Благодаря на всички. Време за подаръци.

August 15, 2011

Здравейте, момичета!

Много скоро се местя да живея в чужбина и ми се иска преди да замина да ви направя един скромен подарък, в знак на благодарност за времето, което отделяте, за да следите блога ми и да оставяте вашите коментари.

Започнах да водя блога почти като на шега преди вече 9 месеца и никога не съм предполагала дори, че ще има хора, които ще го четат и ще им бъде интересно.
Спомням си, че си бях купила няколко неща от Sleek и бях толкова впечатлена, че ми се искаше да споделя емоцията си с целия свят. Така и се роди идеята.

Само тези, които имат собствен блог знаят колко време и услия отнема да се подготви всяка публикация и подкрепата ви означава наистина много за мен, дава ми сили да не се отказвам и да продължавам да пиша.

Старая се да има разнообразие, но всичко е свързано с много средства и както казах вече време и ви моля да ме извините ако не винаги пиша за това, което тъкмо на вас ви е най-интересно или пък, че нямам възможност на този етап да купувам промишлено количество козметика, с информация за която да ви заливам всеки ден.


Винаги съм насреща за критики и препоръки и ако имате такива, не се колебайте да ги отправите.

Имам доста идеи за това как искам да изглежда блога ми след време и ще се радвам ако успея да ги превърна в реалност някой ден.

А ето и моят скромен подарък за две късметлийки от вас :


1. Четворка сенки на Maybelline в Copper Chick
2. Гланц за устни на Essence в Nude Kiss
3. Руж на E.L.F. в Flushed


1. Руж на Bourjois в Pink Glow
2. Гланц за устни на Lumene в цвят номер 6
3. Гланц за устни на E.L.F. в Baby Lips.

Единственото, което се иска от вас е да :

- Сте абонирани за блога чрез Google Friend Connect;
- Да оставите коментар под публикацията, в която да ми кажете какви статии са ви най-интересни за четене и e-mail адреса си за връзка;

Можете да се включите ако желаете до 25-ти август. Веднага на 26-ти с помощта на random.org ще избера двама от всички, които са оставили коментара си.

Благодаря на всички.

7 comments

  1. Наистина чудесен повод за giveaway, въпреки, че сигурно ти е и малко носталгично. Пожелавам ти много топли емоции с любимия човек в Швеция!
    Както сигурно вече знаеш - любимите ми постове са за червила и гланцове (започвам да се притеснявам дали манията ми е здравословна...) :)
    Поздрави!

    ReplyDelete
  2. Пожелавам ти новият ти живот в чужбина да ти донесе само положителни емоции :-) Много се радвам,че има хора,които вече пишат бюти блогове на български.Що се отнася до публикациите,аз много харесвам ревютата на продукти,тъй като основно от тях си избирам козметиката.

    ReplyDelete
  3. Швеция е прекрасна държава и съм сигурна, че живота там няма да те разочарова. А и там ще имаш достъп до много непознати и интересни козметични продукти, с които да ни радваш в блога.
    С интерес чета отзиви за червила и лакове, тъй като те са ми най-голямата мания.
    Поздрави от Бургас!
    Е-маил: vorpax.office[at]gmail.com

    ReplyDelete
  4. Здравей!
    Съвсем случайно попаднах на блога ти./надявам се може на ти/
    Искам да те поздравя!Първо за смелостта да се включиш в това начинание, а именно воденето на собствен блог! Аз имам регистрация от доста време вече,но все не намирам сили да започна да водя свой блог.Просто си мисля,че ще се откажа прекалено бързо и ще ме е яд после.И второ искам да те поздравя и да ти благодаря за полезните постове и по-скоро коментари по различните продукти.Прегледах набързо почти всички постове.И съм ти адски благодарна,защото открих съвети от които имах нужда и продукти,за които доста време съм се колебала дали да изпробвам и все съм се връщала към обичайните.И ето ,че ти си един пример,че човек трябва да експериментира и да не залага на марките от които е останал доволен само,а напротив да пробва нови и нови. Определено ме амбицира да разнообразя асортимента си от гримове.Дори вече си имам любима рубрика!А именно тази за новите продукти от месеца.
    Ще се радвам,ако въпреки заминаването продължиш да водиш блога и да споделяш с нас новите си открития.А аз обещавам да съм активен посетител.Всичко хубаво ти желая и много приятни емоции! ♥

    ReplyDelete
  5. Maлко съм боса в управлението на сайта.Как да се абонирам за блога ти? :)

    ReplyDelete
  6. Здрасти! От скоро чета блога ти и се справяш супер с писането. Нямало е твой пост, който да съм подминала, винаги са ми интересни за четене. Кефи ме, че правиш ревюта на продукти от всякакъв клас, много разнообразие има в блога ти, въобще - супер як е ;) Продължавай в същия дух :)
    zurijun@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Мерси за милите думи, момичета супер сте! Обещавам от Швеция ще ви пращам много яки неща да си ползвате.

    @ Stelsko Под цифричките от дясната страна има бутонче subscribe :)

    ReplyDelete