Haul July 2015 - Vaseline, Dove, Batiste, Estée Lauder, H&M

August 7, 2015

Винаги съм в настроение за пазаруване и макар да обичам да си угаждам,  все пак гледам да си поставям ограничения и да не прекалявам. Днешната публикация е посветена на всичко ново, което намери място в козметичната ми колекция през последните седмици. Част от покупките бяха съвсем спонтанни, а други пък добре премисляни и преценени. 
Успях да се възползвам от изгодна промоция и да си взема няколко продукта за тяло, които не може да се каже, че ми бяха належащи. Ще ви покажа и с какво още се сдобих от новата козметична линия на H&M, за която вече няколко пъти споменах.

Много ми се искаше да си намеря някои нови неща за пробване от популярните дрогерийни марки, но при нас така и не са пускали нещо, което да ми грабне вниманието от много време насам. Надявам се есенните колекции да изненадат приятно и да компенсират за затишието цяло лято.



Новата козметична линия на H&M е вече налична и в онлайн магазина на марката в България, така че ако сте си харесали нещо, може да го погледнете за повече информация и цени.
Самата аз успях да разгледам на живо част от това, което предлагат и бях много изкушена да напълня кошницата с всевъзможни пудри и сенки, но в крайна сметка разума надделя и се спрях само на три от набелязаните продукти.


Лаковете им за нокти ми направиха невероятно впечатление и селекцията поне по мое мнение е брилянта. Има огромно разнообразие от финиши и цветове, които далеч не са стандартните, които могат да бъдат намерени във всяка локална дрогерия. Като за първа пробва реших да дам шанс на едно кафяво-сиво - Go-To Greige, което грабна моментално още при влизането в магазина. Умирам си за такива нюанси и се лакирах почти моментално. Мога само да го похваля, отговори на всичките ми очаквания, нанесе се безпроблемно, формулата е една идея по-гъста, отколкото на повечето марки, които съм свикнала да ползвам, но това по никакъв начин не повлия на крайния ефект. 
Цената на лака е около 5 евро.
Другият продукт, който бях набелязала и знаех, че със сигурност искам да пробвам е базата им за сенки - Eye Fidelity Primer. Изненадах се, че е много мъничък като количество и опаковка - едва 5 мл, но е много икономичен и съвсем малко количество е достатъчно, за да покрие и двата клепача. Оцветен е в телесен-бежов цвят и е с по-течна консистенция от очакваното. Използвала съм го само веднъж и не мога да ви споделя нищо повече за него. 
Цената на базата е цели 7 евро.
Много исках да пробвам продуктите им за устни, но в магазина не бяха изложени всички налични нюанси, а повечето от тези, които бяха изкарани бяха прекалено тъмни или ярки за вкуса ми. Имат червила с различни формули, гланцове, стейнове и течни червила, от всичко успях да си харесам един от стейновете в кафеникаво-лилаво - Gauzy Mauve, при нас серията се казва Gossamer Lip Stain, не зная дали името е променено за чуждестранни пазар. 
За съжаление първите ми впечатления не се оказаха особено сполучливи най-вече, защото след нанасяне по краищата на устните ми започнаха да се заформят малки топчици от пигмента и не изглеждах особено привлекателно. Ще го понося още няколко пъти, за да видя кое, как и защо се случва, след, което ще направя ревю на всичко от новата козметична линия на марката, което аз имам. 
Цената на стейна бе 8 евро. 


В локалния супермаркет преди няколко дни имаше промоция на новите продукти на Vaseline, които между другото бяха и сериозно намаление по случая. Харесах си два спрей лосиона за тяло от серията им Intensive Care - Essential Healing и Cocoa Radiant. Цената на всеки от тях бе едва евро и половина, а до сега така или иначе не бях пробвала такъв тип продукт и реших да видя за какво ставя дума.
Далеч не мога да кажа, че хидратират интензивно, но са подходящи за по-топлите месеци, а и попиват в кожата моментално. Този в кафявата опаковка мирише на слънцезащитен продукт за тяло, а другият има изчистен и почти неутрален аромат.


От същата промоция в магазина купих и три измиващи гела за тяло на Dove само за три евро. Не съм използвала конкретно тази им линия, но като цяло харесвам продуктите им за тяло, а и така или иначе в един или друг момент ще ни потрябват, по-добре да имам под ръка при нужда.
Запасих се и с нова опаковка на любимият си сух шампоан на Batiste, за който съвсем наскоро ви разказах в подробности - тук. Този път реших да пробвам флоралния мирис - Pretty & Delicate Floral.
Сякаш изведнъж предишният ми топ лак се сгъсти до неузнаваемост, буквално от нищото и не ми се занимаваше да правя поръчка по интернет. Реших да го заменя със Seche Vite, който съм използвала многократно в миналото и съм хвалила безброй много пъти.



Премисляната дълго покупка този месец идва от Estée Lauder в лицето на Amber Intrigue от серията Pure Color Envy
На няколко места срещнах отлични отзиви за тези им сенки, които са съвсем новички, а формулата позволява да бъдат ползвани, както сухи, така и с намокрен апликатор за по-интензивен цвят. Струва ми се обаче, че заложих прекалено много на сигурното, избирайки този матов кафяв цвят и съм много изкушена да поръчам и някой от блестящите им цветове. 
Не съм ги пробвала до момента и не мога да ви кажа нищо конкретно за тя освен, че опаковката е невероятно красива. 
Моите поръчах от www.kicks.se с 15% намаление - част от лятната им промоция.

Това бяха всички нови придобивки за последните няколко седмици, надявам се публикацията да ви е била интересна и да споделите с мен какво ново успяхте вие да си купите.

2 comments

  1. Съвсем наскоро и аз попаднах на няколко положителни отзива за сенките на Estee Lauder и ми привлякоха вниманието. Ще чакам и твоите отзиви :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Съжалявам, че се спрях на матовия вариант, не се различава по нищо от останалите ми сенки в тази гама.

      Delete