Empties #13

May 25, 2016

Оказа се, че съвестно изразходвам повечето от тестерите, които получавам покрай безкрайните ми онлайн поръчки, а пълноразмерните продукти, които вече имам и съм преполовила, седят и чакат своя ред.
Събрах това онова и нали е пролетно, а и време за разчистване така или иначе, какво по-добре начало от това да изпразня торбата с празни опаковки и да ви се отчета съвестно кое и как съм ползвала през последните месеци.



Реших да ви спестя безбройните много сашета и малки тестерчета, с които съм буквално затрупана и да им отделя място в едно от публикациите за мостри, а днес да се спра само на големите опаковки.


Не мисля, че някога съм имала публикация с празни опаковки, в която да не присъстват любимият ми сух шампоан на Batiste и предпочитаните продукти от мен против изпотяване - тези на Dove
Този път също не прави впечатления и рол он и стик в оригиналния вариант, както и сухия шампоан с масла за пореден път не ме разочароваха - купени са отново и възнамерявам да използвам и за в бъдеше.

Нов продукт за мен, който успях да доизразходвам - наследих половината от него, след като братовчедка ми нямаше място в багажа, за да си го вземе - е термозащнитният спрей на L'Oreal Absolute Repair Cellular.  Има течна консистенция, но леко плътна, бяла на цвят наподобяваща крем, слага се на мокра коса и не утежнява или не прави косъма склонен към прекомерно омазняване. Не мога да кажа, че имаше видими резултати, които мога да посоча конкретно, но не ми и навреди. Не мисля, че бих го купила за в бъдеше, предпочитам този на Uniq 1, който използвам в момента.

Шампоана на Dove - Advanced Hair Series - Pure Care Sublime Oil ми хареса много и нямам търпение да си купя отново. Пени се, почиства косата, прави я много мекичка и приятно пухкава, но не рошава. Не я омазни изобщо и дори на втория ден след измиването в почти всички случаи беше добре изглеждаща и пълна с живот. 

Изразходвах любимото си масло за коса на Macadamia Oil, чиято липса усещам с пълна сила и за в бъдеше ще си купя отново без колебание. Мирише страхотно, попива бързо, не оставя мазно или хлъзгаво усещане сред себе си, прави косата подредена, но не и слепната, мекичка и блестяща. През двете години, които го ползвах активно не съм страдала никога от цъфнали връхчета. 

Успях да изразходвам и един от подхранващите кожата крем душ гелове на Dove в класическия им вариант. Отново много успешен продукт, от който имам други 2 опаковки в банята. Почиства много деликатно, оставя цялото ми тяло много комфортно без сухи участъци или раздразнения. Чувствам се свежа и добре измита след употребата му.

Двуфазния лосион за премахване на грим от Garnier - 2 in 1 също ми допадна. Премахва ефективно сенки и спирала без необходимост от търкане. За съжаление не прави нищо за водоустойчивите формули, каквито аз предпочитам.


През последните няколко дни се случва така, че всяка спирала, която не е водоустойчива ми се размазва жестоко под очите и вече нямам никакви претенции към онова, което ползвам и как точно прави миглите ми.
Miss Manga на L'Oreal е сред по-сполучливите, които съм си купувала и категорично не мърдаше след поставяне. Премахването в повечето моменти беше трудно, миглите бяха леко обемни и удължени, нищо забележително. Бих си я купила отново.

Успях да изразходвам едно от червилата, които мъкна в дамската си чанта от години искам да разкарам - това на Maybelline - . В миналото ми беше любимо и съм ползвала поне още една тубичка от него (може и повече), но към днешна дата имам други предпочитания. Не е лошо, формулата е стандартна, всъщност доста комфортна за носене, а и има отлично разнообразие от цветове. 

All Nighter спрея на Urban Decay е супер и много съжалявам, че не си купих него, а този, който сега имам - някакъв освежаващ. Има леко изсушаващо кожата действие и за някого като мен, който вече има суха кожа така или иначе е може би по-удачно да ползва по-рядко, но запечатва грима на 100% и дори по-неиздръжливите ми ружове са били в прилично състояние в края на деня. 

Подхранващата маска за лице на H&M - Bearberry and White Daisy е друг успешен продукт - стигна ми за три употреби, не е нещо особено, но за ежедневно ползване и нещо екстра е отлична. 

Всичко това, както и поредния пакет от любимите ми кърпички на Бочко са всичко, което запомних да запазя за вас. Порцията с тестери ще пристигне следващия месец, надявам се препоръките ми да са ви били полезни и да споделите мнението си ако имате опит с някой от посочените продукти.

8 comments

  1. Олиото на Макадамия е страхотно, но ми идва прекалено скъпо след като махнаха малкитен разфасовки. Сега намерих по - евтин вариант и изчаквам да видя какво ще е действието в дълготраен план.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Моето поръчах преди няколко години от Енцо и не мога да си спомня цената, но тук така или иначе всичко струва много, така че нищо не може да ме уплаши.
      Какво използваш в момента, което ти идва малко по-бюджетно?

      Delete
    2. Сега съм със 6 miracle oil essence на Шварцкопф. Олиото на Макадамия ми харесваше докато имаше от малките опаковки от 10 мл. Бяха изгодни и икономични, много от познатите ми предпочетоха да си купуват тях вместо големите шишета и явно затова ги спряха.

      Delete
  2. Много любим тип постове :) и препоръката за шампоана ми беше полезна, отдавна им се чудя на тези шампоани на Dove и се колебаех между тях и тези на Клаудия ШИфър. Не е като да нямам наредни 6 шампоана, пак имам нужда от нов -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. На Клаудия Шифър (тоест на Шварцкопф)имам едно кремче за коса, което не е лошо. При нас не съм срещала шампоаните им, така че не съм мога да ги пробвам. Това на Dove ми е много любимо. Сега използвам един без сулфати на Marc Antony, който също много ми харесва, само че е и доста по-скъп.

      Delete
  3. Олиото на Макадамия май е любимец на всички. Наистина прави косата много мека и подредена. Със сигурност бих си го купила отново!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Усещам липсата му и след като изразходвам това на Orofluido, ще си го купя отново. Разлика има и е много икономично.

      Delete
  4. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete