Glossybox Sweden - April

May 3, 2012

Здравейте, момичета!

Позагубих се малко напоследък, но времето тук е невероятно и не пропускам нито минута, за да му се насладя. Особено, когато имаш две кучета, които са много игриви просто няма как да не се възползваш.
Друго ново около мен е, че другата седмица трябва да пристигне ЕГН-то ми. Жената, която работи по моя случай се свърза с мен, за да поиска някои допълнителни документи и ми каза, че съм одобрена. Сега очаквам номера си по пощата. Най-накрая имам някакви права в тази държава и не се чувствам толкова изолирана. Много е неприятно, когато дори не можеш да получаваш поща, защото нямаш адресна регистрация.

Днес съм ви подготвила нещо лекичко за четене и се надявам да ви бъде интересно.


Glossybox е компания, която има свои клонове в почти 20 държави и за мое щастие Швеция е една от тях. Действа на принципна на абонамента и срещу 139 крони (приблизително 30 лв.), всеки месец ще получавам кутия пълна с тестери на козметика и грим. При регистрация се попълва въпросник, който да определи вкуса на всеки потребител, така че да получава продукти, които да съответстват с него. Всяка държава включва различни продукти в кутиите си.
Срещала съм публикации из блоговете, които следя посветени на Glossybox и винаги съм била много заинтригувана от идеята, така че веднага щом разбрах, че мога да се възползвам и аз от това побързах да се абонирам.

Този месец работят съвместно с Шведските награди за козметика и красота, като голяма част от номинираните продуктиса включени в кутиите.


Всички продукти пристигат в розова кутия, която е изработена от много твърд картон и преспокойно може да се използва и за в бъдеще. На мен лично много ми харесва и ще съхранявам част от продуктите си за коса в нея, така че да ми под ръка по всяко време.


Не мога да ви опиша изненадата си, когато отворих моята кутия, защото не очаквах да бъде толкова пълна и да съдържа толкова много продукти в цял размер. Цената на продуктите, които получих надвишава в пъти цената, която платих за абонамента.



1. L'Oreal Paris - Youth Code Luminizer Serum 
 - Цял размер, цена 229 крони.


Силно се надявам, че не са ми изпратили този продукт, защото смятат, че съм стара и се нуждая от защита против бръчки. 
Шегата настрана, нямам почти никакъв опит с бялата козметика на L'Oreal, а кремове против бръчки до този момент не съм използвала, така че би ми било интересно дали ще има някакъв ефект или не. Определено имам нужда от нов крем, този на Effaclar почти ми свърши и се надявам този да ми свърши работа и да не ми излезнат пъпки от него.
Производителите му обещават гладка, отпочинала и сияна кожа.

2. Nails Inc - Porchester Square
- Мини размер, цена цял размер 159 крони.


Бих казала, че това е любимият ми продукти от всички, които получих. Никога не съм използвала лаковете на тази марка, а съм ги срещала из различни сайтове. 
Цветът - кафяво сив съвпада изцяло с това, което аз харесвам и си купувам обикновено  и не съм имала възможност да го тествам все още, но подозирам, че ще се сдобия с него в цял размер.

3. Oriflame - Beauty Wonder Lash Intense Mascara
- Цял Размер, цена 185 крони.


Точно вчера преглеждах блога на Ели от MaquiLab и видях, че новата ѝ публикация е посветена на тази спирала за очи. Може да погледнете нейните впечатления ако ви е интересно - http://maquilab.blogspot.se/2012/04/favourite-mascara.html. Предполагам цената в България ще е много по-ниска.

Не съм запозната с асортимента на Oriflame, тъй като нямам познати, които да са представители и се радвам много, че Glossybox работи с тях и ще имам възможност да пробвам част от продуктите им. 

Допълнително получих и картичка с код за 40% намаление на един продукт, ако поръчам от сайта им. Ще се радвам ако можете да ми препоръчате нещо, което си струва да се пробва.

4. Lernberger Stafsing Preparing & Protecting Primer
- Цял размер, цена 179 крони.


Според указанията на опаковката този спрей съдържа протеини, серамиди, екстракт от гроздово семе и амино киселини. Има няколко основни свойства - термична защита, хидратация, предотвратява заплитането и подобрява ефекта от продукти за стилизиране.

