Glossybox Sweden - April 2016

May 21, 2016

Последният месец бе изключително натоварен откъм задачи, а и изпълнен с не особено хубави преживявания, които са част от живота така или иначе и не ми се иска да се оплаквам излишно. 
В крайна сметка реших, че колкото и да отлагам нещо да се промени, времето си минава, а блогът и съдържанието в него няма защо да страда, така че постепенно ми се иска да се върна към някакъв по-нормален график на публикуване. Нямам много нови придобивки и ще гледам да се фокусирам върху онова, което вече притежавам, но се надявам въпреки това публикациите ми да ви бъдат интересни и да продължаваме да си комуникираме и даваме съвети едни на други.

Първата публикация за месец май, както традицията повелява е посветена на Glossybox кутията ми за април, която пък имам от цяла вечност и си е истински късмет, че снимах навреме, защото част от продуктите отдавна започнах да използвам.
Темата на кутията бе Face On и в общи линии съдържанието бе идеално подбрано за пролетните месеци, а впечатленията ми от пробваното да момента са доста положителни.



1. Benefit - Dew The Hoola - 310kr/30ml
2. Osis Volume Up - 199kr/250ml
3. Hey Honey - Good Morning : Honey Silk Facial Serum - 340kr/30ml
4. Unani - Dermo Defense Face Mark - 160kr/100ml
5. Beauty Formulas - Acetone Free Nailpolish Remover Wipes - 39kr/10


Течният бронзер на Benefit ми се стори изключително оранжев на пръв поглед, но в последствие успя да се прелее добре с кожата ми и осигури лек ефект на поставените места върху лицето. Ефекта бе доста блед, позволява наслагване, но дори и на два слоя не е нещо драматично, което се забелязва. Консистенцията е кремообразна, текстурата много лека, усеща се по-скоро като съвсем лек крем, отколкото като козметичен продукт. 
Допадна ми, бронзираши пудри използвам рядко, но тази разновидност определено пасва на нуждите ми повече. След като си сложа фон дьо тен кожата ми става равна, бледа, като празно платно, а с помощта на този бронзер върху челото и около скулите успях да придам дълбочина, наподобяваща много нежен загар.
Определено ми хареса, едва ли бих го купила в пълен размер, но мисля, че няма да имам проблеми да изразходвам това тестерче.

Следващият продукт, който имах възможност да пробвам доста на брой пъти е спрея за обем Schwarzkopf от серията Osis +. Остави ми се със смесени чувства и макар принципно да ми харесва, има нещо в него, което в комбинация с моята текстура и плътност на косъма, някак си не пасва идеално.
Нанасям в го в корените на суха коса, оставя усещане наподобяващо това на лак за коса, но в по лек вариант. Ако косата ми е прясно измита цял ден изглежда добре и обем има, тоест действа. За съжаление на втория ден по незнайно каква причина я усещам суха, заплита се, насъбира се, отделя се на различни кичури. 

Серумът за лице на Hey Honey не съм пробвала все още и не мога да ви кажа нещо повече за него освен, че съдържа мед, аминокиселини, витамини и масла, които интензивно да хидратират сухата и дехидратирана кожа. Може да се използва и като праймър под грима.

Маската на Unani пробвах веднъж и ако трябва да съм честна ми се стори просто окей. Има за цел подобно на серума да подхрани и почисти кожата. Консистенцията ѝ бе гелообразна, текстурата лигава. Нанася се лесно, леко попива и изсъхва, но не изцяло. След около 10 минути се отмива с хладка вода и макар да усещам лицето си мекичко, не виждам някакъв резултат, който да я направи фаворит в очите ми.

Кърпичката за премахване на лак за нокти на Beauty Formulas е отлична! Бях изключително скептична в началото, защото ми се стори така все едно не е напоена с никаква течност, прекарах я веднъж върху нокътя си и нищо не стана. В крайна сметка се усетих, че са ѝ необходими няколко секунди върху нокътя, за да отпусне лака, след което с няколко минавания всички следи се отстраниха с лекота. Една ми стигна за всички 10 пръстта без абсолютно никакъв проблем. Не остави ръцете ми мазни или лепкави, макар че все пак се измих след употребата ѝ. Цената е много нормална - 4 евро за 10 броя и е отличен вариант за пътувания или за носене в дамската чанта за всеки случай.


Това бе всичко от кутията за миналия месец. Продуктите ми харесаха, дано и на вас ви е било интересно да надникнете с мен какво имаше вътре. Очаквам следващият с голямо нетърпение и се надявам да не ме разочарова.

2 comments

  1. Явно цялата серия на Осис е така - хубави продукти, но все нещо не достига, за да са перфектни, имам пудрата.

    Кърпичките за премахване на лак са много интересни.

    ReplyDelete
  2. Ей, много хубава кутия! Аз този месец поръчах Birchbox и също имам продукт на UNANI :))

    ReplyDelete