Glossybox Sweden - March 2013

April 5, 2013

Здравейте, момичета!

При нас най-накрая дойде пролетта! През последните няколко дни се радваме на повече слънце и то за много по-дълго време. Стъмва се около осем и имам чувството, че дните са безкрайни, не просто не ме е налегнала пролетната умора, а  се чувствам по-енергична от всякога. Най-щастливи са кучетата, които имат възможност да тичат в близката горичка и да гонят пръчки, докато капнат от умора. Ако някога имате път към Швеция, горещо ви препоръчвам да го направите през пролетта и лятото, атмосферата е невероятна. 

Вчера реших да се гримирам с нещо по-цветно и младежко, сетих се за лилавите кремообразни сенки на Illamasqua, които получих в предишна Glossybox. На пръв път ми се сториха разкошни, нанесоха се почти без проблем, бяха равномерни и достатъчно плътни, без да бъдат тежки, консистенцията ми допадна и в интерес на истината много се харесах. Само след около час 90% от цвета се беше насъбрал в сгъвката на окото и изглеждах потресаващо. Ще използвам друга база следващия път, но подозирам, че няма начин да ги нося самостоятелно.


Като каза Glossybox, този месец имаше огромно забавяне в изпращането на кутиите, защото миналата седмица се празнуваше Великден. Както винаги бях много нетърпелива и ми се изчака чакането, дори подозирах, че може и никога да пристигне, защото се случи така, че бе безплатна. Не зная дали съм ви казвала преди, но всеки месец имаме възможност да попълваме въпросник, който да отрази впечатленията ни от дадени продукти и срещу това получаваме определен брой точки. След това имаме право да разменим 500 точки за безплатна кутия, което направих и аз. 
В крайна сметка днес получих своята пратка и нямам търпение да споделя с вас какво се криеше вътре. Темата, която обединява продуктите е Red Carpet и е посветена на вече отминалите Оскари. Нямаше никакви изненади в дизайна на самата опаковка, нито нещо по-специално като цяло. Отново бяха изпратили списанието Glossymag, което май вече стана ежемесечно, което според мен леко се отрази на съдържанието, а наличието на огромен брой реклами леко ме отказа да го чета с обичайния висок интерес.



Jelly Pong Pong 2 in 1 Eyeliner & Shadow - Black
*Пълен размер 2,8 гр./109 крони


Виждайки този продукт в кутията си, ме изпълни голям ентусиазъм, защото имам спешна нужда от нова очна линия. Оказа се  обаче, че радостта ми е много прибързана и очната линия се оказа черен молив, от който нямам никаква нужда. Използвам черен молив в много редки случаи, обикновено посягам към бронзовите, кафявите и сивите нюанси. Тествах го леко върху ръката си, за да добия представа дали е нещо, което би ме заинтригувало и на пръв поглед ми се стори като добър продукт, писецът е доста дебел, което обяснява и препоръката върху етикета да се използва вместо сенки.

The Body Shop Vitamin E Day & Night Cream
*2 x тестера 15 мл. Оригинален продукт дневен крем 50 мл/125 крони ; нощен крем 50 мл/175 крони


Опита ми с продуктите на The Body Shop е доста позитивен, най-силно впечатление имам от душ геловете и маслата за тяло. За съжаление цените, на които се предлагат тези продукти тук са неоправдано високи и поради тази причина дори не ги и заглеждам.
Получих два тестера на дневен и нощен крем за лице от най-новата им серия, съдържащи витамин Е и антиоксиданти. Не мога да споделя никакви впечатления от тях освен, че миришат много приятно, имат този типичен аромат на крем, който на мен ми е много любим.

SmileLab Advanced Teeth Whitening Strips
 *3 ленти тестер. Оригинален продукт 15 ленти/499 крони


Получих и три ленти за избелване на зъби от марката SmileLab, никога до този момент не съм използвала подобен продукт и съм много любопитна да видя дали действа и как ще ми се отрази. Имам чувствителни зъби и се надявам лентите да не ми щипят или парят при употреба. 

Da Vinci Cosmetics Mineral Shimmer Earth
*Оригинален продукт 1,75 гр/ 169 крони


Този продукт представлява силно блестящи прахообразни минерални сенки в златист цвят. Не мога да кажа, че е невиждан или уникален, със сигурност вече притежавам нещо подобно и в този смисъл не ме зарадва кой знае колко много. Рядко използвам подобни нюанси, но ще се постарая да го вкарам в ротация по някое време. 
Майката на приятеля ми получи в нейната кутия подобен продукт, само че в златисто розов цвят, който е разкошен.

Trind Nail Repair
* Тестер. Пълен размер 9 мл/129 крони


Сигурно са ми прочели мислите, защото получих тестер на заздравител за нокти, а аз със сигурност имах нужда от нещо такова. Марката ми е непозната, нямам представа какво да очаквам, нито дали действа, но още днес ще се лакирам и се надявам да видя някаква промяна в състоянието на ноктите си. Имам известни притеснения, защото на опаковката е оказано, че съдържа формалдехид, а доколкото ми е известно тази съставка далеч не е полезна, честно казано предпочитам счупени нокти, отколкото проблеми със здравето, така че мисля да пропусна бъдеща покупка, дори и да ми допадне. В случай, че ноктите ми се повлияят ще прочета за някакъв заместител, който е по-щадящ.

Споменах ви, че майката на приятеля ми получи своята първа кутия този месец, за съжаление забравих на направя снимка, но мога да ви кажа, че получи измиващ гел за лице на The Body Shop и стейн за устни в розово на Jelly Pong Pong. Останалите продукти бяха същите като моите.

Желая ви хубава и спокойна вечер.

3 comments

  1. Честито! Моливчето изглежда доста наситено, ако може да драснеш един суоч, ще съм много благодарна :) А също и на сенките на Иламаска (или както се чете) - тази марка е доста интересна, с изключение на ужасно агресивните си рекламни фото шуутове (и НАРС не са по-далеч). Те ми действат доста отблъскващо, но продуктите май са добри...

    ReplyDelete
  2. сенките изглеждат много добре.. :)

    ReplyDelete
  3. Харесва ми, че са съчетали бяла и декоративна козметика в кутията :)

    ReplyDelete