Memebox Global Edition - 14

September 8, 2014

Здравейте!

Миналият месец пропуснах да ви покажа какво получих в 13-тото издание на Memebox, тъй като така и не намерих правилното време да пусна публикацията. Няма да имам повече пропуски обаче, тъй като тези публикации са ми изключително приятни за писане, а по отзивите ви съдя, че и вие ги харесвате.
Забелязах, че след първоначалната истерия около Memebox ситуацията започна да се успокоява, а с това и намаляха промоциите, които компанията правеше, за да привлече клиенти. Докато преди не ми се е случвало да купя кутия без някакво сериозно намаление, то към днешна дата ми е трудно да намеря каквито и да е било купони с отстъпка, така че май е време да приема факта, че ще ми се наложи да плащам по 30$, ако реша да продължавам да купувам стандартните им издания. 

Голям почитател съм на глобалните им издания, които на практика включват корейски продукти на различни марки, като фокуса е насочен към бялата козметика. Препоръчвам ги, смятам че оправдават цената си и като цяло от това, което съм видяла до този момент, ги намирам за по-успешни от тематичните. Имам опит с Office Essentials Box, Waterproof Makeup Box, както и колаборацията с CoffeeBreakWithDani, които също не бяха никак лоши, но на тези от вас, които могат да си позволят само една кутия, определено бих дала съвет да заложат на номерираните. 


Този месец съм изключително доволна от това, което получих. Без съмнение 14-тото издание остава като едно от любимите ми изобщо и нямам търпение да ви покажа всички разкошни продукти, които ми бяха пратили.
Няма как да не ги похваля за хубавата изненада и за страхотното разнообразие от различни категории продукти, които са подбрали и се надявам и за в бъдеще да ми носят толкова приятни и положителни емоции. 


1. Shower Mate - Perfume de Whip Body Wash 50ml x2. Full Size 50ml/4$
2. Sally's Box 4 SET - Love Recipe Apple Mask - 20ml; Delight Cearmide Hydrogel Mask -25g; Delight Collagen Hydrogel Mask - 25g; Delight Panthenol Hydrogel Mask - 25g. Full Size 4 piece set/14$
3. Beauty People - Miss 100 Waterproof Gel Liner Auto Pencil 0,5g. Full Size 0,5g/38$
4. VOV - Good-Bye Black Smudge Waterproof Mascara 9g. Full Size 9g/19$
5. Kocostar 4 Package Set - Ggongi Hair Pack; Face Spot Mirror Patch; Finger Nail Pack' Foot Peeling Pack. Full Size 4 piece set/20$
6. Sua Young Mineral Essence In Liquid Foundation SPF33 PA+++ 5g. Full Size 30g/34$
7. Recipe By Nature - Golden Time Vita  Capsule Essence 40ml. Full Size 40ml/42$
8. a:t fox - fantasy Holic Lip & Cheek Designer Pencil. Full Size 7$



Като фен на корейските маски, няма как да скрия ентусиазма си от наличието на цели 8, а факта че са предназначени за различни части от тялото само допринася за задоволството ми. 
Никога до този момент не съм използвала гелообразни маски и ще ми бъде много интересно да сравня ефекта им с този на останалите, които имам, а и няма какво да се лъжем, самата идея за нещо такова ми се струва забавна и привлекателна. 
Чела съм страхотни отзиви за корейските маски за крака и още тези дни ще пробвам тази, която са ми пратили. В следствие на постоянно ходене боса, петите ми не са в идеално състояние и всичко, което може да ми помогне да ги постегна е винаги добре дошло. Маската идва под формата на чорап, престоява се с нея около час, след няколко дни пилинг ефекта трябва да подейства и загрубялата кожа да "падне" самостоятелно.
Маската за пъпки също ми се струва доста нетипична, представлява лепенка, която се нанася върху проблемната зона и се премахва след 8-10 часа. 
Има маска за коса, която идва под формата на "чорап" за цялата опашка, както и маска за нокти, която представлява мини торбичка напоена с течност, върху всеки пръст се нанася отделна и предполагаемо оставя ноктите и кожичките подхранени.


Двата душ гела са също приятно допълнение към асортимента в кутията, използвах до този момент черния вариант с картинката на Marilyn, определено е супер силно ароматизиран и макар мен да не ме подразни не е нещо, което бих използвала постоянно, почитател съм на освежаващите миризми. Консистенцията е съпоставима с тази на почти всеки друг душ-гел, разпенва се много лесно и измива добре, не забелязах нещо по-особено или нестандартно, което бих могла да споделя с вас.
Розовият вариант все още не съм тествала, а тъй като е и запечатан не бих могла да дам отзиви за това как ухае.


