Haul June 2016 - Dior, NYX, Urban Decay, Biotherm, Chanel, Laura Mercier

June 20, 2016

Последните два месеца бяха ангажирани в личен и професионален план с гости, работа, училище и най-различни ангажименти, които не ми позволиха да отделя достатъчно време за блога и публикациите, които планирах. 

Днес откраднах малко време, за да ви разкажа за новите си придобивки и се надявам да ви бъде интересно да разберете какво си харесах и защо. Усърдно си събирам точките на лоялен клиент в локалната дрогерия и всеки един от продуктите, които ще видите днес успях да си купя с минимум от 20% намаление, а някои дори с 40% Получих и някои подаръци, които също ще споделя с вас, а и ще се постарая да ви дам информация за онова, което вече съм използвала.



Онова, което ме подтикна тъкмо днес да споделя с вас за новите продукти в колекцията ми бе лятната промоция, от която се възползвах преди няколко дни и от която си купих два продукта на Dior на половин цена. Реших да се възползвам от ентусиазма, който ме бе обхванал покрай шопинга и да не отлагам допълнително, а да си поставя за цел да се включа с нова публикация. 


Шведското лято е с продължителност от 10 дни, а през останалото време слънцето се крие зад облаци или чисто и просто вали. И да искам тен няма къде и как да хвана, което като цяло не ме притеснява особено много, така или иначе не си показвам краката или други части от тялото - пак благодарение на температурите от по 17-18 градуса. От време на време обаче ми се иска и аз да съм бронзова и лятна и продуктите за изкуствен тен са ми пръв помощник, за да го постигна. 
Никога не си бях купувала специален продукт за лице и не знаех какво да очаквам, когато видях Aqua-Gelee Autobronzante серум, който дори препоръчват да замести и дневния крем за лице. За съжаление серума попива моментално и не осигурява грам хидратация, което не го прави удачен за тази цел - поне при мен. Като автобронзант обаче действа отлично и аз съм приятно изненадана от резултатите, лекотата при употреба и продължителността на ефекта. Има типичния за такъв продукт мирис, който е комбиниран с лек специфичен парфюмен аромат. Ефекта става видим след около 3,4 часа и поне до този момент не ми се е случвало да видя някоя останала линия поради неправилно преливане, което не прави мен специалист, а е показателно за качеството на серума. 

Баща ми беше на гости през последните два месеца и покрай него успях да си получа някои пратки, които са били изпратени до мен на домашния ми адрес в България - продукти за проба и ревю, които ще се постарая да ви покажа скоро. 
Получих крем за околоочен контур на La Roche Posay - Toleriane Ultra, за който четох доста отзиви из българските блогове и нямам търпение да пробвам. Имам две опаковки - едната от вас е за някоя от вас и задължително ще организирам някоя игра в най-близко бъдеще, за да изпълня ангажимента си към марката. 
Cement Thermique на Kerastase е другият продукт, който получих и нямам търпение да пробвам - подхранващ косата крем, който се активира след употребата на сешоар или преса. 

Четката за руж на Dior - Backstage Makeup е последното ми попадение от летните промоции тук и си купих за малко под 20 евро. След известно ровене в кутията с намалени продукти успях да си харесам прекалено много неща, които в общи линии ми бяха безполезни и след известно премисляне реших да си избера аксесоар, който зная, че ще използвам и ще употребявам далеч по-често от поредното червило. 
Сребърната дръжка е невероятно красива и като усещане е тежка и луксозна и си личи отличната ѝ изработка. Някои от косъмчетата стърчат притесняващо, което може би след първото миене ще се промени, но като изключим това е леко по-твърдичка и ще заграбва добре по-непигментираните ми пудри. Надявам се първите впечатления да не са ме подвели и на практика да ме изненада приятно. 


От баща си получих спирала за мигли на Chanel, която той се бе постарал да остави без нито един етикет и нямам идея нито как се казва, нито изобщо дали е налична за европейския пазар. Това, което знам е, че съм ВЛЮБЕНА в нея и от повече от два месеца я нося нон стоп - до там, че вече и се вижда края и съм направо притеснена как и дали ще мога да се сдобия отново с нея. Не ми се размазва, което си е рядкост с повечето спирали, които съм тествала и освен това бяха миглите ми много обемни и извити, хем подчертава погледа, хем не слепва косъмчетата и придава естествен ефект. 
От него получих и гланц за устни на Dior Addict в цвят 783. Апликатора четка не ми е най-любимият, а и като цяло цветът не е изцяло моят, но е доста пигментиран и не изглежда зле върху устните ми. Не лепне, има много приятна консистенция, която не е прекалено тежка или мазна и е хидратиращ и комфортен при носене.

Поднових си коректора на Urban Decay - Naked Skin, за който съм ви говорила много и който съвсем скоро привърших. Рядко си купувам козметични продукти няколко пъти под ред, но с този коректор се намерихме, а и след намалението цената ми идва доста поносима в комбинация с това за колко време ми стига при ежедневно носене. 
Поднових си и ружа на NYX в цвят Taupe, който почти изразходвах, но прецених, че няма смисъл да го тормозя повече, тъй като стана доста твърд отгоре и ми беше трудно да го наслагвам достатъчно. Ако си спомняте добре се оплаквах, че старата формула пада много бързо от лицето ми, тази е по-мекичка и значително по-издръжлива, нямам забележки - перфектнатаконтурираща пудра за някого като мен. Имам и няколко други варианта на различни марки, от които не харесвам нито един толкова, колкото Taupe.

Loose Setting Powder на Laura Mercier е новата пудра в колекцията ми. Бях чула за нея какви ли невероятни отзиви, че е отличната безцветна пудра за запечатване на грима и подобряване на издръжливостта му. Ползвам я от известно време и насипния вариант не ме притеснява, но ми се струва, че много бързо заминава или аз използвам прекалено голямо количество от нея. Не съм сигурна точно колко ми харесва, има някои неща, които определено ми допадат, но някак си грима ми не изглежда супер перфектен в края на деня, която я нося.

Сенките на Dior - Diorshow Fusion Mono в 871 Olympe си взех от голямата лятна разпродажба, за която вече споменах и не съм имала възможност да пробвам още, но подозирам, че ще се харесаме, защото така или иначе харесвам блестящи сенки, а лилави такива пък още повече.Съдържа и лилаво-розови блестящи частици и нямам търпение да отделя време и да се гримирам с тях.


Това бяха всички нови продукти от изминалите седмици, надявам се публикацията да ви е била интересна и да продължавате да следите блога за още нови и разнообразни постове.

Споделете с мен какво си купихте вие в последно време и какви са впечатленията ви от новите ви придобивки.

1 comment

  1. Четката на Диор с страхотна! Ползвам я и съм изключително доволна. :)

    ReplyDelete