Разопаковане Glossybox Абонаментна кутия - Ноември 2020

November 28, 2020 Huddinge Municipality, Sweden

Започнахме месеца с разопаковане на шведското издание на Glossybox за октомври - 2020 и съвсем подобаващоще завършим месеца с ноемврийската кутия. 

Обожавам Glossybox и се улавям, че все по-често използвам продуктите, които получавам и ги включвам активно в дневната си рутина. Докато това се случва и ми носи радост, ще съм абонат и голям фен.

Тазмесечното издание отново НЕ ме разочарова, а един от получените продукти вече се превърна в любимец и използвам всекидневно. 

Няма да ви дръжа в напрежение и ще ви покажа всичко веднага. 

 

Glossybow Sweden, unboxing

Темата обединяваща продуктите този път е - Makeup & Magic. Идеята е, че са включили онова, което би ни било необходимо, за да се приготвим за най-празничният месец в годината. Обещават брокат, блясък в лицето на брилянтни грим продукти и феерични такива, с които да се погрицим за кожата си. 



Съдържание : Glossybox - Шведско изданние - НОЕМВРИ 2020

1. LASPLASH - Magic Palette

2. LUNA BY LUNA - Brow Gel

3. GRACE & STELLA - Rose Water Facial Spray

4. THE BODY SHOP - Hand Cream Winter Jasmine

5. GLISS - Volume & Repair Shampoo

 


 

Допадна ми много разнообразието и с голямо желание ще си използвам всичко. 

 


 

Звездата в кутията този месец е палитрата от LASPLASH Cosmetics, която съвпада идеално с тематиката заложена този месец. 

Палитри не съм си купувала от години. Далеч по-голям почитател съм на единичните сенки и винаги си купувам такива в сходна гама. Заглеждам се постоянно по така актуалните предложения на големите марки, но така и не мога да се убедя да направя покупка. За това и така се израдвах на тази, която между другото не е в типични за моя вкус цветове. Допада ми, че определено внася разнообразие в начина, по-който изглеждам, но не е и в нюанси, които никога не бих ползвала. 

Amber и Aragonite са ми любимци и без да преувелича, ще кажа, че е нямало ден, в който да не са били върху клепачите ми. Качеството е повече от задоволително - пигментиране, преливащи се добре и не са твърде ронливи. 

Не зная много за марката и къде се продава, но ако проявявате интерес, нямам против да ви направя и ревю. 

 

 

Използвам гелове за вежди често и такъв тип продукти освен, че за мен са практични са и нещо, което зная, че със сигурност ще ми влезе в употреба. 

Специално този вече пробвах и много ми допадна. Сресва косъмчетата прекрасно и ги държи на място цял ден, без никакъв проблем. Пробвала съм такива, които след няколко часа употреба започват леко да се ронят или да се насъбират на малки топчици, като при този това не се случва. 

 

 

Използвам предимно фиксиращи грима спрейове и този тип хидратиращи - за по всяко време, са нещо ново за мен. Може да се използва и като част от козметичната рутина - преди или след грим. Според картичката се смята, че розата е "храна за кожата" и позната с хидратиращите си свойства.

 


За поредна година в ноемврийската кутия е включен и един от лимитираните за сезона аромати на The Body Shop, този път под формата на крем за ръце. Winter Jasmine  е един от трите предложения на марката тази година и има приятен аромат на цветя и е обогатен с екстракт от жасмин от Индия. 

Харесвам кремовете им за ръце, ползвала съм много такива и освен, че винаги ухаят приятно, са и подходящи за всекидневна употреба. 

 


 

Не съм придирчива, що се касае до шампоани и обикновено купувам дрогерийни такива. Специално Bliss е серия, която ми е позната и съм ползвала не веднъж в миналото.

Този вариант е подходящ за коса, нуждаеще се от обем. Формулата е обогатена с протеин и семена от моринго. 


Това бе всичко от Glossybox за този месец. Много приятна кутия, съдържаща интересни и практични продукти, които харесвам и ще използвам. Остава още едно издание за тази година и се надявам да сложи един приятен край на една тежка за всички ни 2020. Нея се надявам да ви покажа в Блогмас .

 //Жени

Post a Comment