Glossybox Sweden - September 2017

October 19, 2017

Септемврийското издание на Glossybox дойде с тематичното за сезона заглавие - The Autumn Effect. Подобно на други пъти и тук открих пет разнообразни продукта, които имам възможност да пробвам, както и някои нови марки, които да открия. 




1. Origins - GinZing Energy- Boosting Gel Moisturizer - 220kr/50ml
2. Dr.PAWPAW - Original Balm - 79kr/25ml
3. Hot Makeup - Chrome Eyeshadow - 39kr/3,5g
4. Naobay - Equilibria Gel to Milk Cleanser - 155kr/75ml
5. By Eloise London - Bangle Band - 50kr


Любимият продукт измежду всичко получено е кремът за лице на Origins. Обожавам марката и в рутината си за грижа за лицето имам включени няколко от техните продукти, които забелязвам, че ми се отразяват добре. Специално този е енергизираш, с гелообразна косистенция, попива се бързичко от кожата и не я оставя мазна. Хидратира доста добре, но поне при мен ефекта на бляскава и свежа кожа липсва. 

Балсамът на Dr. PawPaw е от онзи тип много гъсти кремове, които могат да се нанасят върху сухите участъци от тялото - пети, кожички и т.н. Честно казано аз съм доста несериозна в изразходването на такива продукти и обикновено след няколко употреби забравям за съшествуването им. Ползвах го веднъж и за момента нямам впечатления.

Сенките на Hot Makeup са по-красиви и използваеми, отколкото си ги представях, че ще бъдат. Имам едни други от съшата серия, само че в перлено бежово, които използвам доста често, така че се надявам и този вариант да ме изненада с качество и издръжливост. 

Naobay е пък друга марка, която съм ползвала доста, основно покрай Glossybox и впечатленията ми са доста добри. Този път са пратили измиващ гел за лице, който съдържа бадемово масло. В момента ползвам една мостра на Bliss, която действа на същия принцип и мога много да похваля, дано този продукт ми свърши добра работа, за да си спестя покупката на нов измиващ гел, поне за момента. 

Ластик/гривна за коса на By Eloise е последната зненада в кутията, доста симпатичен. Аз обаче губя такива дреболии перманентно и не съм убедена колко дълго ще се задържи като мое притежание. 

L:R - Hot Makeup, Origins, Naobay, Dr. PawPaw

Това бе всичко за този път, аз продължавам абонамента си и се надявам и другия месец да остана поне толкова доволна, колкото този. 

Последното издание от месец август ме снабди с нова пинсета на Pick and Pinch. Доста по-добра е от очакваното и я използвам ежедневно. Другото супер попадение пък е спреят придаващ текстура в корените на косата на Moroccan Oil. Използвах го цял месец и е супер подходящ, когато си правя някакъв кок или опашка (тоест всеки работен ден), лек обем в скалпа ми е нужен и бих го купила и в пълен размер.

Post a Comment