Нови покупки от Швеция.

August 1, 2011

Здравейте, момичета!

Шопинг приключенията ми приключиха скромно, скромно и е време да ви покажа новите ми попълнения.

Швеция се очертава да бъде най-любимото ми място на света и следващия път, когато имам отново възможност да дойда тук със сигурност ще си купя много повече работи.
Има от всичко и то по много!





Във всеки мол има магазин на MAC и колкото и пъти да минавах постоянно заглеждах някоя от новите колекции, които за съжаление не са достъпни за нас в България, но бях твърдо решена, че няма да купувам нищо.

Разбира се (моя приятел има голяма вина, защото само ме подканваше да ходим точно там, защото знае колко много харесвам тази марка), не се стърпях и си взех нещо, за което от много време мечтая - четката номер 219. Харесва ми колко е малка и детайла.


В този ред на мисли мога да в споделя, че останаха само три четки на MAC, които искам и нямам нужда от нищо повече.


IsaDora предлагат поне 20 вида различни четки за грим и много ми се искаше да пробвам някоя от тях. Търся си от доста време такава малка четка за руж и нямаше как да пропусна да си я купя.
Ще я използвам предимно за контуриране и се надявам да остана доволна.



Да, точно така. Виждате съвсем правилно. Най-накрая!

За малко да припадна, когато в един от моловете видях огромен щендер на O.P.I.

Никога в живот ми не съм си и помисляла да дам 15 евро за лак за нокти, но този цвят от колекцията Pirates of the Carribean в цвят Skull & Glossbones промени мнението ми. Прекрасен сив цвят със зелен подтон, който е толкова уникален, че просто не се стърпях.


Основа за лак и топ лак на Sally Hanson. Звучи много интересно! Дано и на практика всъщност да върши работа. Кой не иска 2 продукта в 1 опаковка?

Не съм много запозната с продуктите на тази марка и поради тази причина се въздържах да пробвам още нещичко, но силно се надявам да ми допадне.

Явно Lumene са наистина популярни тук, защото могат да се намерят наистина много техни продукти и то буквално навсякъде.

Харесаха ми много някои от кремовете, които пробвах, но не се реших да си купя. Може би за в бъдеще.


Цените не са много ниски, но пък разнообразието е голямо, така че всеки може да намери по нещичко за себе си.

Спрях се на гланцовете с дива роза, а моят е светло розов полу-прозрачен нюанс, който засега ми харесва. (Взех още един такъв за някоя от вас).


Нямам идея нито коя е марката, нито какво изобщо пише на етикета, но подобен лакочистител не съм използвала до сега в живота си.

Не мирише на ацетон, нито е много воднист, а върху нокътя изглежда така все едно съдържа някакви масла.

Чисти по-добре от всеки друг лакочистител, който съм пробвала (за 5 евро само да имаше късмета да не го прави) и от същата марка има още 5,6 различни вида, които отново нямам идея какво правят и каква е разликата помежду им.

Както виждате не съм се изхвърляла много, а си взех наистина само някои неща, които ще използвам със сигурност.

Престоя ми тук определено ми се отрази много позитивно, виждайки как момичетата изглеждат и се гримират и със сигурност ще залагам повече на естествената визия и простичките неща.

Ето малко снимки от Стария град:



2 comments

  1. Страхотни неща си си взела! :-)

    ReplyDelete
  2. Trqbva prosto da vidish magazinite tuk. Ima absolutno vsichko. Mnogo jalko, che v BG nqma takuv pazar, zada se vnasqt novi marki.

    ReplyDelete