5 ПРОДУКТА, КОИТО ИЗРАЗХОДВАХ - НОЕМВРИ 2020

November 18, 2020 Huddinge Municipality, Sweden

Принципно може да не пиша често в блога, но сърцето ми е блогърско и празни опаковки не изхвърлям как да е. 

През годините съм ви поднасяла този тип публикации под най-различни форми.. Включвала съм в списъка и много, и малко продукти. Говорила съм ви и за тестери и съм правила обстойни ревюта. Тъй като са сред любимите за писане, а не искам да стават твърде досадни и многословни, реших да пробвам нещо ново и да ви представя онези 5, които са се откроили най-много сред останалите и биха ви били интересни да разгледате и научите повече за. Дано идеята ви допадне и намерите нещичко ново за тестване. 

 
 

Nars, Sheer Glow, The Origins, Catrice, Sephora, Eucerin


Маските в Швеция не са задължителни, дори не са и включени в списъка с препоръчителни мерки срешу разпространението на covid-19. За това и нямам извинения да не се гримирам ежедневно. Покрай натоварването в работа някак си нямах настроение за експерименти обаче и си залагах на моята "запазена" визия. За съжаление това се отрази на желанието ми да пробвам нови продукти и вместо това се съсредоточих в изразходването на онова, което вече имам. Разбира се без нови придобивки нямаше как да минем и част от тях, ще видите влючени в днешния списък

 

Fiji, фон дьо тен, отзиви, ревю

NARS е непозната за мен марка. Не съм пробвала почти нищо тяхно. Освен, че са леко извън бюджета ми, за да правя дръзки експерименти, не съм и попадала на нещо, което абсолютно трябва да притежавам. След като си взех Orgasm ружа им обаче, интереса ми се засили и оттам покупката на Sheer Glow Foundation в цвят Fiji.

ОБОЖАВАМ този фон дьо тен. Категорично се нареди в списъка на най-любимите ми за всички времена и гарантирано ще го купя отново и ще му направя ревю. Трябва да се пробва. Отговаря на всичките ми критерии за цвят, покривност, издръжливост и финиш. Прикри успешно пъпките, които ми се появяват така или иначе ежемесечно; НЕ се оксидира; прави кожата ми да изглежда порцеланова и кадифена - личи си, че имам грим, но все едно са ми минали лицето с airbursh. ОСВЕН това издържа цял ден, без да му правя нещо особено или да подновявам пудри и т.н. Супер подходящ за сухата ми кожа, макар и обещанието за glow да ми дойде леко в повече, такова нещо при мен нямаше. Няма да ви го хваля повече, само ще кажа, че почти се разплаках, когато установих, че е свършил и усещам липсата му ежедневно. 

 

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

 

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Според описанието на крема би трябвало да осигурява "effective surface hydration", което преведно в моята глава би трбявало да значи, че хидратира на повърхността, а не в дълбочина. Честно да ви кажа определено видях ефект от него, имам сухи участъци, които бяха успокоени, но основната причина да го ползвам и да ми харесва е, че на мен ми свърши отлична работа като база за грим. Ако сте с мазна кожа подобен експеримент може да ви изиграе лоша шега, НО аз останах очарована. Имам много бази, никоя от тях не ми харесва. Освен силиконовите, които не пасват с всеки фон дьо тен, друга, която да изравнява кожата и да прави грима наистина да изглежда по-добре и да се нанася по равно не съм използвала. В комбинация с горния продукт на NARS някак си нещата ми се получиха и от години не ми се бе случвало така да харесвам грима си.

 

Коректор за под очи

Catrice Liquid Camouflage Concealer

Аз съм последният човек на света, който пробва този продукт и няма да ви учудя ако ви кажа, че ми хареса. Използвах го и за под очите, както и за прикриване на съръшенства и ми свърши отлична работа. Не ми се насъбираше в линийките, сравнително издръжлив е и много ми допадна пигментацията му. Изсъхва матов, но се прелива много добре с кожата. Вече си взех нова опаковка и предвид цената, ще продължавам да го използвам и за в бъдеще. 

 

Мокри кърпички, за почистване на грим, премахване грим

 

Sephora Coconut Water Cleansing Wipes

Имам слабост към всичко кокосово и няма да изненадам никого с тази си покупка. Трудно ми е да обобщя отзивите си в няколко реда, защото честно казано кърпичките ми се стори точно толкова добри, колкото и които да е други купени от магазина. Остраниха голяма част от грима на лицето, не изцяло, не се справиха отлично със спиралата. Единствено ми направи впечатление, че не оставиха лепкав или неприятен слой след употреба. 

Сред обещаното върху опаковката бе моментално успокоение и комфорт на кожата. Не бих могла да опровергая твърденията, но и не мога напълно да се съглася. В общи линии бяха окей, бих ги пробвала отново, не смятам, че са нещо невиждано. 

 

Серум за лице, Витамин Ц

 

 Eucerin Hyaluron Filler - Vitamin C

A fast-absorbing booster that strengthens and smooths skin while plumping up wrinkles. Skin looks fresher and more radiant in just seven days.

Изразходвах цялата опаковка на серума обогатен с витамин Ц и откровено казано не видях нищо от така обещания изглаждащ ефект и сияеща кожа след 7 дни употреба. 

Чела съм из инстаграма на Jaysdeenbg подробна информация за съхранение, употреба и съвети покрай използването на продукти с тази главна съставка, но явно или аз не правя нещо, както трябва или просто не се харесахме по една или друга причина.

Ако трябва все пак нещо да кажа, попиваше супер бързо след употреба, ако не знаех, че имам нешо върху лицето, нямаше и да предположа, че е така. Дали това е добре или не, нямам никаква идея, но просто за мен бе един от тези продукти, без които мога преспокойно да мина. 

 

Това бе изборът ми за този месец. Мога вече с чиста съвест да изхвърля торбата с флакони и шишенца, която ме е срам да си призная събира прах от поне година.  Започваме на чисто и ще видим какво и дали ще има нещо за показване другия месец.

Използвали ли сте някой от посочените продукти? Интересно ми е да видя и други мнения по темата, дори и в несъгласие с моето.

Post a Comment