Glossybox Sweden - August 2013

September 1, 2013

Здравейте, момичета!



Изкуствени мигли в оригинален размер Eyelure Naturalites Lenghtening False Eyeshadows (69кр/брой); Лак за нокти в светло-зелено на шведската марка Claudia в оригинален размер (45 кр/11 мл); Тестер от 50 мл на най-новото масло за тяло на The Body Shop - Honeymania (185 кр/200 мл); Очна линия в черно на Be A bombshell - Onyx Black Eyeliner в оригинален размер (120 кр/брой); Шампоан и балсам на ID Hair от серията Elements Gold Colour Keeper в тестер размер от по 60мл (199 кр/250 мл).



Темата, на която бяха заложили този месец бе - Beauty is Golden и предполагаемо всички трябваше да получат един продукт, който да съответства на нея. Доколкото разбрах това са сенки за очи в бронзово/златно на австралийската компания Model Co. Вместо това в моята кутия бяха включени изкуствени мигли. Всъщност много рядко използвам такива, да не кажа направо никога и съм доволна, че получих един чифт, които може би ще ме подтикнат да проявя по-голям интерес към темата.
Лакът за нокти ме разочарова, защото не харесвам такива цветове, почитателка съм на по-класическите цветове. Всъщност вече притежавам нещо подобно, само че от Revlon и не съм го носила от години, може би е добър повод да го изкарам от кутията и да направя сравнение между двата лака, а кой знае може и нанесен да ме грабне повече.
Очната линия прилича на флумастер, изпитвам известен страх да го тествам, защото подозирам, че ще омацам направения грим, нямам вяра на себе си с подобен писец в ръцете. Мирише точно като флумастер, има тъкмо същия специфичен аромат на спирт/алкохол.
Маслото за тяло е може би това, което най ми допадна, много нетипичен мирис, с който не съм се сблъсквала до момента. Главната нотка е медена, след което се долавя сладост и силен парфюм, изненадващо ми хареса и дори обмислям да си го взема в пълен размер. Не е нещо, което бих носила всеки ден, много е силен и предполагам, че ако прекаля с употребата, ще ми дойде в повече, но за студените зимни месеци си мисля, че би бил удачен.
Шампоана и балсама са в перфектен травъл размер и ще ги оползотворя при следващото пътуване, което се надявам да бъде съвсем скоро. Непозната за мен марка, която не бих могла да коментирам с подробности, мирише идентично със спрея на тяло на Victoria's Secret с фрезия и слива.

Като цяло не лоша кутия, не открих продукт, който да грабне вниманието ми на 100%, но не мога и да се оплача. Още повече този месец използвах събраните си точки през последните месеци и не платих нито стотинка.
Получих и традиционното списание, което бе толкова скучно, че изхвърлих почти веднага, прекалено много реклами и занемарено съдържание.
Самата кутия бе отново в класическия си розов вариант.

Какво мислите вие за съдържанието на кутията? Абонирани ли сте за някой от българските варианти и доволни ли сте?







8 comments

  1. Готина е кутията,маслото за тяло и на мен би ми харесало най-много (обожавам такива продукти).
    Много ми се иска в България кутиите да са на това ниво,но уви..
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много са им хубави маслата на The Body Shop, винаги, когато мина покрай магазина и се спирам да ги помириша.

      Delete
  2. Да, и на мен как ми се иска в България нещо качествено да почнат.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Надявам се сега pinks да вдигнат нивото, гледам вдигнаха цената, дано това да е закана за по-добро съдържание.

      Delete
  3. А в България как мога да се сдобия с такава кутия?

    ReplyDelete
    Replies
    1. В България за момента няма представителство на Glossybox.

      Delete
  4. Страхотни са нещата,аз бих се радвала на всичките продукти.За съжаление тук може да се абонираш само за Prettybox и цената на абонамента е космическа за кутия с мострички...
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти.

      Аз също не съм сред поддръжниците на Prettybox, цената е прекалено висока, за това, което предлагат.

      Delete