Bell Cosmetics - New Products to Try & First Impressions

April 25, 2016

Вносителите на Bell Cosmetics за България бяха изключително любезни да ми изпратят няколко продукта за проба и след дълго изчакване при майка ми, миналата седмица най-накрая успяха да пристигнат и при мен.

Няма да ви лъжа като кажа, че марката ми е позната или имам какъвто и да е опит с продуктите им. Имам бегли спомени, че съм ги мяркала из някои козметични магазини, но не се сещам някога да съм си купувала нещо тяхно. Много съм щастлива, че ми се отвори възможност да се запозная с част от асортимента им по-отблизо и ако това, което имам ми хареса в дългосрочен план, то с удоволствие при някое от прибиранията ми бих си купила и още.


Успях да пробвам по-голямата част от онова, което имаше в пакетчето и ще включа първоначалните си отзиви в публикацията, но ако ви интересува мнението ми за някой от продуктите по-конкретно, то нямам против да ви го представя и отделно с повече подробности.


Червилото от класическата им серия Classic получих в розово-перлен цвят, който самостоятелно не бих избрала за себе си, но ето, че ме изненада позитивно и всъщност открих, че ми отива. Има много лек почти цитрусов, но ненатрапчив аромат, който се усеща и след нанасяне върху устните. Формулата е доста кремообразна и лека като усещане, разнася се много лесно и най-вече равномерно - не оставя празни места след себе си. Пигментацията е също на ниво и покрива изцяло естествения цвят на устните ми без да прозират отдолу. Издръжливостта е също средна, напълно съпоставима с тази на друг тип такъв червила. Финиша е сатенен - има мъничко блясък.
В общи линии напълно отговаря на името си - стандартно, класическо червило; няма нещо особено в него, за което да се хвана или изтъкна като някакъв огромен позитив или негатив; бюджетно и приятно, бих пробвала и някой от останалите нюанси. Не пресушава, но и не хидратира.
Според каталога, който ми изпратиха с него се предлага в 30 различна цвята и съдържа витамин F, ланолин и екстракт от алое вера. 

Сенките под формата на стик - MajeStick в цвят 02 - ментово сиво - със син подтон е друг продукт, който ме извади малко от рутината ми и ме подкани да тествам нещо малко по-различно. 
Носих ги два пъти - веднъж под формата на сенки върху клепача и веднъж под долните мигли. И двата пъти в края на деня изглеждаше доста приемливо - леко избледнял, но все пак на място. Върху клепача имах съвсем леко насъбиране във външната част на сгъвката, но нищо драматично.
Не е най-кремообразният измежду всички, които съм пробвала, но не е и сух. Разнася се добре, на някои места обаче има пропускания и изисква допълнителен слой, за да изравни крайния резултат. Стои в първоначалното си състояние достатъчно дълго, за да позволи преливане и корекции, след което изсъхва и не мърда. Съдържа ситни сиви блестящи частици, които не падат по лицето.
В каталога не успях да открия допълнителна информация и не зная нищо повече от това, което вече споделих. 

Черният молив - Long Wear е последният измежду продуктите, които имах възможност да тествам. След отваряне писеца на моя се извади почти изцяло, което може и да се дължи на дългия път, който се наложи да премине преди да дойде при мен, така че не ми се иска да го виня без да съм наясно на какво точно се дължи. В крайна сметка го набутах обратно и си бе напълно използваем, нито бе изсъхнал, нито труден за употреба. Мога да го развивам навън, но не и навътре. 
Писеца е сравнително тънък, не от най-тънките, но типичния за такъв тип автоматични моливи. Може да рисува по-тънки и по-дебели линии в зависимост от предпочитанията. Имам варианта в черно, което не е най-наситеното черно, с което разполагам, но въпреки това е достатъчно тъмен за моя вкус. 
Носих го само веднъж и до момента не съм забелязвала да ми се е размазал под клепача, но след 8 часова употреба бе избледнял. 



И трите продукта не са лоши, ако все пак трябва да избирам, бих предпочела червилото и кремообразните сенки.


В момента имам три отворени спирали и ще отложа употребата на тази, въпреки че не се стърпях и исках да ви покажа четката. SecreTale Mascara съдържа арганово масло и е предназначена за обем. 

Получих и три тестера на новата им матираща и изглаждаща база за грим- HypoAllergenic, която е предназначена за всякакъв тип кожа, подпомага грима да изглежда в перфектно състояние за по-дълго време и улеснява нанасянето на фон дьо тен. 

Това бяха първите ми впечатления и отзиви за продуктите на полската марка Bell, които ми бяха предоставени за проба от вносителите на марката за България. Както винаги може да сте сигурни, че мнението ми е изцяло откровено и не си спестявам критики, където е необходимо.

Ще се радвам да споделите с мен своят опит с Bell, кои продукти сте пробвали и мнението ви за тях.

2 comments

  1. Имах тяхно червило преди година, изхабих го до дъно и бях много доволна, точно както звучи твоето описание - класическо червило, което обаче е с добра пигментация и издържливост. Любопитно ми стана за кремообразните сенки, бих им хвърлила едно око :)

    ReplyDelete
  2. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete