USA Haul

September 6, 2013

Здравейте, момичета!

Вчера бях на интервю за работа, което бе успешно и работодателя изяви желание да ме наеме от средата на този месец. Аз участвам в една програма на трудовата борса, която ще осигури 50% от бъдещата ми заплата, което означава, че работодателя ще спести една не малка сума пари и то за срок от една година. За съжаление обаче първо документите трябва да бъдат одобрени и едва след това, ще съм наясно дали мога да започна или не.
Този процес отнема около две седмици, така че в момента съм в трескаво чакане на отговор и силно се надявам да бъде положителен, защото повярвайте ми не е лесно да се живее в държава с такъв висок стандарт цели две години без никакви доходи.


Другата новост около мен е, че спечелих един giveaway, всичко се случи неочаквано за мен (обикновено изобщо не участвам в подобни игри, защото нямам никакъв късмет), хареса ми идеята, която седеше зад него и реших да се присъединя с каквото мога.
Пакетчето ми пристигна много бързо - само за 4 дни (обожавам Шведските пощи!!!), всичко беше в перфектно състояние и грижливо опаковано. В края на публикацията ще оставя линк към канала на момичето, което организира играта, аз съм ѝ голяма почитателка и се надявам да допадне и на вас. Много е искрена, забавна, непринудена и симпатична.

Всички продукти, които тя бе избрала като подарък са нейни лични фаворити и голяма част не са достъпни за европейския пазар, така че за мен бе още по-вълнуващо да имам възможност да пробвам нещо различно, което иначе и да искам не бих могла.
Баща ми живее в Америка, но той не разбира от козметика и всеки път, в който го помоля да ми донесе нещо, той просто не успява да го открие и много отдавна съм се отказала да го затормозявам с поръчки, обикновено ми взима по нещо от летището. Всъщност той се прибира след три дни, така че нямам търпение да видя с какво ново ще ме изненада.






Няма да ви държа в напрежение, а направо ще ви покажа новите придобивки, надявам се да ви бъде интересно да разгледате малко снимки.

Real Techniques Blush Brush


Съвсем наскоро ви показах първия комплект четки, с които се сдобих и впечатленията си от тях. Споменах ви, че проявявам интерес към някои от самостоятелните им четки с розовите дръжки и може да си представите радостта ми, когато в кутията открих тази за руж.
Много по-мека е от тези, които бяха включени в моя сет и дори без да съм я използвала, мога да кажа, че много ми допадна.
Не мога да повярвам, че съм отлагала тази си покупка толкова дълго време и при първа възможност, ще си купя всички останали, на които съм хвърлила око.

ELF Eyeshadow Brush


Аз притежавам две такива четки и съм изключително доволна от тях. Щастлива съм, че и някой друг споделя любовта ми и смятам да зарадвам с нея някой друг, който има по-голяма нужда от мен в момента.

Wet n Wild Fergie  - Rose Champagne Glow



Колекцията от продукти на Wet n Wild, които са в колаборация с певицата Fergie, доколкото ми е известно не са налични на нашия пазар. Дани бе избрала да ми подари златистия хайлайтър от тази линия, тя много пъти е споделяла, че е много впечатлена от него и е един сред любимите ѝ продукти, които се предлагат от масовите марки.
Първоначално се изненадах от големия размер на кутийката (съдържа цели 11,3гр продукт), няма вариант, в който някога бих изразходвала дори 1/5 от това количество ( при наличието на не малко такива продукти в колекцията ми). Цвета се оказа доста уникален и различен от това, което вече притежавам. Съдържа ситен брокат, много е бляскав и нямам търпение да видя как ще стои веднъж нанесен върху лицето.

Sephora + Pantone Universe - Astral Lip Glaze



Комплект от четири гланца за устни в доста дръзки цветове, които ако зависеше от мен едва ли някога бих си купила. Да, обаче днес пробвах златистото и взех, че се харесах. Консистенцията им е доста плътна, но не лепнат, пигментацията е като на разтопено червило.
Много ми харесаха.

