Любими продукти през Май

May 29, 2012

Здравейте, момичета!

В момента готвя магистърска теза, а отделно ходя и на курс по шведски и съм постоянно заета с нещо. За съжаление блогът е на второ място и не знам до кога ще продължава да бъде така. Благодаря за разбирането.

Този месец бях много скромна с покупките и ще пропусна традиционната публикация посветена на тях. Сдобих се само с гланц за устни и сенки на Chanel и съм много горда от себе си. Нищо не ми липсва и не чувствам нуждата да купувам излишни неща.
Силно се надявам тази тенденция да продължи, защото бях се поотпуснала малко по едно време, но пък не съжалявам за нищо - влюбена съм в 99% от козметиката, която притежавам и винаги се гримирам с голямо желание.

Много ми бе трудно да си събера мислите и да напиша днешната публикация, защото огромна част от продуктите, които използвам всекидневно съм показвала достатъчно много пъти, а не искам да ви отегчавам и обременявам с излишна информация.





Lip Products


В последната ми публикация ви показах някои от най-използваните ми продукти, но няма как да не ги спомена дори и накратко, защото са неразделна част от грима ми.

132 Sweet Pink на Maybelline е червило, което си купих миналата година и чак сега си дадох сметка, че съм го преполовила, което при мен се случва рядко, защото по едно време бях затрупана с около 30 червила. Скоро ще ви го покажа в отделна публикация, защото е много симпатично и би се харесало на много от вас.

Amaryllis на Make up Store, Woopin Watermelon на Clinique, Pink Blush на Rimmel и Creme Cup на MAC са останалите ми фаворити. За повече информация и снимки може да погледнете : http://www.rainofmakeup.com/2012/05/summer-lips.html

Blush



Ружовете ми на MAC в Pinch O' Peach и Well Dressed са сред най-често използваните продукти напоследък. След като ги бях игнорирала за по-голямата част от зимата реших, че е крайно време да ги вкарам в употреба отново и честно казано бях забравила колко много ги обичам.
Специално Well Dressed носих нон стоп месеци, след като си го купих и подозирам, че ще му се види края това лято. Този тип студено светло розови цветове не са по вкуса на всеки, но ако сте светлички като мен, мисля че ще ви допадне. Изглежда много симпатично и дискретно.
Pinch O' Peach е смеска между розово и прасковено, макар че на моята кожа колони в пъти повече към розово, но не е силно пигментиран и стои естествено и нежно.
Обожавам ружове и може нищо друго да не нося, но винаги ще сложа поне мъничко цвятвърху лицето си, за да се преведа малко във вид.

Montagne Jeunessе - Iced Crystal


Имам отделна публикация посветена на тези невероятни маски за лице, която може да прочетете за повече информация. Прибирам се в България след 20-тина дни и ще взема няколко със себе си, за да имате възможността да ги пробвате и вие.

Специално Iced Crystal е новата ми страст, защото ми напомня много на любимата ми Ocean Salt от Lush, която свърши и не съм си купила отново все още. Използвам я два пъти седмично, когато се нуждая от ексфолиране. Съдържа екстракт от мента и освежава кожата и подобрява тонуса за минути. Гледам да си я правя в началото на деня, защото се разсънвам много бързо и ми действа много положително на настроението. Оставя кожата много чиста, мека и подхранена. Усещам огромна разлика в това как се чувства лицето ми.

Lernberger Stafsing - Primer & Protect


Не знам дали ще ми повярвате, но поне 5 пъти обърках името на марката преди да успея да го напиша правилно.
Получих този продукт в първият си Glossybox и не вярвах, че ще остана кой знае колко доволна, но след месец употреба мога да кажа, че усещам косата си по-мека от преди. Не забелязвам да има ефект при разресването или пък да прави косата ми по-гладка, не знам и до колко я предпазва от топлината на сешоара и пресата, но това, което мога да заявя със сигурност е, че я усещам по-лека и както споменах много мека. Допада ми и аромата, което винаги е допълнителен бонус.
Дали бих си го купила отново - нямам идея, но с удоволствие ще си изразходвам тази опаковка.

NYX - Milk Jumbo Eye Pencil


Не си спомням дали съм ви споменавала, че това е един от тези продукти, които препоръчвам на всеки да притежава. Аз лично съм изразходвала 2 такива до момента и нямам никакво намерение да се лиша от тях, поне докато се продават ще си ги купувам.
Използвам го предимно за база на хайлайтъра - в началото на окото и под веждата. По рядко се сещам да нанасям преди прахообразните сенки.
Този тип моливи могат да се насъберат в сгъвката на окото ако нанесете прекалено плътен слой, така че за тях в пълна сила важи правилото - по-малко е повече.

MAC - Brush Cleanser


Имам този продукт от началото на годината и го използвах от време на време, докато приключа окончателно със спрея за почистване на IsaDorа. Прехвърлих си го в опаковка със спрей помпичка и ми е много по-удобно да работя с него. По-този начин хабя много по-малко количество и ми е далеч по-лесен за употреба.
Почиства четките ми само за няколко секунди и за още толкова изсъхват напълно и са готови да ги използвам отново.
Сега дори не си правя труда да ги почиствам вечерта, а го правя непосредствено преди да се гримирам.

 TreSemme - Luxurious Moisture


Никога не съм била придирчива към шампоаните си и общо взето харесвам каквото си купя (с малко изключения). Тествам този от скоро и ми допада една идея повече от тези на масовите марки, които използвам обикновено.
Според производителите, целта му е да заключи влагата в косъма и да подобри състоянието на сухата и увредена коса. Като обикновен потребител съставките и обещанията не ми говорят кой знае какво, така че разчитам само на това как изглежда косата ми след употреба.
Усещам някаква разлика, която напълно е възможно да се дължи на силикони или сулфати ( или каквото друго слагат вътре), но усещам косата си по-жива в краищата, където преди беше доста суха.

Catherine Arley - 715


Със сигурност сте чували за тази много евтина марка, която предлага страхотно разнообразие от лакове за нокти. Имам този от миналата година и едва този месец започнах да го нося повече. Цветът е синьо-зелен с миниатюрни сиви блестящи частички (не брокат), които се забелязват особено много на слънчева светлина. Много е свеж и идеален за сезона. Задължително ще го включа в отделна публикация, мисля че ще ви допадне и на вас.

Надявам се моите любими продукти да са ви били интересни и липсата на нови придобивки да не е била прекалено очевидна.
Ще се радвам да споделите какво ви е впечатлило вас или пък е променило живота ви, винаги съм отворена към нови препоръки.

Пожелавам ви страхотен и изпълнен с усмивки ден. До скоро!

5 comments

  1. Чудесна публикация!Имам само една забележка- мисля, че лакът е номер 715- и аз го имам и е страхотен! :)

    ReplyDelete
  2. Мерси много, че ме поправи. Понякога съм толкова разсеяна, че не е реално... Вместо номера на самия лак съм гледала някакъв ref номер. Поправих и в публикацията, за да не обърквам хората :)

    ReplyDelete
  3. Както винаги интересна публикация.Лакът на Catherine Arley си го купих в петък от Lilly,просто веднага ме грабна цветът му.Още не съм го пробвала,но съм сигурна,че ще стои страхотно:)

    ReplyDelete
  4. И аз имам това червило на Мейбълин, ползвам го много често, цветът е много красив.

    ReplyDelete
  5. и аз се чудих дали да си купя този цвят на Мейбелин, но в крайна сметка си взех 2 - 190 Atomic pink и 140 Intence pink , матови и са много издръжливи!

    ReplyDelete