Звездата в кутията за мен най-неочаквано се оказа разкошния мек и кремообразен златен молив за очи. Напоследък много ми върви на такива продукти, защото се сдобих с няколко, които се оказаха невероятни. Леко бях занемарила моливите, тъй като съм почитател на Teddy от MAC и благодарение на новите ми попълнения интереса ми отново бе разпален.
Не мога да ви опиша колко блестящ и впечатляващ е цвета, тотално надмина всичките ми очаквания, нанася се лесно, плавно, равномерно, пигментиран е и поне при мен издържа цяла вечност. Отнема му известно време да изсъхне, но веднъж стане ли това не мърда. Тъй като е супер кремообразен и се прелива лесно, може да се използва и вместо сенки.
За водоустойчивата спирала не мога да кажа нищо, бързичко се присъедини към сериозно нарастващата ми колекция. Четох обаче няколко ревюта и повечето момичета не я похвалиха, при всички положения този тип продукти са много индивидуални и ще проверя сама дали е нещо, което ще ми свърши работа.
Никога не съм използвала фон дьо тен, който е изцяло с орагнични съставки и ми е любопитно да видя по какво се различава от стандартните пълни с минерално масло, парабени и силикони. 
Късметлийка съм, че корейците са фенове на светлата кожа и повечето цветове на BB и CC кремовете, които са ми пращали съвпадат с тона на лицето ми, надявам се и този път да не остана разочарована.


Другата "звезда" в кутията е есенцията на Recipe By Nature пълна с витамини, осигуряващи балансирането на нивата на омазнване и хидратация, избистряне на тона и изравняване на неравностите по лицето. 
Звучи много обещаващо, опаковката също вдъхва доверие, силно се надявам да има ефект, тъй като определено имам нужда от всички тези неща и ще бъда истински щастлива ако открия нещо, което ми помогне.
Последният продукт в кутията е молив за устни/кремообразен руж. На мен ми се падна оранжевият нюанс, който се оказа и много симпатичен. Не бих го използвала върху лицето си, тъй като го намирам за доста хидратиращ и бляскав, но ми допадна ефекта върху устните ми. Доста е приятен за носене, не лепне, напомня като формула и текстура на балсам за устни, издръжливостта не е впечатляваща.

Това бе всичко! Не мога да повярвам колко време ми отне да напиша публикацията, но исках да ви дам възможно най-много информация за всички продукти, тъй като често се случва част от кутиите да бъдат презаредени и исках да бъда полезна в случай, че някой от вас реши да се възползва и да направи поръчка.
Нямам търпение да видя какво са приготвили за 15-тото издание, а междувременно през септември очаквам и всички останали кутии, които съм поръчала, така че ще има много за разказване и показване. 

14 comments

  1. Напълно съгласна - една от най-добрите засега! Ще се радвам да споделиш какво още чакаш, че аз още само две и после не знам... Не ми се дават 30 долара, наистина.

    ReplyDelete
  2. Чакам My Cute Wishlist, днес получих All About Lips, както и Moisture Surge, Global 15. Май са тези, дано не съм пропуснала нещо. Аз нямам проблем да давам 30$, но малко се пренаситих, а след днешното разочарование съм и доста подозрителна. Moisture Surge поръчах на 31-ви август, имах някакви вип точки и код за намаление, викам айде да не отиват на вятъра. От всичко, което беше останало това ми се стори най-интересно.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз чакам точки (най-вече от ревюта, които съм им пратила), и си харесах глобалната 15 и десертната, ако my Cute Wishlist става... :)

      Delete
  3. aww искам я и аз тази кутия :) Благодаря за чудесната публикация Жени <3

    ReplyDelete
  4. Всеки път като видя някои пост за тези кутии, ми се приисква и аз да поръчам една, влизам в сайта, разглеждам ги всичките и така и не стигам да поръчка :) Иначе тази кутия изглежда страхотно :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Надявам се да се престрашиш за някое от глобалните издания, мисля че няма да останеш разочарована. Не забравяй, че при регистрация получаваш 2$ кредит, намери си и код за 5$ намаление (google search) и ще ти излезе евтино :)

      Delete
    2. Благодаря за съветите :) Аз мислех първият път да опитам с някоя глобална кутия :)

      Delete
  5. Нямам търпение да разбера от бг блогър за ефекта на пилинг маската за крака! Рускините от години разказват за тях само положителни истории. :) Представям си процеса малко грозен, но резултатът - чудесен! Допадна ми и на мен огромното количеството маски.
    Поздрави!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, аз съм много запалена по темата и няма да ти казвам колко публикации изчетох. След всичко видяно обаче ми се иска да изчакам малко, защото доколкото ми стана ясно известно време краката ще са в ужасно състояние, белейки се. Като се захлади и нося перманентно чорапи, ще тествам за какво става дума и задължително ще споделя, макар че едва ли ще кача снимки :)

      Delete
    2. Аз я пробвах. Меко казано грозна картинка, но тооолкова меки крачета след това! 4 дни не намирах никаква разлика, после така се случи, че бях цял ден на крак със затворени обувки в топло време... стреснах се в началото като сабух обувките, цели парчета кожа с извинение.. ефекта е огромен, не боли и даже се улових да се заигравам белейки крачетата :) искам да си купя отнякъде пак, ако знаете къде мога да поръчам дайте съвет :) Поздрави
      П.С. Пробвах и маската за пръстчета, резултата беше прекрасна бяла плочка и много меки кожички. Препоръчвам и нея :)

      Delete
  6. Душгелчетата изглеждат много симпатично. :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много са сладурски, аз по принцип не си падам по някакви такива работи, ама този път опаковките ме спечелиха.

      Delete
  7. Страшно много ми допада идеята за кутиите, скоро се очертава и аз да си поръчам някоя. Тъй като съм нова, ми доставя истинско удоволствие да чета публикациите ти :)

    ReplyDelete