Разопаковане Glossybox - Шведско издание Май 2019

May 15, 2019

В средата на всеки месец бивам зарадвана с последното издание на абонаментната кутия Glossybox. Кутията струва 139кр на месец (15 евро) и включва 5 козметични продукта в тестер или оригинален размер. 
Съдържанието е изненада и обикновено е обединено около предварително зададена тема. 

Майската кутия е вдъхновена от популярната шведска влогърка Therese Lindgren, която измежду многото неща, с които се занимава е и е веган и от години използва и промотира само и единствено козметика, която не е тествана върху животни. Съвсем очаквано и като куратор на изданието е избрала да включи само продукти, които са подходящи за вегани и по един или друг начин са и природосъобразни. 


Аз за съжаление не мога да се похваля, че подбирам козметиката си по горепосочените критерии, но с голямо любопитство и желание подхождам към темата и определено съм готова да направя някои промени, където ми е възможно.

Разопаковане Разопаковане Glossybox - Шведско издание Май 2019

 

разопаковане абонаментна кутия

Съдържание : Glossybox - Шведско издание Май 2019

1. THE BODY SHOP - Carrot Cream Nature Rich Daily Moisturizer
2. BEAUTANIQ BEAUTY - Glow Serum
3. LOVE, BEAUTY AND PLANET - Shower Gel Tropical Hydration
4. BYNOOR - Oil Treatment
5. BARNÄNGEN - Mjuk Bomull Handtvål 

Продуктите принадлежат към различни категории, което аз винаги намирам за отличен подход и като цяло на този етап от живота си предпочитам да пробвам и не само декоративна козметика.

Първи впечатления от продуктите в майското издание на Glossybox - Швеция 



The Body Shop партнират често с Glossybox и получавам техни продукти няколко пъти в годината. Този път обаче са избрали да включат попуулярния им крем за лице с морков, чиито състав на 97% е от продукти с натурален произход. Морковите и алое вера пък са био такива. Кремът обещава да остави кожата идеално хидратирана за период от до 72 часа, бляскава и да я предпази от външни агресори. 100% от пластмасовата опаковка е подходяща за рециклиране. 
Love, Beauty and Planet е сред непознатите за мен марки и първи впечатления мога да добия, пробвайки изкушителния им душ гел за тяло, който съдържа био кокосово масло, което прави кожата мека и подхранена и иланг-иланг, който е познат с тропическия си аромат. Подобно на горния продукт и опаковата на този е 100% подходяща за рециклиране. 
Barnängen е популярна марка, която предлага продукти за коса и тяло на достъпни цени. Пробвала съм доста техни неща и като цяло не са ми сред най-любимите, но пък измиващите им гелове за ръце са доста сполучливи с кремообразна тесктура, които оставят ръцете много чисти и приятно усещащи се. Сред веган алтернативите, които предлагат е и включения в кутията вариант с аромат на памук (което преведено на нормален език е чист и мек аромат). 


Единственият грим продукт, който е включен в кутията този месец е течен хайлайтър на марката Beautaniq Beauty, който обещава дискретно да накара кожата да блести. Не съм на 100% убедена, но имам спомени, че съм ползвала или този същият продукт или руж на същата марка, който изобщо не беше лош, така че съм по-скоро с позитивни очаквания. Ще прегледам обстойно чекмеджетата и ако го имам вече, ще предпочетата да го подаря на някого другиго. 
Bynoor са избрали да предложат олиото си за коса предназначено за суха и увредена такава. Обогатено е с арганово масло и може да се използва както върху влажна така и върху суха коса. 

Доста приятно изненадана съм от всичко получено и възнамерявам да започна да си ползвам най-любопитните за мен продукти веднага. Ще ви държа в течение и за крема на The Body Shop, който е и нещо, което се предлага и в България предполагам, така че може би на част от вас би било любопитно да прочетете отзиви за него.

Post a Comment