Топ 11 за 2011

December 20, 2011

Здравейте, момичета!

Подготвихте ли се за предстоящата Коледа? Аз лично най-накрая приключих с последните покупки и мога да си отдъхна спокойна, сега остава само всички да си харесат подаръците и ще бъда много щастлива. 
Искам да приготвя нещо българско за Коледната вечеря и в момента съм в процес на преглеждане на рецепти, стискайте ми палци да успея.

Подобно на миналата година (Link), реших да направя списък с едни от любимите ми продукти, които съм използвала безброй много пъти. 
Част от нещата, които ще ви покажа не са нови и ако следите блога ми е много вероятно да сте ме чували да ги споменавам много често, ако все пак се интересувате от подробности за някой от продуктите, не се притеснявайте да питате!





Не успях да включа всичко, което ми се искаше, защото през 2011 година успях да добавя в колекцията си много продукти, които харесвам много, но се опитах да подбера тези, които наистина най-много са успяли да ме впечатлят и използвам всекидневно (с изключение на 1).


1. Четки за грим : Sigma - The Cities - New York

Имам този комплект от известно време и исках да го използвам достатъчно дълго, за да мога да му дам стойностно ревю. 
Аз лично съм голям почитател на повечето от комплектите на Sigma, но специално този съдържа набор от четки, които ми допадат страшно много. Селекцията съвпада точно с това, което аз използвам ежедневно и не се поколебах да си ги купя, а и цената е повече от прилична. Доволна съм от избора си и ги използвам постоянно. 


2. MAC - Face and Body Foundation

За втора поредна година споменавам за този фон дьо тен в списъка с любимите си продукти, но истината е, че го използвам много и отговаря на всичко това, което аз търся за себе си в един такъв продукт.
На снимката не се вижда добре (разклатих го преди това, за да изглежда по-добре), но е почти на привършване и няма да се поколебая дори за миг да си го купя отново.

За повече информация и снимки : Link


3. MAC - Studio Careblend Powder

Обожавам тази пудра на MAC (както виждате и тя е вече почти свършила), изключително съм щастлива, че я открих и както подобно на фон дьо тен-а е нещо, което ще продължа да си купувам, независимо от цената.
Използвам я от около половин година и смятам, че е доста икономична, имайки в предвид, че я използвам постоянно.

За повече информация и снимки : Link


4. Sleek - Oh So Special

Много се чудих дали да включа тази палитра в списъка, защото честно казано не я използвам толкова често, колкото би ми се искало (имам още 5 палитри), но в нея има 3 цвята, които много ми харесват и дори само заради тях си струва да се спомене.
Качеството на самите сенки е страхотно, както и при останалите им палитри и селекцията от цветове би се харесала на повечето хора.

Бях ви обещала ревю още миналият месец, но така и не успях да стигна до него, но не съм се отказала от това!


5. Garnier - Roll-On

Една от най-големите изненади през тази година в моите очи се оказа именно този продукт. Интересното е обаче, че напоследък го използвам не само според неговото предназначение, а под формата на хайлайтър и коректор за зоната около устните и носа. 
Много ми допада натуралния завършек, който придава на кожата ми и го включвам в списъка на продуктите, които ще си купя отново (въпреки че първоначално нямах такова намерение заради цената, която все още смятам, че е твърде висока). 

За повече информация и снимки : Link


6. Korres - Lip Butter
Веднага щом пробвах тези балсами за устни си дадох сметка, че са сред най-добрите, които съм използвала някога.
Този тип продукти са необходимост за всяка една жена и ги препоръчвам на всички, които използват балсами. 
От тези, които имам определено Jasmine ми е далеч по-любим, но докато съм си вкъщи гледам да използвам този повече, за да не ми залежава.

За повече информация и снимки : Link

7. MAC - ружове

Ружовете са моята голяма страст и съм много доволна от мини колекцията си на MAC, която успях да си събера през изминалата година. 
Може би най-любимият ми от всички (и все пак е относително) е Ladyblush, който е кремообразен и стои невероятно върху светлата ми кожа. 
На този етап нямам намерение да купувам други ружове специално от MAC, защото са доста скъпи, а и имам разнообразие от различни нюанси.
Ружът не е нещо, което свършва бързо, но в случай, че привършва специално този (или срокът на годност изтече) не бих се поколебала да си го взема отново.