Трудно ми е да повярвам, че един продукт може да свърши толкова много неща наведнъж и дори да спомогне за по-бързото изсушаване и с голямо любопитство ще го пробвам още утре, след като си измия косата. Цената му е приемлива и ако остана доволна нямам против да си го купя още веднъж.
Интересното е, че спрея е получил наградата в категорията, за която е бил номинирам.


Допълнително получих и два малки тестера на шампоан и балсам, които са на същата марка.

5. Natuvive - Lemongrass Fresh Shower Gel
- Мини размер, цена цял размер 77 крони.


Всъщност точно в момента използваме този душ гел вкъщи и много ни харесва. Мирише на свежа трева и оставя кожата много мека. 
Много обичам подобни малки опаковки, които мога да нося със себе си, когато пътувам и не останах недоволна при всички положения. 

Както виждате разнообразието от продукти и марки бе наистина голямо и аз лично съм повече от доволна. Със сигурност ще остана абонирана за  Glossybox и очаквам с нетърпение следващият месец. По този начин имам възможност да тествам неща, които едва ли иначе бих си купила и дори да не остана всеки път на 100% доволна елемента на изненадата си струва цената.
Много ми допада и самата кутия, която както казах ще вкарам в употреба със сигурност и като цяло съм наистина щастлива, че имах възможност и аз най-накрая да се сдобия с такава.

Получих някои отзиви, че изоставам с ревю-тата, което е абсолютната истина, но са ми толкова скучни за писане в повечето случаи. Трябва да съм наистина много влюбена в нещо, за да се вълнувам и вдъхновя. Обещавам обаче да се опитам да поправя тази грешка и следващата ми публикация ще бъде ревю на на новият коректор на L'Oreal - Magique Lumi, който се предлага и в България.
Много ми е трудно от чужбина да следя какво ново има на пазара, никоя от големите компании не ми изпраща информация за новите си продукти и се налага понякога да импровизирам. Добрата новина е, че вече всичко може да се поръча по интернет, така че ако нещо ви хареса от нещата, които показвам далеч не е невъзможно да се сдобиете с него.


Желая ви хубава и спокойна вечер.

15 comments

  1. Чудна кутийка :) Дано и тук да си имаме скоро...

    А за продукт на Ори, който да заслужава пробване - за мен това е ексфолиантът за тяло Swedish SPA с джинджифил. Вече не знам коя кутия ползвам!

    Да са ти честити нещата, ще чакам ревюто за коректора :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дано да пуснат нещо подобно и да е на достъпна цена, за да могат да се възползват всички, които искат.

      Мерси за предложението, със сигурност ще погледна. Нямам никакъв опит с тях, както казах и всяка препоръка ми е ценна.

      Delete
  2. Супер ! Завидях ти :) очаквам с нетърпение и в БГ да имаме Glossybox на 100% бих се абонирала.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много съм доволна наистина. Дано другият месец да не ни разочароват :)

      Предполагам по някое време трябва да ги пуснат и в България ако се договорят с фирмите вносители, разбира се. Предполагам от тях зависи всичко. Как и дали са готови да дават тестери и т.н.

      Delete
  3. От толкова много време ги следя!И ревюта в Youtube и по блогове!Толкова силно се надявам и ние в България да си имаме!Радвам се,че имаш възможността да ги получаваш!С нетърпение ще чакам другите ти публикации!Поздрави :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси много!

      Поздрави и на теб.

      Delete
  4. Страхотно,дано и в България да пуснат такива изненадки,на достъпни цени. :)

    ReplyDelete
  5. Невероятно ревю:)Заинтригува ме определено изненада - това,че не знаеш какво ще получиш и чакаш с нетърпение следващия месец.Надявам се скоро и в България да го има.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти. Ще пиша и за следващата кутия, когато я получа.

      Delete
  6. И аз се надявам скоро в България да се наслаждаваме на такива неща. Все пак искам да попитам някой забелязал ли е beauty box-a в магазините на Beauty Zone? Аз попитах за кутията и тя съдържа 2 продукта в цял размер както и мостри на реномирани марки, всичко за 10 лв. Някой купил ли си я е и какви са наблюденията му?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не бях чувала за подобно нещо до сега, но ми звучи интересно. Ще го пробвам, когато се прибера :)

      Delete
  7. Здравей! Случайно да знаеш дали в Дания също имат клонове ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, проверих вчера, но доколкото разбрах за момента - няма. :) Надявам се скоро да дойде и при теб.

      Delete
  8. Благодаря! Аз също се надявам :)

    ReplyDelete