Happy New Year & My Blog In 2013

January 9, 2014

Здравейте!

Още една година остана в миналото и щастието ми е безгранично, че днес и тук - жива и здрава, мога да пожелая на вас и вашите семейства много спокойствие, късмет и хубави емоции през вече настоящата 2014г.






В навечерието на 2013 си пожелах да ми се случат през годината повече неща, защото 2012 беше изключително скучна и еднообразна, прекарана предимно вкъщи пред компютъра, чакайки документите ми да станат готови. В по-голямата си част може да се каже, че желанието ми се изпълни - успях да се прибера в България и да видя семейството си; баба ми, майка ми и баща ми ме посетиха за известно време и заедно разгледахме колко красив е Стокхолм; ново кученце се появи в живота ни; с приятеля ми заживяхме самостоятелно; успяхме да оправим много неща в апартамента и благодарение на близки и познати вече имаме - нов под, нова кухня, нови тапети и боя, ново легло, нова кухненска маса и столове, както и малка холна масичка - подарък от баба ми; успяхме да посетим южната част на Швеция, както и да се изкъпем в Балтийско море; намерих си така желаната и дългоочаквана работа и вече гордо мога да кажа, че се издържам сама; в края на годината станах и леля (макар и неформално) на едно хубаво и здраво момченце...

За 2014 нямам конкретни цели, обикновено не ми се получава да съм постоянна в изпълняването на новогодишните обещания и реших този път да пропусна, а вместо това да си пожелая да съм здрава, за да работя, пътувам и се радвам на семейството си. Благодарна съм от цялото си сърце за всичко, което ми се случва и искрено мога да кажа, че съм щастлива със себе си. Обичам живота си, обичам хората около себе си, обичам животните си, обичам работата си и блога си. Дано 2014 ми донесе поне малко от това щастие, което изпитах през 2013.
След няколко месеца изтича разрешителното ми за престой (през април) и се надявам издаването на ново да бъде безпроблемно и бързо. Като изключим това нямам очаквания за нищо, но съм изпълнена с надежда за хубави дни.

Блога през изминалата година претърпя известни промени и определено случващото в личния ми живот се отрази на честотата, с която мога да пускам нови публикации. Все още се уча как да разпределям времето си и се надявам да дойде момент, в който ще мога да балансирам измежду задълженията си и нещата, които ми носят удоволствие. 
От друга страна няма как да скрия задоволството си, че се сдобих с много нови читатели и хора, които ме следят във фейсбук, дори и факта, че нямам възможност да публикувам често не отказа голяма част от тези, които ме харесват да продължават да следят това, което права. Благодаря за коментарите, благодаря за мейлите, за съветите, критиките и безрезервната подкрепа. Извинявам се ако съм ви разочаровала понякога, ако не съм имала възможност да отговоря на всеки един лично и детайлно, в никакъв случай не е било умишлено и ще направя всичко възможно да съм по-отдадена на това си занимание. 

През 2013 написах за вас 69 статии, специално подбрах някои от любимите си, които искам да споделя с вас в случай, че не сте имали възможност да ги прочетете до този момент :


Освен това може да намерите ревюта на класически и актуални за времето си козметични продукти от всякакъв ценови клас.

И сега идва времето да задам най-важният въпрос... Какво ви се чете през новата година? Имате ли идеи за конкретни рубрики? Нещо от сегашния формат на блога да не ви допада? Какво бих могла да добавя или променя, за да ви бъде интересно и приятно да прекарвате времето си тук? Да продължавам ли да ви показвам Glossybox кутията?

За съжаление не разполагам с професионална камера, която би могла да помогне да подобря качеството и разнообразието на снимковия материал, определено е нещо, което бих искала да си купя, но подобна покупка изисква наличието на една доста сериозна сума пари, която аз на този етап нямам. В момента използвам телефона си, който не е сред най-актуалните на пазара, но при наличие на добра светлина прави цветовете доста реални, разполагам и с таблет, който също бих могла да използвам, макар че на мен разликата в качеството ми се струва минимална.

Това е мили мои. Надявам се с ваша помощ да успея да запълня архива на блога за 2014 година с много полезни статии. 

Жени

6 comments

  1. Пожелавам ти от сърце всичко, което искаш да се сбъдне. Бъди здрава и щастлива. :)
    Колкото до публикации, напоследък съм се запалила много по грижа за косата и кожата и би ми било интересно да споделиш продуктите и начините, по които се грижиш за кожата и косата си. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, мила! Безкрайно ми е приятно да чета коментарите ти и искам лично да ти благодаря, че ме следиш и подкрепяш от толкова дълго време. Желая и на теб всичките ти мечти да се сбъднат, да се чувстваш щастлива и пълноценна. С удоволствие бих направила тези две публикации, за които ти споменаваш. Надявам се съвсем скоро :)

      Delete
  2. Жени, бъди винаги толкова добър човек :) Пожелавам ти от сърце щастието ти през тази година да се удвои и утрои :)
    Бъди здравичка и усмихната :)
    за блога - моля продължавай с кутиите, това са ми любими публикации :)))
    Пс: Berry съм, но с друг профил, че изплзвам тела :) а и в този смисъл да ти кажа, че снимките ти са чудесни :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Мери! Дано ти се връщат пожеланията, да си намериш скоро работа, да научиш езика добре и да бъдеш много щастлива!

      Delete
  3. След като припомни публикацията с притежаването на много грим - ще ми бъде интересно да прочета и втора, трета и пета част на Let's have a talk с различна грим-тема :)
    За новата година ти пожелавам много радости, пътувания, блог-вдъхновения и любов!

    ReplyDelete
  4. По някога и на мен времето ми тече бавно, но като се обърна назад и си давам сметка, че много неща са се случили и много неща са се променили покрай цялата рутина на ежедневието :) Още не съм разгледала всичко в блога, защото попаднах съвсем случайно тук, но аз се интересувам от природна козметика, какво бихме могли да си направим вкъщи сами и без химикали :) Мисля, че това е бъдещето, защото все повече се обръща внимание на природосъобразния начин на живот. Е не мога да кажа, че не използвам готови маски на Гарниер или тоник за лице, както и гримове, имам цял ъгъл в хола само с моите нещица :)

    ReplyDelete