особено бляскав и самостоятелно е ненужно да бъде използван. Върху картичката към кутията е обозначено, че може да се смесва с фон дьо тен или да се използва като база преди фон дьо тена, което аз и направих, но някак си не се видях особено озарена или блещукаща. Може би зависи и с какви други формули се смесва, нямам идея, но ще му дам шанс още няколко пъти, ако не друго, то поне прави кожата ми приятна на допир. 

Това бяха всичките изненади за изминалия месец. Както винаги съм доволна и ще използвам почти всичко от полученото. 
Надявам се ви беше интересно да надникнете в кутията с мен и обещавам да не пропусна да ви покажа и септемврийската към която пък имам особено големи очаквания. 

Нова публикация ще има скоро, а до тогава ви пожелавам да бъдете усмихнати и здрави.

Жени

2 comments

  1. Новият пост е много свеж! Липсваха ми публикациите ти <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много съм вдъхновена за нови публикации и смятам, че имам още какво да кажа и покажа :) Мерси за подкрепата, Мариетка. Следя те и много се радвам на успехите ти!

      Delete