За повече информация и снимки : Link

8.  Lush - Ocean Salt


Съвсем скоро ще пусна ревю-то на този магически продукт, който промени живота ми. От снимката може да се убедите колко много използвам този скраб и съм наистина доволна от начина, по който се отрази на кожата ми. 
Бях малко скептична в началото, защото мислех, че ще бъде твърде груб, но опасенията ми се оказаха напразни и кожата на лицето ми е в много по-добро състояние, откакто използвам този продукт.

9.  Clinique - Liquid Facial Soap

Този почистващ лицето сапун получих в комплекта от 3 стъпки на  Clinique и докато от другите две части не съм кой знае колко впечатлена, то този определено си струва хваленето. Измива кожата ми много добре, премахва всякакви остатъци от грим и е много нежен и деликатен продукт. Усещам до някъде някакво изсушаване, но за мен не е пречка.


10. L'Oreal Infallible Eyeshadows

Знам, че много ви ги хваля през последните месеци, но тези сенки се превърнаха за кратко време  в необходимост за мен. С най-голямо удоволствие бих си купила останалите цветове, въпреки че разбира се няма да го направя. Набелязала съм си още 2 нюанса обаче, които мисля да си купя през идващата година, така че може да очаквате и снимки.

За повече снимки и информация : Link


11. Avon - Supershock Eyeliners
Нямаше как да не включа най-любимите си моливи за очи в този списък, защото си струва да бъдат споменати. Използвам ги вече година и няма да спра да си ги купувам, цената им е много достъпна, а качеството ненадминато.

За повече снимки и информация : Link 

Радвам се много, че повечето от покупките ми през годината се оказаха успешни и нямам търпение да видя какви изненади ще ни поднесе 2012 г. 
Кои са вашите любими и най-често използвани продукти през годината? 
Благодаря ви от сърце, че четете моят блог и ме подкрепяте, оценявам го с цялото си сърце.

За тези, на които им е интересно какво се случва с мен, реших да пибликувам от време на време някои по-лични неща в края на част от публикациите, така че ако не желаете да прочете може да пропуснете.


  • Най- накрая си имаме сняг!!
  • Лукас вчера беше на фризьор, подстригаха го много и сега прилича на голям черен плъх, утре ще го заснема и ще ви покажа.
  • Преди два дни пазарувах сама и вместо това, което трябваше съм взела нещо друго, което пък се оказа някакво традиционно шведско ястие, което се поднася на Коледа - аншоа, картофи, лук и някакъв сметанов сос.
  • Майката на приятеля ми вчера изненадващо ми подари червило на NYX. Бях супер въодушевена, защото дори и не подозирах, че тази марка се предлага тук, разбира се това не траеше дълго, защото цените се оказаха НЕВЪЗМОЖНИ просто.. Червило, което в cherryculture се продава за 4$, тук е 13 евро. Не, мерси! За още 3 и ще си купя MAC.
  • Търся си червeно червило (имам си само едно на Revlon)и брокатен златист лак!  Евентуално утре може да отида да поразгледам дали има нещо, което да ми допадне. Звучи ми много Коледно червено червило, брокатен лак и златисти сенки. Ако успея да си намеря това, което търся може да ви напиша някоя публикация по темата!

5 comments

  1. Нямам търпение за ревю на Слийк! Аз също съм на вълна златен блясък и червено червило в момента :) Любимите ми продукти от тази година, ще се окажат черния молив на есенс, butter кремовете на Викториа Сикрет, и повече не мога да се сетя за сега :) Супер публикация

    ReplyDelete
  2. Добра равносметка на изминалата година в козметично отношение :))) Определено и аз бих поставила палитрата ми Слийк в този списък, а съшо и ексфолианта за тяло от СПА серията на Орифлейм :)

    ReplyDelete
  3. @PureAdoration Имам чувството, че винаги, когато си правя някакви планове и нещо се случва и не мога да си приключа с нещата, но веднага в началото на 2012 ще пиша за тази плаитра, обещавам! Мисля тези дни да пусна публикация за скраба на Lush и бялата козметика, която използвам, надявам се да успея!

    @Eli Радвам се, че си доволна от палитрата на Слийк. Страхотни са наистина.

    ReplyDelete
  4. Много хубава публикация! И аз подготвям нещо подобно,но да видим до колко продукта ще я докарам :)) Ексфолианта на Лъш и аз смятам да го пробвам! Пожелавам ти още мнооого козметични открития през 2012 година! :)

    ReplyDelete
  5. Здравей, Жени. :) Намислили сме нова рубрика за блога, в която ще взимаме интервю от хора, които обичат и се занимават с грим. Аз се сетих първо за теб и ще се радвам да ми пишеш на скайп julia.vaklinova

    ReplyDelete