Glossybox Sweden - August 2014

September 1, 2014

Здравейте!

Изобщо няма да коментирам факта, че вече е септември, лятото е в самият си край (за нас отдавна в миналото), а пък скоро наближава и рождения ми ден - момент, за който избягвам да мисля, след като навърших 25.
Опитвам се да съм позитивна и оптимистично настроена за бъдещето, така че директно игнорирам тази тема и възнамерявам да ви покажа какво дойде в последната ми Glossybox кутийка.

Ох, искам да ви се оплача, че Memebox тотално, ама ТОТАЛНО ми уби ентусиазма, що се касае до Glossybox, че вече са на ръба да ми станат безинтересни, а публикациите за тях ми се струват едни такива монотонни и скучни. Ясно ми е, че е безумно да ги сравнявам, но просто не мога да се възпра.
Този месец Glossybox празнуват своя 3 годишен юбилей и съответно се постараха да ме уведомят по всички възможни канали - facebook, mail, instagram, около 45 пъти. Надявах се да са организирали нещо по-специално по случая и в интерес на истината не мога да скрия, че съдържанието на кутията не се оказа никак лошо. Част от продуктите се оказаха доста практични, а един от тях пък вече почти изразходвах напълно, което винаги е добър знак.


Преди няколко месеца промениха изгледа на самите розови кутии, в които пристигат продуктите им - вече са по-издължени, по-дълбоки и широки, а завършека е гланцов. Намирам ги за супер удобни за съхранение на разни неща, а от скоро пък подарявам това, което не ми трябва на хората около мен и всички са много доволни. 
Този път с изненада установих, че са ми пратили стария вариант на кутиите, които също не са лоши, но определено новите са далеч по-качествени. Сега остава да видим дали става дума за изключение или новия дизайн им излиза по-скъп.



Отново е включено списанието, което традиционно пристига с всеки пакет, не съм го преглеждала до този момент, но обикновено включва статии за отделните марки представени през месеца. Картичката е със специален дизайн, симпатична е, но принципно нямам никакви претенции върху какво е изписана цената на това, което са ми пратили.


Jelly Pong Pong - Fairy Lashes Curl Mascara - 215kr; Model CO - Pressed Bronzing Powder, "Bronze Shimmer" - 180kr; Anatomicals - Mattifying Face Mask, Grease (Isn't the word), tell me more, tell me more - 39kr; The Body Shop - Body Butter, "Wild Argan Oil" -50 ml - Full Size 200ml/185kr; Makiash - Waterproof Eye Pen - 150kr ; Bonus - Thierry Mugler - Angel (tester).


Искам да отбележа, че съм супер доволна от факта, че са включили тестер на парфюм, тъй като аз по принцип се радвам на такива неща, но майка ми има този аромат и ми напомни на нея. Много ми е приятен и с най-голямо удоволствие е си го изразходвам, при това скоро.
Спиралата на  Jelly Pong Pong ми е непозната като продукт, макар да съм запозната със съществуването на самата марка. За съжаление не бих могла да коментирам каквото и да е било по темата, тъй като се въздържам да я отворя на този етап, понеже не обичам да имам повече от 1,2 наведнъж, а в момента се придържам към спиралите си на Oriflame и Essence.
Бронзиращата пудра на Model CO, пробвах докато подготвях снимките към публикацията и ми направи впечатление, че много се разпрашава, не съм почитател на такива силно блестящи продукти и честно да си кажа дори не съм наясно твърде много как да ги използвам.
Включили са и матираща маска за лице на Anatomicals. Използвала съм няколко техни продукта, не са ми се сторили лоши и с удоволствие ще пробвам и този, макар и кожата ми да не е мазна точно в момента. 
Маслото за тяло на The Body Shop е от най-новата им серия с арган и аз съм му вече тотален фен. Използвам го всеки ден, откакто го имам и съм на път да го привърша, което е показателно за това колко ми допада. Намирам подхранващите му свойства за повече от задоволителни, струва ми се до голяма степен и икономичен, аромата пък е уникален, много завладяващ.
Другият страхотен продукт, който открих в кутията изненадващо е молив за очи, който е в сиво-кафяв цвят. Не съм чувала за марката Makiash, но консистенцията и текстурата на молива много ми напомня на тези на Impala, дори имат и същата гумичка за преливане,не бих се учудила ако са произведени на едно и също място. Цвета обаче е точно, ама точно това, което аз харесвам и имайки в предвид, че вече черното ми е толкова скучно, дойде в живота ми тъкмо навреме, за да се присъедини към другите кафяви и бронзови тонове, които са ми така любими в момента.

Това бе всичко! Открих два продукта, които зная, че ще използвам много, което не ми се беше случвало от доста дълго време, така че не бих могла да се оплача. 

Само аз ли вече съм преодоляла интереса си към абонаментите кутии? Не съм вярвала, че някога ще дойде този момент, в който ще ми е все едно какво ще ми пратят..

7 comments

  1. Не е лоша кутийката :)
    Дизайнът на моята не е като старите, нито като новите гланцираните... Супер по-твърда е, почти пластмасова. Яко пресован дебел картон. Изглежда ми доста по-стабилна и от гланцираните :)
    След всички кутии Меме и аз започвам да се чудя защо не си поръчах от тях, а си удължих с още 6 месеца Глосито... Май до последно ще си остана лоялна хахаха
    Сподели някъде в някой пост, като тестваш маската на Анатомикалс, че кожата ми от престоя в БГ се омазни доста о.О...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Явно са в процес на промяна, ще видим какво ще ми пратят другия месец. Много са ми любими самите кутии и чак ме е срам да си призная, че една от причините да не съм си прекъснала абонамента до сега са именно те.
      Недей да поръчваш MEMEBOX, няма такава зарибявка..

      Delete
  2. О, много искам масълцето, а друго лично мен не ме впечатли от кутията :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Масълцето е много приятно, почти съм навита да си го купя в пълен размер, но ще трябва да почака, че съм сериозно запасена в тази категория.
      Моливчето обаче е супер, много ми допадна.

      Delete
  3. Аз пък се задоволявам с четене на ревюта за кутии, твоите например са ми много приятни. От една страна искам изненада всеки месец, защото си е друго да получиш изненадка, а не някой поръчан грим или крем. От друга страна не искам чекмедже с тестери, които няма да използвам или заради които ще ми залежат множеството налични подобни продукти. Нямам угодИя, нямааам :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Кики!

      Зная какво имаш в предвид с чекмеджето тестери, от няколко месеца съм в процес на изразходване на голяма част от това, което имам и скоро ще споделя повече за "проекта" и различните стъпки, които ми помагат да съм по-организирана и целенасочена.

      Delete
    2. Ще чакам, с голям интерес при това да споделиш, защото и аз съм в такъв проект!

      Delete