Glossybox Sweden - March 2016

April 5, 2016

Мартенското издание на Glossybox пристигна преди няколко дни и въодушевена от всичко получено, вече дори успях да пробвам част от продуктите и където е възможно ще споделям отзиви - в движение. 

Знаете, че някои месеци са по-силни от други, понякога успяват много да ме зарадват, друг път се чудя какво да ги правя тия тестери, с които ме затрупват. Но няма как.. Понеже съм си любопитка, абсурд да откажа абонамента и докато все пак ми носи някакви положителни емоции, ще си го поддържам. А, и екстра материал за писане е винаги необходим. Този път имам за показване само хубави работи, така че публикацията няма изобщо да е негативна. Ако и на вас ви е интересно да видите какво дойде в кутийката, продължавайте да четете.

Между другото искам да споделя, че дойде моментът - след 3 години по 12 кутии, да кажа, че повече нямам място къде да ги слагам. Запълних всяко чекмедже и намерих нов дом на всяка отвертка. Отделно събирам съвестно всички лимитирани издания и официално заявявам, че вече ми се налага да ги изхвърлям. 



1. Emite Make Up - Artist Lashes Mascara. Full-Size Product 210kr
2. Luxie Beauty - Rose Gold Large Angled Face Brush. Full-Size Product 159kr
3. Hot Makeup - Eyelash Curler. Full-Size Product 80kr
4. Dove - Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo & Conditioner. Full-Size Product 35kr/200ml
5. Pepsodent - White Now Gold. Full-Size Product 35kr/75ml


Първите три продукта, които ще ви покажа успяха да ме впeчатлят най-много. Макар да не са нещо невиждано или невероятно ги намирам за изключително подходящи да присъстват в такава абонаментна кутия и знам, че ще ги ползвам, дори и да не купя отново.



Artist Lashes Mascara на Emite Make Up е от този тип спирали с апликатор сходен на онези, с които повечето от нас си разресват веждите. Формулата е доста суха и първоначално се зачудих дали изобщо има нещо в опаковката.
Не е никак лоша всъщност, подлежи на наслагване, но в крайна сметка крайния ефект е доста натурален - разресани, разделени и пухкави мигли. На мен лично ми допада и ще я използвам. 
Леко ми се размазва под очите след няколко часа, подобно на други спирали, което отчитам като минус, но за кратки излизания върши работа.

Luxie Beauty е марка, за която никога не съм чувала. Получих тяхна ъгловидна четка от изкуствен косъм. Доста е мекичка на пипане, гъста, но не прекалено и косъмчетата се огъват добре. Използвах я днес за нанасяне на контурираща пудра и много ми допадна. Главата не е голяма и успешно прави линия, където искам, а огъването и гъстотата на косъма спомагат за много равномерно преливане пак концентрирано точно там, където ми трябва. 
Освен това е много симпатична.

Извивачката е малко странна, защото е от онези, които захапват миглите и не можеш да стискаш няколко пъти, за да постигнеш по-извит ефект. Не е невероятна, но върши работа и се радвам да имам екстра, ако ми се наложи.

w

Получих два тестера от по 50 мл на шампоан и балсам за коса от Dove. Предназначени са за много изтощена коса.
От същата серия в момента ползвам варианта с масла и съм тотално влюбена в това как се отразяват на косата ми - особено балсама, нямам търпение да пробвам и тази разновидност. Имат сулфати, така че ако избягвате такива съставки, не е за вас. Аз лично не чувствам косата си чиста ако не се разпени добре и сулфатите не ме плашат.

Пастата за зъби на Pepsodent получих в пълен размер от приятелка, която работеше за фирмата производител и за съжаление не харесвам. Избелващите ѝ свойства не мога да коментирам, но искам да отбележа, че е много синя и оцветява цялата мивка. Изисква обилното ѝ измиване след всяко миене и едно минаване с вода обикновено не е достатъчно. И докато вечер нямам проблем да отделям екстра време, но сутрините са ми все едни такива екстремни и екстра задължения не ми трябват. 

Това бе всичко от шведската кутия Glossybox този път. Дано ви бе интересно да надникнете какво имаше вътре. Надявам се и другия месец да съм отново позитивна към полученото и за в бъдеще да ми носи само радост.

2 comments

  1. Ох, много искам и май и аз ще си възобновя абонамента. След всички кутии, които пробвах, Глоси си остават най-добрата. Макар, че My little box в Германия пускат доста луксозни продукти като Живанши и Ланком, но май е само за зарибявка, тъй като едва сега влязоха на пазара тук хаха
    Между другото, какво имаш предвид за извивачката, че захапва миглите? Има ли такива, които не захапват :D Аз успявам дори и клепача да си стисна понякога. Но честно казано съм адски впечатлена от извивачката на H&M :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Другите имат пружинка и можеш да стиснеш няколко пъти и да задържаш допълнително за повече извиване. Тази няма пружина, захапва и това е.

      Аз съм доволна от Глоси като цяло. Не са перфектни, но ме радват и като мини подаръче от мен за мен всеки месец е нещо, което ми носи хубави емоции :)

      Delete