Haul March 2016 - Orofluido, Urban Decay, Beauty Blender, Dior

March 9, 2016

През последните два месеца си дадох пълна почивка от пазаруване на нови козметични продукти и макар целият процес да ми се стори изключително прочистващ, не мога да скрия радостта си, че вече с чиста съвест мога да си взема всичко онова, за което мечтаех през последните седмици.
Определено паузата ми се отрази ободряваща и много необходима и обмислям дали пък да не се пробвам до края на годината да намаля покупките до минимум и то само през месец?!

Няма да ви натоварвам обаче с излишни размисли и страсти, а директно ще ви покажа какви красоти грабнаха вниманието и сърцето ми и не се сдържах да поръчам веднага щом можах. Всички продукти, които избрах бяха много желани, добре обмисляни и нещо, което зная, че ще използвам често и с удоволствие.



В средата на миналия месец при нас пристигна втората част от лимитираната колекция на Urban Decay в колаборация с Gwen Stefani, която очаквах с нетърпение и бях решена, че искам да пробвам. Бях си набелязала палитрата, а в последствие харесах и едно от червилата, но тъй като си бях забранила каквито и да е било покупки, реших да изчакам.


Както можете да предположите до края на същия ден всички бройки и от двата продукта, които исках бяха изчерпани и ми се наложи да се примиря с факта, че явно няма да го бъде.
Само преди няколко дни обаче получих известие, че са презаредени и вече са при мен. Първите впечатления от палитрата са много позитивни, без червилото обаче съвсем спокойно можех да мина.


Палитрата съдържа шест цвята, а формулата е същата като на after-glow линията им, от която аз имам един руж и много харесвам. 
Върху моята кожа един изпълнява ролята на хайлайтър и един на топъл бронзер, останалите са си точно ружове и след като вече 2,3 дни ги нося непрекъснато може да се каже, че съм много доволна. 

През февруари ми се наложи да си подновя Beauty Blender-a, защото този, който имах изведнъж се скъса, а ми е абсолютно невъзможно да остана без негo, тъй като е нещо, което използвам всеки ден без изключение. 
На намаление имаха този в червения вариант, който аз не различавам изобщо от розовия, който до скоро имах и считам, че работят на идентичен принцип.


Хайлайтъра на Dior от пролетната колекция Glowing Gardens ме грабна веднага, след като видях първите ревюта за него и за мой късмет успях да купя последния останал в магазина, а според продавачката продуктът е бил много популярен и търсен. 
Нямам друг подобен в розов нюанс (моите всички са в някаква вариация на шампанското), първоначално текстурата ми се стори някак си по-сухичка, но четката заграбва достатъчно количество продукт, финиша е доста металически, определено се забелязва.

Червилото Ex-Girlfriend на Urban Decay дойде в най-евтината и нестабилна пластмасова опаковка, която някога съм виждала и не мога да повярвам, че марка с такива стандарти пуска нещо такова в продажба. Цветът е топъл кафеникаво-бежов, много естествен, но не е моето телесно и контраст се забелязва между кожата и устните ми. Не е лошо, формулата е приятна, но не е и нищо особено. Ако трябваше да решавам отново, не бих го купила.

На последно място в списъка днес се нарежда маслото за коса на Orofluido, което съм ползвала и преди. Моето на Macadamia свърши след години ползване и търсех нещо, с което да го заменя, за да може косата ми да свикне с нещо друго за известно време. Това е една идея малко по-мазничко, но върши отлична работа, а и малката опаковка бе нещо от сорта на 7 евро, което мен ме устройва прекрасно на този етап и ще си го изразходвам докрай.

Ако някой от показаните продукти ви е заинтригувал особено много, чувствайте се спокойни да ми оставите коментарите си и с удоволствие ще ви го покажа в детайли със снимки и повече отзиви. 
Ще се радвам да споделите с мен вашите нови козметични придобивки, винаги проявявам интерес към това какво купуват другите.


6 comments

  1. Три пъти "Ура" за палитрата <3
    Аз дали не правя ревю вече един месец :D Написала съм го, ама не мога да се разбера с новия ни фотоапарат още и снимките просто не стават :D
    А между другото червилата наистина изглеждат в евтини опаковки и за мен лично - адски грозни от първи поглед. Жалко, че са се изложили така.
    Хайлайтът на Диор е разкошен!!! <3
    Със здраве да си ползваш всички красоти :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Чакам с нетърпение твоята публикация. Снимките ти са просто разкошни!

      Delete
  2. Завиждам за хайлайтъра на Диор, аз не знам дали ще ми даде сърце да го използвам и затова го пропуснах :) А Олиото на Орофлуидо е много хубаво, ароматът е опияняващ <3 Обаче имам чувството, че отнема векове преди да свърши, моето от 100 мл още не е свършило, а го ползвам повече от година.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хайлайтъра и на мен ми беше жал да го ползвам в началото, но след като веднъж се престраших вече не го мисля. Не е така ситно смлян и деликатен, като останалите ми, но пак е красив и много ефектен.
      Предишното ми олио ползвах три години и заради това реших този път да заложа на малката опаковка. Много съм доволна.

      Delete
  3. На Orofluido имам професионална преса за коса, бих я заменила само за GHD. Не съм ползвала това олио но преди няколко месеца му бях хвърлила око във beautybay.От този сайт кой са ти любимите продукти? Какво би ми препоръчала да пробвам? В момента използвам l'oreal elvive extraordinary oil. http://www.discountdrugstores.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/1200x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/6/3600522453338_Extraordinary_Oil.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз от години си карам с една и съща преса от Америка за 15$ и нямам забележки :))

      Обикновено пазарувам или от английските - feelunique, lookfantastic, hqhair - чести промоции и нормални цени, или от тукашните, които обикновено не доставят до България. За маслата мога да кажа, че съм пробвала само най-популярните - Macadamia, Moroccan и Orofluido, като цяло най-леко ми идва Moroccan и най-тежко Orofluido, зависи колко ти е гъста косата, можеш да погледнеш. Това не L'Oreal имам чувството, че някога съм го ползвала и даже се сещам, че имаше приятен аромат, но не съм сигурна точно кога беше и какво мисля за него. Като цяло повечето масла, които аз имам действат на един и същ принцип и марката не е от толкова голямо значение според мен.

      Delete