Maybelline Vivids - Shocking Coral


Лятото вече е към своят край, за това и мисля да си оставя това червило непокътнато до другата година, когато ще имам по-голяма възможност да му се насладя.
Страхотен дързък и запомнящ се коралов цвят, който не мога да повярвам, че така и не се наканих да си купя.

L'Oreal Revitalift - Miracle Blur


Продукт, който има за цел да изравни текстурата на кожата и да запълни бръчки, линийки и пори.
Дани го използва вместо база преди фон дьо тена си, така че вероятно и аз ще го пробвам първо така.

Maybelline Volum'Express - Big Eyes Mascara


Нова спирала от Maybelline, която се състои от две части - в едната си част е с по-тънка четка, в другата е с по-дебела. Предполагаемо прави миглите да изглеждат като изкуствени и отваря погледа.

Neutrogena - Shine Control Powder


Прозрачна пудра за лице, която контролира отделянето на себума и помага на кожата да остане матова цял ден.
До сега съм пробвала само бялата козметика от тази марка и ми е любопитно да видя как ще се представи този продукт и дали наистина действа. Тези дни при нас бе доста топло и на някои места "лъснах" непредвидимо, с удоволствие бих пробвала нещо по-различно от любимата ми Stay Matte на Rimmel.

Това бяха всички продукти, които бяха включени в пакетчето. Много съм благодарна на Дани, оставям линк към канала ѝ, ще се радвам да я подкрепите и да се абонирате.

http://www.youtube.com/user/CoffeeBreakwithDani


16 comments

  1. Страхотни неща, да си ги ползваш с удоволствие!И да ни ги покажеш подробно като събереш мнения :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, не зная дали за всичко ще направя отделна публикация, но ще спомена отзиви под една или друга форма.

      Delete
  2. Разкошни подаръци <3 Да си ги ползваш със здраве и да ни покажеш ревюта <3

    ReplyDelete
  3. Честити да са ти придобивките :)

    Обаче тази Дани... видеото й за колекцията от козметика много ми хареса, обаче последното нещо, което можеш да кажеш е, че е непринудена. Сноб си е и още как.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз я гледам от преди няколко месеца, тъкмо беше започнала и общо взето имаше 200 абоната. Не мога да кажа, че съм съгласна с всичко, което казва или прави, но гледането на клипове в youtube за мен отдавна се е превърнало в нещо, което да ми е на заден фон, докато се гримирам или чистя. Тя обаче ми грабна вниманието, на мен лично ми се струва непринудена и ми се иска да мисля, че не се е главозамаяла все още и е искрена с тези, които я гледат.

      Delete
  4. Хаха, и на мен ми е като фон докато се гримирам, подреждам, мотая...
    Надута е малко, но пък е чаровна и е една от малкото, с които имам визуални сходства, което си е предимство.

    ReplyDelete
  5. Честити придобивки! :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Честито, Жени! От скоро гледам въпросното момиче и бя много приятно изненадана да видя името ти в информацията под видеото с обявените победители. Сега виждам всичко си получила. Много се радвам за теб <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Получих всичко и дори използвах част от продуктите вече :) Благодаря ти за подкрепата, винаги си много мила.

      Delete
  7. Strahotni ne6ta Jeni, as sa6to imam giveaway v moq kanal, moje da mu hvarli6 edno oko ako ima6 vreme.
    https://www.youtube.com/user/dafkova/videos

    Golqm tvoi fen
    Diana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, Диана, с удоволствие ще се абонирам за канала ти. Успех!

      Delete
  8. Честито, супер готини подаръци! На мен ще ми е интересно да прочета за Лореалския продукт. Тази дани си е малко фръцла и аз я гледам от известно време. Дори вече успя да ме откаже от една база на Бенефит, която даже поръчах и после канселирах заради нея. Трудно ще й го простя хихи

    ReplyDelete
    Replies
    1. Подаръците определено ми харесаха :) Дани напоследък започна леко да се лигави ми се струва, пак си е сладурана де, ама и аз забелязах, че се фръцка.

      Delete
  9. Ооооо обичам такива неща, боже защо понякога съм толкова вдетенена хехе. Страхотни неща, всичките до едно са супер. Предполагам чувството е било невероятно като си получила тази изненада.

    ReplyDelete